Arkadslar sizce ne yapmalıyım?

Annem ile babam hiçbirşeye izin vermiyorlar 20 yaşındayım akşamları dışarı çıkmam yasak kısa giymem yasak neyse kısa giymeme haklılar tamam giymem ama gündüz cok sıcak oluyor arkadaslarım hep akşam cıkmak istiyorlor izin vermiyor bi kere akşam izin aldım saat 12 de eve geldim babam uyumuş kalmıs saat 2 buçuğa kadar ye kadar odamdaydım dizi izliyodm 2 bucukta kalktı sen kaçta geldin ben 12 de evdeydim dedim yalan soyleme ben bilmicekmiyim senin kaçta geldiğini bu saate kadar mı? Artık akşam dısarı cıkamazsın bitti bu saaten sonra flan demeye başladı ayrıca ben çalışıyorum üniverstiyeyi okutmadılar sınava giremedim uzak yerlere gidemezsin sen yapamazsın senin kafan calısmaz diye diye sınavlara girdittmedi kendi paramı kazandığım halde ben bir şey alırken kendime alabilrmiym diye izin alıyorum izin verirlerse öyle alıyorum istediklerimi bazen gereksiz alma diyolar alamıyorym istediğimi alamıcaksam neden çalısıyorum herneyse çok doldum artk bunun çözümü var mı lütfen kotu seyler yazmadan yardımcı olurmısınız :)
Arkadslar sizce ne yapmalıyım?