AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Özguvensiz toksik birinden kurtulmuşsun sevinmelisin tatlım. Eğer bir erkek kendine ve sana güveniyorsa yanındaki kadının giyimine hatta hiç bir şeyine karışmaz
Neden sevgili olmus giyim tarzını begenmedigi bir kadin ile
simdi burada küfür yağdırırdım ama izin vermiyor site, boş ver kendi hayatına bak ya
Bende öyle yapacağım hakkediyor
kimsenin hayatına karışma hakkı yok, anne babanın bile. sen bir bireysin, ona ne oluyormuş da senin niyetin hakkında kesin konuşup saçma sapan ithamlar yapıyormuş
O tarz bir öküzden kurtulduğunu için sanslisin bence
Erkek değilmiş çocukmus o
boş ver gitsin. Kurtulduguna şükret
Kapanmadan önce 2,5 senelik bi ilişkim vardı. Açık giyiniyordum saçlarım da sürekli değişiklik yapıyorum elaleme gösteriyorum gerekçesiyle kapanmamı istedi kabul etmeyince de ikna beraberin de bi ton küfür etti. Bu bahsettiğim şahıs bunları tam 2 sene sonra tam anlamıyla gün yüzüne çıkardı.. ve defolup gitti sana bi tavsiye vericek olursam kendini nasıl seviyorsan öyle devam et birileri için değişmeye asla değmez. O günler aylar sonra it gibi döner zaten
O zaman ona göre ilişkiye başlasaymış seninle. Sorun etmeyecek biri ile devam edersin
Baştan böyle kabul edip sonra değiştirmeye çalışanlar var ya yatacak yerleri yok
kibar dille dersin hanzomu ney kufur nedir Allah kurtarmış seni iyi olmuş boş ver
Hiç üzülmeyin mantıksız bir sebepten dolayı ayrılmış
Herkes kendi düşüncesine uyan kişilerle devam etsin
Maksadi sana baski kurmak. Nolursa olsun boyle biri ile asla olunmaz
Sen karışmaz mısın
Karisirim da kiskanirim da ama yapmadigin seyi baskasindan istiyorsan onu umursamiyorsundur
2 yıl da tanıyamadı mı acaba sizi giyiminizi her ne varsa az bir süre değil çünkü 🙄
Istediğini giymeye devam etmekle beraber, böylesine birinden kurtulduğun için kutlama yap
Daha açık giy bence
Kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Bence hiç arkana bakmadan yoluna devam et kurtulmuşsun
Bazı erkeklerin o şekilde kuralları olur. Muhafazakar biri demek ki. Kendi kafanda birisi bul
sen ondan o senden kurtulmus sekter et iliskiui daha da tasimaya calisma
Nemi yapmalısın direk engelle gordugun yerde yolunu degis
Valla değmeyecek biri için kafanı yorma boş ver güveni yoksa geleceği yok
İnanki seni sevmedigi anlamina gelmez. Erkekte güvensizlik var biraz sana karsi. Cunku ayni gece kendisi kasli story atmasi sana karsi duygusal bagi oldugunu gosterir. Yani soyle dusunme"beni sevmiyor beni silmesi kolay oldu o yuzden" gibi bisey gelmesin aklina. Mesaj at ve acik acik hicbiseyi ima etmeden , o ima ederek konusursada onun herseyi acik acik konusmasini iste.
Hiç üzülme, aksine mutlu ol deliliğini erken fark ettiğin için.
Iyyy allah kurtarmış boş ver yaa iyi insanlarla karşılaşman dileğiyle.
Senin amacın o yönde değilse kendini suçlama
Senin tarzın o fazla sıkmış seni Kızların çoğu böyle normal bu
Zaten o yönde değil kendisine bilir tanır beni diye düşünüyordum
Bahaneden aramış gibi
Kişi kendinden bilir işi derler kendi kadın olsa kuzum olacak 😂
Ona şey yaz ananın camına kadar yolun var yaz o çocuğa
"Amanın anına kadar yolun var" da diyebilir 🤣
@Banker_Bilo kaldırılıyor diye öyle yazamadim
Ben de kaldırılmasın diye iki harfe takla attırdım zaten 🤣
Belki gereksizler tarafından linçlencem ama sevgilin haklı
Birdaha muhatap olmamanı öneririm. Seni olduğun gibi kabullenecek biriyle ol
Ben böyle biriyle 4.5 yıl geçirdim ve çok üzgünüm. Ben yaptım sen yapma. Ben süslenince kime süslendin falan derdi onu aldatıyormuşum gibi davranırdı. O zamanlar küçüktüm seviyordum ama geç akıllandım. 20-24 yaş aralığım heba oldu.
Kurtuldun en azından boş ver küfür etmek nedir ya ailesi bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bile öğretememiştir..
Hep bu şekilde mi giyiniyorsun?
Tayt olayı biraz sıkıntı 👍
Bir erkek olarak bende sevdiğimin öyle dar giyinmesini istemem.
Bahane etmiş gibi geliyor. Hiç kendini açıklamaya çalışma sakın da yazma.
Öyle yapcam bana da öyle geliyor anında ayrılmak çok saçma geliyor 2 yıllık bir ilişki bu sebep bile olamaz empati kuruyorum ben yapsam yani tartışırım ama ayrılmam çok ağır konuştu nefsin varsa arama filan
Resmen peşimi sal sakın peşime düşme demiş. Afedersin ama kim bilir ne b k yiyecek. Merak etme dolanır dolanır 2-3 ay sonra çalar kapını.
Gerçekten birde gecesinde durum atması kaslı filan
Gidene eyvallah de peşinden koşarsan alcalirsin daha fazlasını yapar sana nasıl olsa geri dönüyor ne yapsam diye hiç bir zaman gidenin peşinde koşma küçük düşersin ezilirsin
direkt mi ayrıldı
giymenin istemiyorum diye konuşmadımı
İşte beni üzen konuda bu hadi ordan git dedi ben olayı bile anlamadım benden ayrıldı ve hani 1 2 aylık bir ilişkide degil
iyi olmuş boş ver
bence giyimine karışmamalı seni ilk tanıdığında çok mu farklı giyiyordun? sanmıyorum. kıskançlık deeğil bence bu. rahatsızlığını belirtebilir ama son tercih yine sana kalır
benimm aşkimsan benimsen ben daha guzel birazda kapali giy diyebilirdi laf sokup kaçiyorsa ondan adam olmaz sana senden bezdimi gider. belkide gittiğine göre vardir. da
Umurunda olmasın sen de onu sal, zaten geri döner seviyorsa.
kurtulmuşsun ya zekası gelişmemiş bi oğlan çocuğu, annesi ilgilensin
Iyi yapmiş. Yaninda Gav/at olmak istememis kutluyorum arkadasi
Kanka buraya sormuşsun eleştiriye açık ol sana doğruları söylüyorum ki haklı. Neden böyle giyiniyorsun güzel olmak için e burada birilerinin beğenmesini istiyorsun ki güzel olmak için giyiniyorsun
Kendinizi ayrılıktan sorumlu hissetmenizi sağlamak istemiş gibi. Böylece 'gönül rahatlığıyla' ilişkinizi bitirme hedefine ulaşabilir.
İlahi bir mesaj gelmiş işte sana daha ne istiyorsun siz ayrılmayınca yukardan müdahale gelmiş 😂
O lafları söyleyen adamın yüzüne bakılmaz.
O kadar haklısın
O kaybetmiş çok takılma kadın istediğini giyecek eşi köşede susacak.
Kıyafet ve hesap ödeme konuları tcde çok sıkıntı yaratıyor ikili ilişkilerde hep
Sevıyorsan kendıne çekı duzen verırsın zormu okadar
Bu tür insanları çok kafaya takma asıl o kaybetti seni
Biraz daha kapalı giyinebilirsin bu senden bişi eksiltmez ama çok şey kazandırır
Giden bahane bulup gitmiş bişey yapma gelirse senindir gelmezse sal gitsin
Adamın hasıymış bu giyim tarzını uyarmayan adam gvttir.
Açık da giyinmemişsin ki açık giyinsen haklı derim
Senin için iyi olmuş bence geçermi ömür onınla
Ya hadi ordan eşşeğin teki belli. Daha fazla katlanmak zorunda değilsin şükür
Üstüne uzun hırka giymişsin Ztn ne abartmiş
Offf ayrıl işte yaa olmaz ondan zaten
Sevgilin tam canımsın
Nasil yani
Ya sevgilin g zekalı yazdım la düzeltiyor canımsın yazmış
KS düzeltiyor hakaret sayıyor
Aynen öyle
Ben olsam desteklerdim giyimini
Zaten sevgili öyle olmamalı mı küçücük bir şeyden hemen ayrılıyor
Ben evliyim kıyafet konusunda eşimle babam tartıştılar ama ben eşimi destekledim çünkü insan kendine yakışanı giymeli
Bu işte olgun erkek davranışı
Hatta ona gönderiyorum kıyafet ve gayet de mutluyuz
Çok iyi Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah birgun benimde karşıma yargılamadan beni tanıyan bireyle evlenirim
İnşallah
kendi ile çelişmeyen rasyonel bir insanmış
Anlamadim
neyini anlamadın diferansiyel denklem mi yazdık
Yol ver unut gitsin
Seni seven kişi senden vazgeçmezdi bahanesi onun
daha açık giyin çatlasın