Dibine kadar yaşamış biri olarak şöyle anlatayım ayrılık ölüm gibi ortada bir cenaze, yanıyor için yaşam anlamını yitiriyor nefes yok nabzı yokk her yer gri güneş yok sonra zamanla alışıyorsun bir sabah bir bakmışsın güneş girmiş pencereden çiçekler açmış bahar gelmiş arada Nisan yağmurları yağıyor hava kötü oluyor ama o da gelip geçiyor sevgisizlikte hep görüyorsun orada olduğunu biliyorsun seni yaşatan o oluyor ama her gün acı çekiyorsun acın son bulmuyor yaz geliyor gibi oluyor ama gelmiyor..
Çokça güzel anılarını biriktirdiğin bir ayrılık zor olur her parça onu hatırlatır. Düşündüm de sevgisizlik daha zor sevgi görmeyen biri sevgi gösteekte zorluk çeker. Sadece aşk ilişkilerinde değil aile, arkadaş çevresinden sevilmeyen insanlar sevgiye aç olur.
Sevgisizlik yüzünden ayrılmak daha zor. Ama illa bir ayrım yapacak olursak sevgisizlik zor. Ayrılığa katlanır insan ama bir ilişki içerisinde sevgisiz ve ilgisiz olmak insanda değersizlik hissi oluşturuyor. Ama zaten yalnızsam da sevgisizsem problem yok ✨
Genelde bu soru hakkında şöyle bir şey söylemeliyim genelleme yapmak ya da bir kişi üzerinden yorumlamak doğru olmaz, çünkü herkesin yaşamış olduğu ilişki tecrübeleri sevgisi veya ayrılık sebepleri farklı farklı olduğu için net bir yorumda bulunmak çok kolay değil.
Aşk acısı zor be canım, yüreğin yanıyor resmen 🔥 Ama böyle şarkılar da insanı derinden etkiliyor, değil mi? Sevgisizlik de zor ama ayrılık bir başka zor. İkisi de ayrı dert yani. Şu an sevgilim olduğu için aşk doluyum ama zamanında ben de çok çektim ayrılıklardan. Umarım sen de bir an önce mutlu olup o aşkı bulursun! 💕
Sevgisiz kalmak daha zor. ayrılık acısı elbet bir gün hafifler ve tamamen geçer.. ama sevgisiz büyümüş ve öyle kalmış bir insanın için de ki sevgi boşluğunu hiç bir şey dolduramaz maalesef.. helke ki kimseden görmediyse bu sevgiyi.
Sevgisizlik daha zor. Çünkü istenmediğin umursamadığın bir yerde inatla duruyorsun ve kendini hiçe sayıyorsun, sevgi uğruna katlanıyorsun boş bi şekilde. Ayrılık daha kolay çünkü acısı daha kısa sürüyor, takıntı haline getirmediğiniz sürece.
İkisi de zor ayrılmanın zorluğu ona alışıyorsun ve birden tamamen gidiyor bitiyor her şey sevgisizlikte tamamen onun yüzünden oluyor ve bunu bile bile seni suçluyor bu daha da zor
Ayrılık zor, insan kendiyle mutlu olunca hiç sevgiyi aramıyor diyemem ama ara sıra eksik hissetse de aşırı hayatını etkileyen bir durum olmuyor diyeyim.
Ayrılık. Mahvoldum. İçim kan ağlıyor. Sevgisizlik iyi yine. Sevmezsin ya da o sevmez. Okay yani sevmiyor abi. Ama onca zaman bir şeyşer yaşamışsın. Sevmişsin, sevmiş. Onun bitme acısı... Geçmiyor abi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Benim yaşım 29 hiç sevgilim olmadı o yüzden zor değil. Olsaydı ayrılık zor olabilirdi diye düşünüyorum