Arkadaslar ne yapmam lazim?

Selamünaleyküm arkadaşlar şimdi sevgilimle yaklaşık 8 9 aydır ilişkimiz çalkantılı gidiyor sebebi de su biz bundan 8 9 ay önce gene biz tartışıyoruz sonra anneannem geldi ben uyardım bak sakın arama diye sonra işe giderken dedim ki sakın bu konuyla ilgili bir şey demiyorsun dedim o da tamam dedi anneanne. Sonra sevgilimi baya kırdı üzdü ve bende hep sürekli yanında oldum o zamandan bu güne kadar hep ben aradim sordum gunlerdir aylardir hep yanında oldum ve diyorum ki ben seni ailemden de anneannemdende korurum seni sadece bunlar icin gecerli degil her seyde korurum yardimci olurum dedim çok çabaladım çok peşinden kostum ama sevgilim hep bana küfür etti hep bana laf söyledi 3 defa yanına gittim bu olayı bi yanda unutturmak için hediyeler aldım mutlu etmeye çalıştım ettiği küfürler sineye çektim çok peşinden koştum ve hala istemiyor ve bugün de küfürler edip ağır şekilde kalbimi kırdı işteyim çalışıyorum wc ye gidip ses kaydı atıp ağladım gözlerim doldu vücudum kitlendi arkadaşlar 8 9 aydır çaba gösteriyorum sevgilimin bu olayı unutmasi icin dil döktüm o kadar çok seviyorum her yerde aklıma geliyor her gün onu özlüyorum ne yapmalıyım?

Bu arada güzel kalpli sevgilim ne kadar benden uzaklassanda ne kadar kirsanda, doksende ben seni çok ama çok seviyorum canım benim inan benim vallahi billahi kötü bir niyetim yok vallahi billahi ve verdiğim sözlerimi hepsini tutucam sana...💖🤲😍

@Shuri

Arkadaslar ne yapmam lazim?