Nasıl sevilecegim?

Ya hiç sevilmedim buna yemin edebilirim. 24 yaşındayım. Ilkokul ortaokul lise üniveriste hiç arkadaşım olmadı Ya. Ailemle de aram zaten iyi değil. Annem ve babam zaten konuşmuyorlar kaç senedir. Ya arkadaş olur , sevgili olur , komşu olur farketmez yani nasıl sevilirim? Mesela sizin nasıl arkadaşınız oldu bana anlatın. Biri çıksa bana ben seni seviyorum dese var ya baş tacı yaparım. Düşünün yani ben görmüş, izlemiş , aklında beni düşünmüş, beğendiğine karar vermiş, üstüne acaba anlatsam mi diye düşünüp cesaretini toplamış ve söylemiş. Deli gibi severim herhalde. Cidden buna ihtiyacım var. Biriyle sohbet etmek istiyorum. Komşularım olsun evime gelsinler. Sosyal hayatta çok başarısızim.

Güncellemeler
1 yıl
Ya belki inanmayacaksınız ama cidden artık benimki kıskançlığa kadar gitmeye başladı. Cevremde sevilen , ilgi gören bir sürü kız var. Cidden onları öyle bir kıskanıyorum ki. Sadece kıskanıyorum ama asla kötü bir duygu beslemem yani onların yerinde olmak isterdim o kadar. Inanılmaz derece arkadaşları var ve arkadaş edinmek için de çaba göstermiyorlar. Düşünün yani doğum günleri kutlanıyor sürpriz yapılıyor onlar için cidden çok garip
Nasıl sevilecegim?