Arkadaslar benim ne yapmam gerek?

Merhaba arkadaslar. Benim iliskim var 1 senedie sevgiliyiz. Birde bunun bir yengesi var. Surekli sevgilimin etrafinda. Instagramdan abuk subuk reesler atiyor. Atdigi reelslerde genelde kendisiyle ve cocugla ilgili seyler normalda kiz kocasina atmali ama buna atiyor. Gece yatak odasindan gua cocugunun resmini amcasina yolluyor gibi acik yataktan fotolar atiyor buna Sevgilisinin oldugunu biliyordu ama bir turlu bulamiyordu kim diye sonunda buldu beni surekli sayfamda yatiyor surekli bizim hayatimizi kurcaliyor. Simdi uzak sehir disina ciktilar bunlar kuzenleri falan 2 araba kocasiyla gitmedi bunun arabasina binmis ve on koltukta oturup video cekiyor. Bunu yeni gordum bende ( artik gercekten sinirlerime dokunuyor. Videoda kuzenleride var ve o videoyu kuzeni paylasmis birde bunu etiketlemis. Takibimdeki kizlar sana istek yollaya bilir yazmis birde ( birde bu sevgilim instagramda takibindeki kizlarin dogum gunu oldugunda kutluyor kizlar cevap olarak buna ♥️ falan atiyolar ben cok sinirlendim hangisine kizicagima sasirdim sen olaylari buyutuyorsun diyor bana gercekten buyutuyormuyum? Kizlari cikar diyorum takipden ayip olur diyor ama ben onun istediklerini yapiyorum. Kiz arabada oturuyor mesaj yaziyorum o kiz gormesin diye mesajima gec cevap veriyor. Ben artik cildiracagim. Sizce ben hastamiyim asiri mi kiskanclik yapiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz? Kac kere konustum hoslanmadigimi bu durumun beni rahatsiz ettigini soyledim ama sen sacmaliyorsun diyor bana. Bende artik senin arabana oturmam abinin karisi otursun dedim😒
Arkadaslar benim ne yapmam gerek?