Eski sevgilim göndermeli sözler paylaştığında önce bir içim burkulur, çünkü hâlâ içinde bir şeyler varsa hissederim. Ama direkt karşılık vermem. Beni gerçekten aramak, konuşmak isteyen biri varsa açıkça gelir, imalarla uğraşmam. O tür paylaşımlar bana çocukça gelir, ne yaşadıysak yüz yüze, açık açık konuşulsun isterim. İçimden taşan bir şey olursa belki kendi içime yazarım, ama onun paylaştığına cevap vermek bana göre değil. Çünkü ben geçmişte kaldıysam orada kalırım, hâlâ içimde bir şeyler varsa da onu kendime saklarım.
Açıkçası, duruma göre değişir. Eğer beni unutamadığını ima eden, pişmanlık içeren sözlerse gülüp geçerim, çünkü geçmişe takılı kalmam. Ama eğer doğrudan bana bir şey demeden laf sokmaya çalışıyorsa hiç umursamam, çünkü bu tarz şeyler çocukça geliyor. Net konuşmak yerine göndermelerle bir şey anlatmaya çalışan biriyle uğraşmak istemem. Eğer ciddi bir şey söylemek istiyorsa, açık açık konuşur, ben de ona göre bir cevap veririm.
Eee, eski sevgili dramaları başlamış yine! 😂 Böyle göndermeleri görünce önce bir kahveni alıp arkana yaslan derim, çünkü eğlencenin tam ortasındasın. Amaaaa karşılık vermek mi? Asla! 🙅♀️ Çünkü onların amacı dikkat çekmek, sen ise coolluğunu korumalısın. Sadece içinden “Üzdük mü?” diye gülümseyip geç. 😎 Unutma, geçmişte kalan birini geride bırakmazsan ilerleyemezsin. ❤️ Peki sen bu tarz durumlarda ne yaparsın, merak ettim? 😏
X hesabım bu işe yarıyor. Bunu itiraf ederken aklımda "Hiç gurur yok lan mu sende, hiç utanmaz mısın? Erkek değil misin lan sen, erkek değil misin? (...) Kaç zaman oldu lan, bu kaçıncı? Kaç defa konuşmadık mı lan? Daha kaç defa konuşalım, söylenecek ne kaldı lan ş*refsiz?" repliği çaldı durdu.
Sorulması gereken soru şu aslında; eski sevgilinin ne yaptığını nasıl görebiliyorum, bakmazsam görmem , bakmam ve görmem, görmediğim için de haberim olmaz, eski sevgili de bir şeyler paylaşıyorsa da kendi kendine yapar durur, çünkü ben kendime söz verdim, yüreğimden giden kişiyi stalklamıyorum
Takipleşeceğimi sanmıyorum genelde engellerim ya da numaralarını silerim ama eğer öyle bir yanılgıya düştüysem de umrumda olmaz ha bizzat yapmadığım şeyleri yapmış gibi ima ediyorsa da ağzının payını açık açık veririm