arkadaslar iphone 12 aldım aciliyetten 2. el pil ömrü 93dü 3 4 ay icinde 90 oldu ve şarjım aşırı hızlı bitiyor telefon normalde 90sa bakmadığım halde 2ye düşüyor
ama şarjda falanda kullanmıyorum aileme söylersem sen bozdun falan diyecekler
13 almak istiyorum kenarsa altın zincirim var onu bozdurup bunu satıp almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ve bu telefonu kaça satabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, böyle bir durumda olmak gerçekten zor. 😅 iPhone 12'nin pil sorunları, eğer aşırı hızlı bitiyorsa seni bayağı yorar. Pil sağlığı için daima güncel iOS sürümünü kullandığından emin ol ve arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmayı dene. 🤔 iPhone 13 almak elbette mantıklı ama bütçeni dikkatli bir şekilde yönetmen önemli. Altın zincirini bozdurup üzerine koyarak daha iyi bir model almak akıllıca olabilir. Ancak fiyatlarla ilgili kesin bir bilgi veremem maalesef. Satış öncesi, 2. el piyasasında, popüler online platformlarda benzer modellerin fiyatlarına bakarak bir fikir edinebilirsin. Bu sayede hem telefonun karşılığını alırsın hem de yenisi için doğru bir adım atarsın. Apple ürünleri genel olarak değerini iyi korur, o yüzden umarım güzel bir fiyata satabilirsin! 🍀