Merhabalar bugün sitede danışmak istedim 2 yıla yakın bit iliskim var ve ben üniversite okuyorum bugün tayt ve üstüme uzun bir hırka giydim zaten 45 kilo bir şeyim ve beni erkeklere kendimi göstermekle suçladı benim yanımda giyinmezsin bana küfür etti ve ayrıldı ben neye uğradığımı şaşırdım en çok zoruma giden yok sen erkeklere göstermeye gidiyorsun bana daha yazma filan dedi ve o da spora gidiyor gecesinde kaslı filan story atmış ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSen böyle yaparsan al bende bunu yaparım demek istemiş.
Bakış açısı konusunda haklı olsa bile küfür olmamış.(Hakaret haklı olmakla vuku bulamaz.)
Kişilerin giyimine karışmak olmaz , beğenmezseniz farklı amaçla bunu yapıyor olduğunu düşünüyorsan ayrılırsın.
Ben bu ilişkinin garip bir şekilde tekrar başlayacağını düşünüyorum.
İnanırsınız inanmazsınız bilmemem ama öyle hissettim.
Çünkü bu filmi daha önce izledim.
Tabi gerçekten böyle bir şey olduysa.
Yersiz giyilen kıyafet ne kadar kişilerin özgür iradesi ile ilgilide olsa üzülerek söylemek zorundayım kendine bakılmasından mutlu olma psikolojisidir.
Kadın gibi özel olması gereken insan yapısı neden bu kadar basitleştirilip sergi yarışı içine sokulur. (Genel olarak bunu birbirlerini gaza getirip yapıyor. Sıradan basit olduklarının farkında bile olmadan, sahte iltifatlara kanarak.)
Sonrada buna kişinin özgürlüğü kılıfı yerleştiriliyor sanki meşru yapmaya çalışmak gibi.
Şunun orta noktası yok mu?
Bir insan basit değersiz sıradan her hangi biriymiş gibi davranmaktan neden mutluluk duyar?
Gelecek 10 yolda olacakları yazdım bununla ilgili bundan 15 sene önce.
Zamanı gelince burayada yazarım ama gerçekten haklı olmaktan çok sıkıldım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılVallahi durumun nasıl olduğuna göre değişir. Ben bir kızla flört ediyordum ve kız dışarıda popo yanakları açık giyinirken, Benim evime ise pantolon ve kazak giyerek geldi. Bu durum beni çok rahatsız etti ve telefonda daha sonra aklıma geldiği için bu durumu onunla konuştum. Ayrıca cinsellik de yaşamadık evimde. Dolayısıyla bu durum hoşuma gitmedi. Olaylara sadece tek taraflı açıdan bakıyor kadınlar. Bir de bana acele ettiğimi falan söylüyor ne acele etmesi erken olmayı bırak geç kaldık bile. Dolayısıyla bu kızdan hoşlanmamaya başladım ve bu kıza olan çekimim düştü ve flörte de devam etmedik ayrıldık. İşler çalışmadı yani. Bir kız en kısa zamanda cinsel ilişkiye girmiyorsa ve erkeğin dediklerini yapmıyorsa, O flörtten hiçbir cacık çıkmaz ve hiç bir yere gitmez o. Tecrübeyle de sabit
00 Yorumla
Haksızlığa uğramışsın ve böyle bir tepki karşısında şaşırman gayet doğal. Şunu bil ki, kimsenin senin giyimin üzerinden seni yargılama veya suçlama hakkı yok. Giyinmek tamamen senin tercihin ve kim olduğunun bir parçası.
Sevgilinin sana yaptığı şey kontrolcü ve toksik bir davranış. Kendi yaptığı şeyleri (spor yapıp kaslı story atmak gibi) sorun olarak görmezken, senin giyimini dert etmesi tam anlamıyla çifte standart. Bu durumda en önemli soru şu: Gerçekten böyle bir insanla bir ömür geçirebilir misin?
Kıyafetinle ilgili seni suçlaması ve üzerine küfür etmesi, saygısızlık ve güvensizlik göstergesidir. Böyle bir ilişkide kendini kısıtlanmış ve değersiz hissetmek zamanla özgüvenini yıpratır. Karşındaki insanın senin bedenin ve seçimlerin üzerinde bu kadar hakimiyet kurmaya çalışması sağlıklı bir ilişki belirtisi değil.
Belki şu an karmaşık duygular içerisindesin ama şunu unutma Saygı olmayan yerde sevgi de sağlıklı bir şekilde var olamaz. Kendi değerini bil ve kendine saygı duyan, seni sen olduğun gibi kabul eden bir partneri hak ettiğini unutma.
10 Yorumla
1 yılAnladığım kadarıyla sevgilin seni anlamadan ve sana gerçekten güvenmeden böyle bir tepki vermiş. Bu tür ilişkilerde, kişinin kendini rahatça ifade edebilmesi çok önemli. Ne giyeceğin ve nasıl görüneceğin tamamen senin kararın. Kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez. Bu durumda kendini savunarak ya da ona açıklama yaparak ilişkisini sürdürmek yerine, belki de biraz uzaklaşıp kendini düşünmen daha iyi olabilir. Güven eksikliği ve böyle haksız suçlamalar, sağlıklı bir ilişki için pek sağlıklı değil. Kendini üzme, çünkü sen değerli ve güçlü birisin.🫶
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Of be canım, bu ne çılgın bir olay olmuş... Üzüldüm gerçekten, haklı olarak şaşkınsındır. Öncelikle şunu kabul edelim, kıyafet tercihlerin tamamen senin özgürlüğün ve kimsenin bunu yargılama hakkı yok. Senin bedenin, senin tercihlerin! 🍀 Erkek arkadaşın, eğer bu konuyla seni suçlayıp üstüne bir de küfür ediyorsa, bu sevgiden çok kontrolcülüğe varan bir davranış gibi görünüyor...
Onun spora gidip kaslı story atıp dikkat çekmek istemesi de açıkçası komik bir çelişki olmuş 🤔 Yani, kendi yapıyor ama sana gelince olmuyor. Adil mi? Hiç değil.
Bence biraz kendine dön, derin nefes al ve böyle bir davranışı hak etmediğini kendine hatırlat. Sana bu şekilde yaklaşan biri değerini bilmiyor olabilir. Senin bakış açın önemli, böylesi bir davranışı tolere etmene gerek yok. Senin yerinde olsam üzerine bir kahve içer ve "iyi ki hayatımı böyle drama yükünden arındırdım" diye düşünürdüm. 😎✨ Peki sen ne hissettin, böyle bir durumda ne yapmayı planlıyorsun? 👀30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılSana sorum şu böyle bir adamla yani bu düşüncedeki adamla daha ne kadar yapabilirsin? Bence yapman gereken belli kendine saygın olsun ve vaktini boşa harcama
74 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklısın çocuk değiliz bende bunu düşünüyorum
- 1 yıl
Bunun farkındaysan doğru yoldasın 😇
- 1 yıl
Katılıyorum bende sana
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDemek ki onun zihniyeti pişmiş dışarıda öyle kızlara bakıyor ki senin giymenden rahatsız oluyor çünkü Tayt üstü hırka bunlar normal şeyler.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılsın o kaybeder.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok büyük kabalık etmiş. Tamam onu anlıyorum, senin dediğine göre çıtı pıtı çıtır grubunda bir kızsın, bir de tayt giymişsin offff.. Ama üstüne uzun hırka giymişsin aferin sana. Buna rağmen yine de kıskanabilir ama kibarca, tatlı tatlı söylenir, o ne öyle yaa..! 😏
313 Yorumla
Soran1 yılBende buna kızıyorum 2 yıldır beni tanıyamamış
Soran1 yılAnlamadim ki gerçekten
- 1 yıl
Aklında başkası varsa bunu bahane etmiş olabilir mi acaba. Çünkü insan kaybetmek istemediği birine bu kadar rahat böyle nasıl davranır.
Bu arada başka birisi olsun veya olmasın neticede bu davranışı sergiledi mi sergiledi. Biter bu iş, eğer görmezden gelirsen bunun ilerisini düşünsene!!! Korkunç!
Soran1 yılO kadar haklısın ki düşünemiyorum bile aşırı korkunç ben dersimdeyim isimdeyim gücümdeyim yanlış bir şey yapmadım
Soran1 yılBilmiyorum ki
- 1 yıl
Kararsızsın... 🙄
Ama böyle bir durumda sessiz kalırsan ileride daha sert karşılıklar alırsın. Genç akıllı bir kızsın, düşün taşın ama bir eyleme geç kalma öyle. Ya sert bir konuşma yap asla tekrar etmesin ve bu hareketin sebebini çözümlemesini iste. Ya da hiç girme o strese ayrıl. Ama tamamen sessiz kalma.
Soran1 yılBen zaten tartışmada sessiz kalmadım dedim sen beni tanıyamamışısin neler düşünüyorsun bana artık arama ciddiyim filan dedi bana yok sen hırkanın önünü açacaksın beni tanımıyormus gibi yaptı işini gördükten sonra bana yazma filan yazarsan nefis yoktur dedi ben nasıl karşılıksız kalayım filan dedi bende dedim böyle diyerek kendini bitiriyorsun yazma arama filan dedi beni tanımayan birine ne lafı anlatayım
Soran1 yılÖyle yapacağım
- 1 yıl
Ohh işini gördü
Tadına baktı
Ve bastı kıçına tekmeyi
Aferin sana
2 yılın çöp
1 yılYaprak agaçtan sıkılmış, sonbaharı bahane yapmış misali oldu bu.
Hiç bişey yapma ama hiç bişey. Verdiğin her taviz öz değerinden gider. Ve degerini azaltırsan sevilecek bir yanın kalmaz.
Seni tanıyamamış ve sana bunları yakıştırıp söylemiş birinden, üstelik küfür eden birinden daha iyisini hakkettiğini göster ona. Yanında da bi daha böyle saykoları alma.
31 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklısın bana birde fazla yüz vermenin hakkı bu olurdu zaten filan diyor kendisi ayrılmış benden ikimizde taviz verdik ve ben açık olduğunu düşünmüyorum s beden giyiyorum normalde xl hırka giymisim hiçbir yerim gözükmüyor yok oturunca her yerim belliymiş filan
1 yılbu acik giyinme mi? erkegin de kadinin da giyinmesi kendinedir, bu durum seni ilgilendirir. kiskanabilir, ama kisitlayamaz. bende carsida sutyen kulotla gezdin falan sandim. sen gercekten birsey onermemizi bekliyorsan kendi beyninden supheye dus. boyle degersiz erkekler icin bosuna dusunme bile, hayatindan bi copu cikarmissin. dusmeyin kizim boyle erkeklere, sizi sahiplenen degil koruyan erkeklerle olun. ayrica seni kiyafet icin terk edecek kadar geri kafaliysa onun slkligi ve bu buyuk ihtimal bahanedir.
33 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
Helal vallahi
Yaşına göre çok olgun bir akıl yapın var
Tebrik ederim gerçekten - 1 yıl
tesekkur ederim💓
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olayı daha net anlatabilirdin biraz eksik olmuş gibi.
2 yıldır böyle giyiniyordunda pat diye mi kavga etti yoksa ilk defa mı böyle giyindin?
Üni okuduğun için ayrı şehre felan mı gittin noldu da birden böyle kıskançlığa girdi
Kıyafete her zaman karışıyormuydu yoksa birden mi karıştı bunlar önemli detaylar.
Genel olarak tayt giyilecek bişey değil. Bildiğin iç çamaşırı. Bende sevgilim giysin istemem.
Ama sevgilin hem kendi ilgi çekmeye çalışan fotolar paylaşıyorsa hemde başka kızlara bakıyorsa sana karışma hakkı yok önce adam olmalı öyle karışmalı.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBişey yapmana gerek yok ki. Evlenmeden iç yuzunu görmüşsün işte. Kendisi istedigi gibi takılacak.. ama sana çirkin ve hoş olmayan bir üslupla sinir koyacak. Yani.. seni kucumsemeden.. küfür etmeden bu talebini hoş bir dille dile getirebilirdi. Küfür edip terk etmek te ne oluyor. Ne kadar çocukça ve ergence. Demek ki.. evli olsanız.. aynı seviyede evlilik birliği içinde rahatsız olsa.. aynı ya da benzer tepkiyi verecek. Asla dönme. Pişman olursa dönmek için mücadele etsin. Sen ısrar edersen dönmesi icin... evet.. bu talebinde haklısın mesajı gider. Her zaman aynı manzarayı yaşarsın. Onu hiç bir yerde. engelleme.. ama nefes aldığını dahi bilmesin. Pişman olursa kendi dönsün. Dönersede.. biraz burnunu sürt. Yoksa adam olmaz. Gerçi böyle bulir kisilikle zaten evlenmen şekilde hata. Evkenmeyexegin belli olan birine senetlerini neden veresin. Ama elbette duyguların var. Biliyorum. Ama yinede senin için dua edeyim. Umarim dönmez.
10 Yorumla görmezlikten gel. Basit yoldur. Biz erkekler genelde çevremizdeki insanların sözleri ile sevdiğimize sevdiklerimize nefsimize uyarak zarar veririz. Bu bazen bilinçli olarak yapılır. Bazen bilinçsiz olarak yapılır. Bilinçli ise, ayrılık teklif edilir. Çünkü başka biri zaten yerini almıştır. Yedektedir. Bilinçsiz ise, sinirli davranılır. Ses yükselir. Ama ayrılık teklifi yapılmaz. Görmezlikten gel dememin sebebi. Senin sevdiğin seni olmadığın biri gibi yargılamaz. başkaları ile yakıştırmaz. Eğer gerçekten sevgilin ise. Onu görmezlikten gel ki ne kaybettiğini veya kaybetmek üzere olduğunu fark etsin. Unutma. Yamacındaki değerlim dediğin kişiler seni nefsi ile yerin dibine gömen değil, yerden kaldıran kişilerdir. kimsenin nefsinin kurbanı olma.
00 YorumlaSeni olduüun gibi kabul etmeyen biriyle çok yol katetmen doğru olmaz zaten. Ayrıca bahsettiğin giyim de çok hoş. Uine de sende nasıl durduğunu merak ettim.
22 Yorumla
Soran1 yılYa ben 155 45 kilo bir şeyim öyle fizigimde yok
1 yılYapacağın bir şey yok saçmalama, Artık birbirlerinin kalıbına girmeyi bırakın. Birincisi kadınların giysisi kadınların arasındaki yarıştır. İkincisi şahsen kız arkadaşım ya da karım olsa giyinmesi hoşuma gider giydiririm kendim. Üçüncüsü Beğenilmek her kadınının hoşuna gider. Bir kadına YAKIŞIYORSA giymeli
215 Yorumla
Soran1 yılBuna bende katılıyorum ve sen beni böyle tanıdın ki dikkat çeken bir fiziğim de yok neler neler söyledi ki zaten giydiğim seyde üstüme bol bir hırka giymistim bana hadi ordan git yok sen önünü açarsın millete gösterirsin ben seni tanımıyor muyum filan
- 1 yıl
Tamamen saçmalık. İkincisi açabilirsin de. Sen onun malı değilsin, sen onun karısı da değilsin. Sana yakışan bir şey varsa onu giymeni desteklemeli. Kimki daha neyin ki bu denli ben seni tanımıyor muyum diye biliyor. Kız arkadaşını tanıyıp öğrenemediğin kesin. Ne güzel senin yanına ilgini dikkatini çekmek için güzel giyinmiş ötesi yok.
Soran1 yılBen üniversiteye gittim ve beni öyle gördü ki görebilir yani o kadar güzelde olmamıştım hatta makyaj bilr yapmamistim doğru düzgün bol bir hırka giydim ve anneme diyorum neren acik senin arkadaşlarıma soruyorum aynisib
- 1 yıl
İşte güzellik inan makyaj ile alakalı değil bakan gözler ile alakalı. Yine söylüyorum sonuçta sen baba evinde bunu giyiyorsun. İkincisi emin ol ister ört ister örtme ister belli olsun Tayttır illa belli eder sen ona saygı duyup hırka almışsın. Almasan da olurdu fark etmez. Ama zaten o seni tanımamış öğrenmemişte. Üstüne üstün yine söylüyorum sen baba evinde böyle giyiniyorsun, daha nişanlanmışsın evlenmemişsin kimsin ki bunları söyleyebiliyorsun. Birbirinin kalıbına sokmak için değil uyum sağlamaktır. Yakışıyorsa giyeceksin
Soran1 yılNe kadar hakli konuştun ben ona çok söyledim kendimi degistirdim bir önemi yokmuş gibi geldi bana ki ben hırkamı hiç cikarmadim ki ben öyle giyindim diye ayrılması ve durum paylaşması ve ben ona hediye almistim. Hediyeyi verdim sonra s... git diyip ayrildi benden nefsin varsa arama filan ne yapmışım sanki o yuzden ne aradim ne sordum o kadar ağır konuştu ki beni tanımamış gibi
- 1 yıl
Bak yine aynısını söylüyorum kendini Sirmen yanlış olan ikincisi istersen hırkanın çıkart o Tayt sana yakışıyorsa giyeceksin
Soran1 yılEvet haklısınız gerçekten
- 1 yıl
Sonuçta sen baba evind o taytı giyiyorsun, ikincisi isterse çok yapışsın, seksi görünsün. Sen zaten öncesinde giydiğini ve seni böyle kabul etmiş olmalısın ki daha önceden giyen birisi olarak bugünkü giydiğin sonuçta hayatın boyunca ilk kez değil kısacası işine gelmemiş. Sen o taytı giymeye devam et
Soran1 yılEvet öyle ben böyleydim ve bana karşı tavrı ayrılmak istemesi hemen bitirmesi
- 1 yıl
İşine gelmemiş bahane yaratmış. Tayt giymeyi seviyor musun önemli olan bu
Soran1 yılOnunlayken çok az giyordum
- 1 yıl
Onunla bir işimiz yok seninle, sen giymeyi seviyor musun başkasının zevklerine göre kendi zevklerini şekillendirmezsin
Soran1 yılÇok haklisin
- 1 yıl
Hem kadınsın sen ya, yapışsa ne olacak ki.. kadın zaten çekici olur. Ne güzel hoş görünüyorsun
- 1 yıl
Sktr et seni Haketmeyen güzel kardeşim birinden ayrılmışsın işte ne mutlu sana
Önüne bak başka manita yap unutursun dert etme
Ama buna da tekrar geri dönme
Yani durup dururken bunca laftan sonra geri dönersen
Harbi aklından şüphe et bence
1 yılÜniversite okumaya yeni başlamışsan ve araya mesafe girmişse bahane aramış olabilir. 2. Yılık ilişkide senin ne giydiğini anlamış biliyor olması lazım.
Kaslı halini paylaşınca ilgi gördüğünü düşünüp senden ayırmak istemiş olabilir. Kendini üzdüğüne değmez.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılgercek bi saygisiz, ruh hastasi falan bu. ozellikle erkeklere kendini gosterme cumlesi igrenc. bunu bana soylerse ben kendim ayrilirim kendimizi gosterecek olsak baska yollari var. insanin kendine deger verdigi icin bu kadar zorbalanmasi gercek olmamali ya. ciplak gezenler var, onlar harici gercekten giyiminde hicbir sey yok ve bu kadar buyutuyorsa iyi degil bu.
10 Yorumla
1 yılBeni yanlış anlama ama böyle bir kişi sana kızdığı gibi giyinen kadınlara baktığı için kızmıştır kendisi dediğin gibi bir çok kadının ilgisini çekicek şeyler yaptığı için seninde öyle yaptığını düşünmüş olabilir
20 Yorumla
1 yılOndan koşarak uzaklaşmalısın yasamis ve yaşayanları bilen biri olarak söylüyorum öyledir demiyorum ama narsist erkek çok seni suçlu hissettirmeye sonra cezalandırmaya çalışmış üstüne uzun hırka tayt giydim diyorsun milletin giydiği pantolon bile tayt gibi sen hırkayla giydin böyle erkekler genelde aldatıyor ve kendileri bakıyor kadınlara seni bastırmaya görünmez kılmaya çalışır kendi yeri geldiğinde de seni cezanlandirmak için mini etekliyle gezer suçun olmadığı halde. Kaçarsan kovalayacaktır ayrıca. Ama yanılma birlikte olsan da sana kendini kimmiş minnos anlatsada taviz verme küfür hele kabul edilemez ciddi bir şey olsa hadi neyse öfkeyle olur aldatma vs olsa ama bu ne ne olur sen de kendini harcama benim gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılEn başından bilip de sonradan değiştirme çabasına girmeyi anlamıyorum. En başta insanlar birbirine hitap etmiyorsa o zaman ilişkiye başlamasın. Elbette tarz, tavır, görünüş, kişisel zevkler gibi unsurlar beğenilmeyebilir ya da onaylanmayabilir. Dediğim gibi bunu en başta söylemek gerekir. Sonrasında değiştirme çabasına giriliyorsa zaten sorun var demektir. Bitmesi hayırlı olur o zaman. Ayrıca sana laf edip sonra da kaslı foto atması da bildiğin ergence. Umursama ve yoluna bak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk gercekten cocuk. Bizim yastakiler bu cocugun yaptigina gulumser ancak. Giyim tarzını beğenmeyebilir Ama tepkiyi göstermek ve kufur etmek de doğru değil.) Direkt ayrılmak nedir. O en kolayı zaten. Sen birbirinize göre olduğuna emin misin ona karar ver
00 Yorumla
1 yılUzun bir ilişki süreci olmu ve bu kadar zaman nasıl giyindigini bilmiyor muydu da şimdi müdahale ediyor. Bence bu şekilde baskılamak çok sağlıksız ilişkide. Açık kapalı farketmez seni nasıl görüp ilişkiye başlamışsa öyle de giyimine saygı duyacak değiştirmeye kalkmayacak. Karar senin tabi ama devam etmen senin açından hiç iyi bir sonuç vermez.
00 YorumlaŞöyle ki sen zaten başında böyle bir giyim modelleri tarzına sahip olduğun halde bunu kabul etti ise, şu şekilde gerçekten sorun yapması belki de bir bahane gibi gelir. Madem açık saçık giyinmek onun için sorun oluyorsa neden başında istemiş demek istiyorum ama belki de sana söylemek istemediği bir neden olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAman sebep aramış açtırmasın bayramlık ağzımı o niye kaslı fotoğrafını paylaşmış o zaman? ya sabır bare ayrılcaksınız yeterli veya geçerli sebep söyleyin de ki senin ayrılık talebin geçerli değil gitsin mantıklı bir sebep bulsun ya bu nedir ya nasıl bir beyine sahip afgan sanki afgan eo
00 Yorumla
1 yılPeki sen erkek olsan kadın çok açık giyinse tayt giyse vücut hatları gurunse üstüne yapışsa her şey meydanda olsa erkekler yiyecek gibi baksa türk erkleri çoğu abaza sevgilide bir bakima haklı erkekler bakıyor sende tayt giyde uzun bir şey hatları gozulmesin. belki kizacaksin güzel kadınlara her kez bakar birde çok güzelsin erkekler kendinden bile kıskanır kimse bakmasın kendisi baksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama eğer ki kendine biraz saygın varsa ve biraz akıllı ve zeki bir kadınsan sana küfür edip senden ayrılan bir yaratığa asla geri dönmezsin
20 Yorumla Bu kadar zamandır birlikte olduğunuz biri sana böyle haksız suçlamalar yapıyorsa ve üstüne saygısızlık ediyorsa, burada asıl sorun senin kıyafetin değil, onun sahiplenmeyi ve güveni yanlış anlaması. Sen kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin. Beybi bir insan sevdiğine güvenmiyorsa, hakaret ediyorsa ve kendi istediği gibi davranıp seni kısıtlamaya çalışıyorsa, orada sağlıklı bir ilişki olmaz. Gerçekten böyle birini hayatında tutmak istiyor musun? Düşün derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek haliyle güzel kardeşim olarak kalmak isteyip ayrılmış ama hata şurada. Kibarca ben böyle bir ilişki istemiyorum diyip ayrılabilirdi, bu tepkisi kabaca olmuş. Ayrıca kaslı vücuduyla story atması da ne olduğunu belli etmiş bi de seni eleştiriyor komikmiş
Yorumlardaki alagavatlara selam olsun 😌00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal. Dekolten eğer dışarda ki kadınlardan fazlaysa bu dışarı yanım da ki herif sadece konak... Birileri omuzlarsa giderim mesajı verir. Her erkek bundan rahatsız olur... Eğer olmaz ise bir pub da popon elleseler umrunda olmayan adamlar türüyor... Sonra nerede maskülenlik 😂 Siz yok edip siz şikayetçi olmanız komik.
00 Yorumla
1 yılStory seni kıslandırmak için attığı çok belli kendinin kıyafet tarzının böyle olduğunu ve kabul etmesi gerektiğini açıkça dile getir ben nerde ne giyeceğimi bilirim diye anlayış göstermesi lazım
10 YorumlaAçık giyinmemissin. Arkadaş biraz abartmış. Küfür edip ayrildiysa bir daha sakin barışma onunla. Bahane aramis kendine
40 YorumlaTayt giymeyin tayt mini etek vs gösteriş gibi duruyor gerçekten. Karşında ki insan dikkat ediyorsa sende etmelisin. Seviyorsan dikkat edersin sevmiyorsan umurumda olmaz zaten..
20 Yorumla
1 yılboş ver gitsin derim seni kisitlayani ne yapacaksın ki. Bence sana öyle demesi ya aşırı kıskaç ama böyle hastalık gibi olanlardan ya da senden ayrılmak için bahane arıyormuş çünkü sana dediğini kendi yapması akla yatkın bir şey degil
00 Yorumla
1 yılDaha önce size söylemişse ama inadına yapmışsanız sorun sizde ama konusu açılmamışken helede hakaret etmesi saygısız bir insan oluşunu gösterir bence kafanıza takmayın. Yalnız en g. wat erkek bile teşhirci kadından içten içe haz etmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar basit nedenlerden ayrılan her insan sizi zaten sevmemiṣtir. O erkek bahane aramıṣ ayrılmak için. Orta yolu bulmak yerinde birden kesip atmıṣ. Seni sevmiyor 120% o kadar net söyleyebilirim sana.
00 Yorumla
1 yılTayt artık günlük hayatımızın her yerinde var bu yüzden hem abartmış hem de küfür ederek terbiyesizleşmiş, bence ayrıldığınız için mutlu olmalısın çünkü kendini geliştirememiş insanlarla beraber olmamak daha iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok iyi olmuş o yobaz hayvandan ayrılman. Allah yüzüne bakmış senin. şu an sevinmelisin hatta bir fakire bir şey hediye etmelisin
30 Yorumla
1 yılYani, bana sorarsan birlikte olmadan önce o kişiyi tanıman gerekiyor. Açık giyinen birisini istemiyorduysa neden açık giyinen birisi ile sevgili oldu?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa hayret ncndnx ne komikler kendilerinde olmayan şeyler için kadınları bırakmaları sadece bahane canım . . seni bırakması sadece bahaneydi. seven insan varya ölse bırakmaz. Oyuzden boşuna düşünme.
20 Yorumla
1 yılZaten ayrılıcakmış bunu bahane etmiş bu kadar basit
24 Yorumla
Soran1 yılBende bunu düşünüyorum
- 1 yıl
Öyle zaten Allah aşkına üzülme bunun için git sende bir story at eğlenceli falan onun senin umurnda olmadığını anlasın
Soran1 yılOyle yapcam yarin
- 1 yıl
😈👹
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılKüfür eden bir erkek o an gözümde bitmiştir. Yapman gereken tek şey her yerden silmek engellemek ve kendi hayatına bakmak.. onunla bir daha iletişim kurmamak...
00 Yorumla Sevgilin seni açık giyinirken görüp begendiyse hiçbir şey diyemez ki kapalı giderken görüp begendiyse de bise diyemez erkekler kapasın ağızlarını her kadın nerde ne giyeceğini bilir 3 5 at hırsızı kılıklı için kendi mutlu olduğunuz şeyi yapmayı sakin bırakmayın. Ayrica kıyafet yüzünden ayrilmak ne annesini köyden bulduğu kızla evlensin o zman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBen karismma asla giyime suuna buna benim kölem değil bende onun her insanın zevki tarzı yaşamı farklı evlenince illa ona mı uymak gerek ssstgts yvsgevladiii😃
00 Yorumla Ben hep şunu savunurum
Bir kadının ne giydiği değil onu taşıyıp taşıyamadığı önemlidir kimi kadın son derece kapalı giyinir ama bacaklarını yaya yaya oturur kimi kadın mini etek giyer bacaklarını kapatarak oturur mesele giydiği şey değil karakteridir
Önce sevgilinize güvenmek lazım sende boş ver00 Yorumla
1 yılBaşka bir kız var aldatıyor. Seven adam bir olayla ayrılmaz. Fotoğraf atıyorsa iş atıyor asıl o şeref siz kızlara iş atıyor vicdan azabı çekmemek için seni kötü gösteriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu açıklık değil ki kendisi ayrılmak için bahane aramış
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Delikanlı adammış yanındakinin teşhirciliğine müsaade eden adamım diye gezmesin
20 Yorumla
1 yılBunu umursamayan o kadar çok koca var ki. Bırak sevgiliyi. Bulursun kendine göresini. boş ver
20 Yorumlaöyle biriyle isin olmasn zaten boş ver daha iyisini bulursn
20 Yorumla
1 yılYapacagin belli cocuka güle güle demek öyle insanla ileride evlilik olmaz. Bu arada 45 kg demisin mera ettim boy kac
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılyav s... kemeyeceğini biliyodur, o yü
zden ayrılmıştır embesil. Sen üzülme, zaten erkek falan olmaz öylelerinden
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKurtul o insan müsveddesinden. Ne tiksinç yaratıklar var ya… Sana büyük iyilik yapmış, kullan bunu ve onu her yerden engelle.
00 Yorumla
1 yılSal gitsin cidden, bir de küfür etti diyorsun. Kendine değer ver. Sen nasılsın yaşamak istiyorsan, böyle yaşa.
İnan hiç değmez 💎🫶00 YorumlaEn doğru seven sevdiğini Seksi görmek ister ama sadece o kişi görmek ister başkaları seni Seksi halinle görürse erkek adam bunu kabullenemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılSevgilinin bahanesi iyiymiş 😂 senin keyfin nasıl isterse öyle giy, kimseye hesap vermek zorunda değilsin.. beyenmeyen naşş naşşş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBahane etmiş. Sen üniversiteye gideceksin. 4 sene yanında olmayacaksın. Abimiz kendine güveniyor. Yenisini aramaya başlamış hemen.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılAyrılması neyse de, küfür etmek ne a.. k? Nereden buluyorsunuz böyle ayıları anlamıyorum ki...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÜstüne uzun hırka giydiğin tayt mı açık kıyafet? 🤣 Özgüvensiz bir magandadan kurtulmuşsun, kendi kararınla olmasa da tebrik ederim seni.
00 Yorumla boş ver ayrıl. senin güzel görünmene engel olmayacak insanlar bul. bir kadın kendisi için giyinir ne sevgilisi ne başkası için giyinmez
00 YorumlaAldatmayaçaksa bir kadın giymesinde sorun yok
Benim tek kırmızı çizgim bu aldatmadığı sürece giydiğine karışmam00 Yorumla
1 yılAma seni kiskandiği için tepki vermiş tamam saygısızlık yapmasını tasvip etmiyom kıskanmak sahiplenmektir tabi anlayana...
00 Yorumla
1 yıl2 yıldır senin nasıl giyindiğini bilmiyor mu bana bahane geldi
10 Yorumla
1 yılMesela kurtulduğuna şükretmeye başlayabilirsin
10 Yorumla
1 yılAdam değil ondan önce senjn ayrılmanın gerekirdi küfür eden adamla nasıl sevgili kaliyorsunuz
13 Yorumla- 1 yıl
Kızı fazla cepte görmüştür, farklı kisilerden hoşuna giden vardir kendi ayrılmayı göze alamadığı icin kızin ayrılmasını istiyordur
- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem