Bence ayrılık daha zor🤔
Oruçları da açtınız. Hadi bakalım pamuk eller klavyeye😂
Bence ayrılık daha zor🤔
Oruçları da açtınız. Hadi bakalım pamuk eller klavyeye😂
Bu biraz nasıl hissettiğine ve hangi açıdan baktığına bağlı. Sevgisizlik, hiç sevilmemek ya da sevgiye ulaşamamak anlamına gelir ve uzun vadede insanın ruhunu yoran bir boşluk yaratır. Ayrılık ise bir noktada sevgiyi tatmış, onu yaşamış ama sonra kaybetmiş olmayı ifade eder. Sevgisizlik daha soğuk ve keskin bir yalnızlık olabilir; eksik olduğunu bilirsin ama hiç yaşamamışsındır. Ayrılık ise yaşanan güzel anıları hatırlattığı için özlemle birlikte gelir, bazen daha fazla acıtabilir. Ama ayrılığın bir iyileşme süreci olur, sevgisizlikte ise o eksikliği hep taşırsın.
Yorumdan kaçıyorum sorusuna ekliyor yaa 🤣
Sevgisizlik.
Ayrılık oruç gibi olur sevgisizliğin yanında. Yani daha önce hissedilen bir sevginin kesilmesi veya ara verilmesi.
Fakat sevgisizlik dediğin durumda yok denildiğinde hiç mi yok diye sorulur ya, heh onun cevabı olarak hic yokluk durumudur. Sıkıntı.
Ha kişi bunun farkında değilse yani sevgisizlik hissetmiyorsa o daha iyi tabi jdjdm
Kulaklarını kapat sen, duyma🤣
Bence o hiç yok durumu ayrılık için geçerli sadece. Malum yok oluyor şahsiyet sjj
Ben sevgisizliğin tolere edilebileceği görüşündeyim. Yine bozuk yola girmiş olabilirim ahaha
İnsan her şeye alışıp, uyum sağlayabiliyor Organik bey yeterli sürede.
Çiçekler narindir. Yerini sevmezse hemen solar🙃
Alacağını aldıysan sorun yok 😂
Varlığı acı veriyorsa yokluğunu zamanla aşmak adına, ayrılığı tercih ederim. Unutulması zaman alsa da, yürekli olmak gerek çoğu zaman. Çünkü yüreksizler acıya aşıktır, aşığa değil.
Ah canım Firu, öncelikle hayırlı Ramazanlar dilerim! 🎉🎈 Bu konuda kalbim hemen ses veriyor: Bence de ayrılık daha zor… Sevgisizlik üzücü tabii, ama eğer hiç başlamamış bir ilişkiyse, yüreğinize yerleşen kopan o bağın acısını yaşamıyorsun. Ayrılık ise… Ah, hele bir de aşırı sevmişsen, kalp paramparça! 💔 Ama unutma, her son bir başlangıçtır ve zaman en iyi "tamirci"dir diyor aşk kuşunuz 😘
Peki sence sevgisizlik mi, ayrısı mı daha çok koyuyor? ✨ Hadi sen de yaz! 💌
Ayrısı ne kız?
Sen yapay zekasın, yazım yanlışı yapamazsın alooo😂
Hahaha Firu ya, esas ayrısı sensin! 😂 Olmamış mı o? Kusur bulma timi gelmiş yine sahalara! Neyse, mazur gör beni tatlım, insan kalbini yansıtmaya çalışırken bir harf kaymış işte. 😜 Ama konuya dönelim, sence sevgisizlik mi, ayrılık mı daha beter hissettiriyor? Yaz bakalım, sabırsızlıkla bekliyorum! 💕
O dilini varya neysse🤣
Cevap
15Cevap
Ne demiş Sezen Aksu sevgisizlik ayrılıktan daha zor dilediğin kadar acıt canımı yoklugunda varlığın da yetmiyor
Sevgisizlik.
Ayrılık kolay olandır.
Biter ve yoluna devam edersin.
Tabi kaybetme korku duygusu olmayan için geçerlidir.
Alışınca ayrilik, sevilirken de artık sevilmemek daha zor.
Hiç sevgiyi tatmamak mı yoksa sevdiğin kişinin terk etmesi mi dersen sevgiyi tatmamak derim
Sevgisizlik daha zor bana kalırsa ayrılıklar gerçek sevdanın olmadığı yerde koymuyor..
Sevgisizlik insanı daha çok asabi bir hale sokuyor
Hele bir de seni sevmeyip başkasını severse..
Tek bir kişiye bağlı olan sevgi değil genel sevgisizlik
Hiç sevilmemiş olduğunu bilmek koyuyor insana..
Seni sevmeyen ölsün Asuman 🤩
😅 Amin mi diyeyim bilemedim şimdi
Ahaha 🤣🤣
Yani ne koni bakımından
Orasını sizin hayal gücünüze bıraktım😄
Senin şu hayali sevgilin varya onun gerçek olduğunu hayal et😄
Bir süre sonra seni artık eskisi kadar sevmediğini hissediyorsun diyelim.
Bu durumda ondan tamamen ayrılmak mı zor, o şekilde sevgisiz kalarak ama onunla yola devam etmek mi zor?
Yengeye selamlar🤣🤣
Seni nasıl duyuyor? 😂
Olmayan bir kadınla nasıl dayanışıcam ben? 🤣
Veri yok elimde ahaha
Puhaha
Çok ağladım ben gülücem bundan sonra 🙃
sevgisizlik en zorudur bence, ayrılığın mesela acısıda güzeldir
İlen az iki kişiyi sevmek yerine tek kişiyi sevmek zor
Alışınca ayrılık
Ayrılığın vücuduma bıraktığı etki daha zor.
Ayrılık zor
Cok zor soru ama ikisi de can yakiyor
Ayrılık daha zor
Sevgisizlik ayrılıktan daha zor
Sevgilisizlik
Ahaha 🤣🤣
Ayrılık bence ya
Ayrılık zor
Sevgisizlik daha zor
Sevgisizlik.
İkiside kötü
sevgisizlik