Bugün tam 730 gün oldu ilk umudum ilk heyecanım ve ilk hayal kırıklığımın ikinci senesi. Seni halâ seviyorum sanırım sevmeye de devam edeceğim ben bütün kötülükleri seninle yaşadım seni sana rağmen sevdim inan aklımdan bir an bile çıkmıyorsun uyursam unuturum diyorum bu sefer de rüyamda seni görüyorum öyle bir çıkmazdayım ki doğru yol nerede bir türlü bulamıyorum tek yanlı aşk insanı nasıl da aptallaştırıyor nasıl unutuyorum senin bir başkasını sevdiğini sırf bu yüzden seni unutmaya karar veriyorum bu yolda ilerliyorum ama hiç olmadık bir anda tekrar başa sarıyorum ve her defasında seni daha fazla seviyorum. Beni sevmeni istemiyorum buna mecbur değilsin. Sana beni anlamadın da demeyeceğim beni en çok sen anladın buna rağmen canımı en çok sen yaktın. Sana bu tarz mesajlar atmak istemiyorum ama mantığım ve duygularım arasında kalıyorum duygularım ağır basıyor umarım mesajımı sonuna kadar okumuşsundur seni seviyorum hayal kırıklığım iki senem.
Cevabın nedir?
Ben de senin gibi oturup gunler saydim. Yazdigindan cok daha fazlasını defalarca attim. Sonradan anladim ki biten bir sey yeniden baslamiyormus. Ayni kişiyle ask bir kere yasaniyormus. Yaptigin sadece onu yüceltmek olur. O hayatini yasiyor emin ol. Yazman hicbir sey degistirmeyecek. Simdiye kadar yanında olmak isteyen zaten olurdu. Sen gerçekleri gor. Bittigini kabullen. Bak o zaman hayatin nasil degisiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun farkındayım zaten ama maalesef yolum bakamıyorum ondan başka kimseyi hayatıma almak istemiyorum içimden gelmiyor
- +1 yıl
Oku. Yardımcı olabilir.
www.kizlarsoruyor.com/.../a54653-ask-acisini-atlatmak
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılBirşey yazmamak en iyisidir derim bende huy var çünkü kesin sohbet koyulaşır
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke koyulassa
- +1 yıl
O zor bir ihtimaldir her zaman
Soran+1 yılAynen öyle :(
İki insan tipini hiç sevmiyorum. 1) söylemek istediği şeyi tek tek yazan 2) gılgamış destanı gibi mesaj atan. Cidden çıldırıyorum. Cevap vermem. Ne söylemek istiyorsanız özet geçin yahu, erkekler bu kadar ince düşünmüyor zaten şunu kavrayın artık.
00 Yorumla
+1 yılBize böyle mesaj atan oldu da cevap atmama ihtimalini aklımıza getirdik... yaz işte bir şeyler ne olacak içinden ne geliyorsa yaz iyiyse en azından ikinizde mutlu olun kötüyse de bari onun içinde hala var olan o ufak ümit yok olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılMesajı ben attim
- +1 yıl
Hadi be kıyamam nasılda uzulmüşsün. Bende yazmıştım biliyor musun bunun iki katı uzunluğunda bir mesajı 200. Günde ama ne işe yaradı, hiç.
Soran+1 yılO hicler bitirecek beni yakinda
- +1 yıl
Bitiriyor ama alışmak zorunda kalıyorsun canını yaksada içini parçalasada alışmak zorundasın
Soran+1 yılFarkında olmama rağmen uygulayamiyorum
- +1 yıl
Bir süre sonra hislerin köreleceği için dert etme. Umarim mesajına seni sevdiğini söyleyerek geri döner
Soran+1 yılUmarim dediğin gibi olur. 2 senedir mahfoldum artik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
8Cevap
Bunu bize değil, kalbine sormalısın bence. Çünkü bu mesajda yazan herşey seni içeriyor. ;)
014 Yorumla
Soran+1 yılBu mesajı ben attim
- +1 yıl
O zaman kusura bakma. Şöyle diyeyim çok sevdin değer görmedin. Ama bu acıyla yanıyorsa için daha bitmemiş. Eğer sana geri dönmüyorsa kendine pay biç bundan. Seni tamamen kırabilir. O yüzden temkinli adım at, geri karşılık yoksa sende sana yaptıklarını düşün o zaman biraz da olsa unutursun
Soran+1 yılBana yaptıkları aklımdan hiç çıkmıyor ama yine de onu bir başkasıyla dusunemiyorum
Soran+1 yılBenim yerin dibine gitmeme çok az kaldı geçmişte yaptıklarından birini yapsa yerle bir olurum sanırım o zaman mecburen toparlanirim
Soran+1 yılHiç kimseye güvenemiyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum kimseyi onun yerine koyamiyorum
Soran+1 yılHaklısın bu söylediklerini uygulayacagim teşekkür ederim
Soran+1 yıl:) sagol bizi bizden başka kimse anlamiyor
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺ yazarım sağol ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de buna benzer mesajlar atıyorum. Sonunda aldığım tek cevap: İyi akşamlar, daha yazma yoksa engellerim
042 Yorumla
Soran+1 yılAman çok biliyorlar. Onları sevende suç zaten
Cevap sahibi+1 yılVe ben de ondan kopamıyorum bu daha da acıtıyor
Soran+1 yılOnun hayatında biri var mı?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum şu an.. herhalde hoşlandığı var ama ona aşık olmayacağını söyledi.
Soran+1 yılBu da iyi birsey. Benimki sanırım beni yara bandı olarak gördü. Beni çok sevdiğini de söyledi sevmediğini de söyledi zor zamanında hep bana geldi. Sanırım bir tek bana değer vermedi
Cevap sahibi+1 yılBen de aynı durumdayım. Ara ara yine hayatıma uğradı ama asla yeniden birlikte olmadı.
Cevap sahibi+1 yılBir şey soracağım. Adı ne?
Soran+1 yılSemih
Cevap sahibi+1 yılBenimki de Enes..
Cevap sahibi+1 yılYeeyüzünde onun gibi bir insan daha duyacağımı sanmıyordum. O yüzden sordum.
Cevap sahibi+1 yılBurcu ne
Soran+1 yılBende çok şaşırdım onun gibi biri daha var demek. Gerçi seninki daha iyidir benim ki engelledi engeli kaldırdı defalarca gitti geldi morali bozuldu bana geldi kaza yaptı bana geldi canı sıkıldı bana geldi yanlız kaldı bana geldi hatta eski sevgilisiyle barıştı kız buna tekme attı o yine bana geldi.
Soran+1 yılOglak
Cevap sahibi+1 yılSeninki iyidir bence. Benimki gelmiyor. Uğruyor. İşi düşüce geliyor. Unuttum tamam diyorum mesaj atıyor kendini hatırlatıyor. Sınavı vardı. Moral verdim. Tercihleri olacak moral veriyorum. Karşılığında ise yine gidecek. Beni de engellemişti. Enes de engeli kaldırdı. Bir zamanlar secdiğini söylüyordu. Ayrıldıktan sonra sırayla sevmeye çalıştım ama olmadı, seni sevmedim, seni kandırmak için o sözleri söyledim.. sırayla bu cümleleri işittim.
Cevap sahibi+1 yılBenimkisi Koç.. sürekli boynuz yedim anlayacağın.. gerçi oğlaklar sadık olur derler ama. Ben de oğlağım gerçi ama erkeklerini ğek bilmem.
Soran+1 yılAynısı ya birebir aynısı. işi düşünce geliyor canı sikilinca geliyor morali bozulacak geliyor kaza yapınca geliyor yalnız kalınca geliyor yani ne zaman isterse o zaman geliyor. Bunlari yaparken beni sevdiğini söylüyor mesaj attığım beni sevmediğini istemediğini söylüyor.
Cevap sahibi+1 yılYok.. benimkinin farkı var. Gelişlerinde beni sevmediğini söylüyor. Buna rağmen kabul ediyor muyum? Mesele bu.. ben naz yapınca da hemen 180 derece dönüş yapıyor.
Soran+1 yılNaz yapamamak çok koyuyor. O onu sevmeyenin herseyin kabul edip herseyine katlanıyor ama benim asla
Cevap sahibi+1 yılAman.. zaten benim nazım 3 mesaj sürüyor. Sonra yine aynı ben..
Cevap sahibi+1 yılBir kere mesaj atmıştı bir şey soracağım diye. Görüldü aptı biraktım. 10 gün spnra ne saracaksın diye sordum. O da o ozamandı. Desi. Ben de iyi akşamlar demek ki o kadar da önemli değilmiş zaten iyi geceler dedim. Peşine beklemedi sorusunu sordu.. iyi geceler dedikten sonra daha crvap vermemem gerekiyordu. Ama brn yine cevap verdim.
Soran+1 yılSuç bizde. Onunla konuşmayı özledim.
Soran+1 yılSeveni üzerler üzeni severler bana hep bunu söylüyordu. Sende aynen benim durumumdasin
Cevap sahibi+1 yılBrnimkisi onu bile söylemiyor. Bir tek acı bıraktı. Hatta bir daha asla olmaz seninle git başkasını sev diyor
Soran+1 yılBana da başkasını sev dedi. Ama sevmiyorum istemiyorum. Ben onun yalnız kalislarinin adresiyim yara bandiyim
Cevap sahibi+1 yılBemimki yalnız kalmıyor. Her zaman arayacağı insanlar oluyor.
Soran+1 yılBenimki de zaten aylardır bana bir adım atmadi demek ki yalnız kalmamış. Maalesef onu hergün görüyorum
Cevap sahibi+1 yılYok ben en son Mayıs ortası mıydı ne gördüm, gözden ürak göbülden de ırak.. son karşılaştığımızda ona bakıp bakmadığımı kontrol etmeye çalışırken göz göze gelmiştik. Sonra utandı. Başını eğdi.
Soran+1 yılBu iyi bişey görmeyin merak ediyor insan. Ben hergün görüyorum hergün benim ona bakıp bakmadigimi kontrol ediyor ama icraat yok
Cevap sahibi+1 yıl4 5 gün hiç bakma. Hatta ilerleyen zamanda acelen varmış gibi davran.
Bir keresinde ara verelim demişti hiç istemememe rağmen bir iki hadta mesaj tmamaya ikna etmişti beni. 4 gün geçmişti. O zamnalar tabi dersanedeydik. Kantine girerken o da çıkıyormuş. Çarpıştık. Başım göğdünr geldi. Yüzümr baktı. Ben de hiç olmamış gibi geçtim gittim. Akşamına mesaj atmıştı. Bu yüzden sık karşılaşmamız işime geliyordu.
Soran+1 yılDediklerini denedim. Bizde geçen gün neredeyse carpisiyorduk tam köşeyi döndüm o da döndü karşı karşıya geldik ama hiç bişey yazmadı yani koseyi donmeden bir tane fazla adım atsaydim carpisiyorduk
Cevap sahibi+1 yılHer geldiğinde seni buluyorsa böyle yapması normal.. 4 5 gün geçme bence oradan. Eğer gerçekten seviyorsa merak eder.
Soran+1 yılSevmiyor etmez. Aynı sokakta oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılAynı sokakta oturmak karşılamayı gerektirmiyor. Denkgelmeyecek şekilde çık.
Soran+1 yılBunu da deneyecegim
Cevap sahibi+1 yılİşe yarar inşallah.
Soran+1 yılİnşallah sende üzülme sıkma canini
Cevap sahibi+1 yılBakalım. Zaten üniversite için gidecek sanırım. Bir daha sanırım karşılaşamayacağız da.
Soran+1 yılUmarim hayat sizi ayırmaz bir şekilde bir araya gelirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBen de bunun için dua ediyorum. Birbirimizin kaderi olalım diye. Kabul olmasa da Allah'ın bana her şeyin hayırlısını kılacağına inancım tam.
Soran+1 yılAynen öyle herseyin hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılAmin. Senin için de...
Soran+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. mesajın uzunluğu kontörü ekstra yiyor mu düşünürdüm önce
123 Yorumla
Soran+1 yılFaturalı :D
- +1 yıl
belki whatsapptan atmıştır :/ çok boş yaptım şu an farkındayım
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılBende alamadım zaten gerçi mesajı hala okumadı. Bu arada messengerdan attim
Soran+1 yıl😄 ay vallahi güldürdün allah da seni güldürsün. Sanırım hayatında biri var ama ben onunla son kez de olsa konuşmak istiyorum ya ondan başka hiç kimseyi istemiyorum resmen hiç içimden gelmiyor başkasıyla bişeyler yaşamak
- +1 yıl
ben aranızda sohbete lak diye dalan kişi olmak istemem ama bu kadar uzun mesaja görüldü yapıp bırakmaz mutlaka cevap yazar diye düşünüyorum bu şekilde sohbet derinleşir...
Soran+1 yılİnşallah mesajı görür ve cevap verir. Daha görmedi gece attım messengerdan hala görmedi
- +1 yıl
Soran+1 yılAy moralim bozuktu iyice bozuldu sağolun 😔
- +1 yıl
Soran+1 yıl21 olucam ama resmen onun yüzünden hayattan soğudum sanki benim için herşey bitti
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
yaş 21. önünde uzun bir hayat. keşfedilmemiş bir sürü duygu. tanışacak bir sürü insan. yapabilecek tonlarca şey. dağları devirmeye yetecek potansiyel. mutlu olmaya yetecek binlerce sebep. bir tane sebep için dünyayı karartmaya değmiyor göreceksin. buzlu limonata yaz versiyonu. kışın sahlep
Soran+1 yılHaklısın bunların farkındayım ama sadece farkındayım icraat yok. Ben şans kısmını anlamamistim
Soran+1 yılTarçın kolay iş :) o zaman önemli olan kalanını degerlendiriyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske atsa. Cok duygu dolu. Ama. malesef ki bu laflar onun bana degil benim ona soyleceklerim
034 Yorumla
Soran+1 yılMesajı atan da benim zaten yalniz değilsin
Cevap sahibi+1 yılAaa. oylemi. canim. ya. bence atma. Seni sevmedigini biliyirsun. niye atiyorsun?
Soran+1 yılAttım bile. Elimde değil duygular duygulaaarrr :(
Cevap sahibi+1 yılKahr olasi duygular. Ben atmadim. Evli zaten
Soran+1 yılAaaa üzüldüm ya. Benimki de bu gidişle evlenir. Biriyle konuşmaya başlamış cunku
Cevap sahibi+1 yılYas kac?
Soran+1 yıl21e doğru gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun. Insan gerceknaskini o yaslarda yasarmis. Ben de o yaslarda yasadim. Iliskim. biteli 5yil oldu. Evlendim. hala beynimde. Hala. aklomda. hala. yuregimde. Allah bana akil fikir versin
Soran+1 yılAllah hepimize akil fikir versin sabır versin inşallah
Cevap sahibi+1 yılCevap geldimi? Merak. etdm. ne yazdi?
Soran+1 yılHala görmedi facebookunu dondurmustu ama messengerdan mesaj atabiliyordum attım hala okumamış görmedi mi yoksa özellikle mi okumuyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılWhatsaptan neden atmadin? Ya da telefona mesaj cekmedin?
Soran+1 yılWhatsapptan engeller diye korktum açıkçası. Normalden neden atmadım bilmiyorum. Sence özellikle mo okumuyor yoksa görmedi mi?
Cevap sahibi+1 yılBence gormedim ama. ayrilik sebebini bilmiyorum. Senden kirgin mi ayrildi?
Soran+1 yılAyrılık sebebini ben bile bilmiyorum. Benden bir anda gitti sonra geldi bunu defalarca yaptı en son ocakta buluştuk çok iyiydi hatta beni gitmem gereken bir yere bıraktı çok ısrar etti ben bırakırım tek başına gitme diye ısrar etti bırakırken de bir kaç kez görüşürüz dedi ben tabi umutlandim ama boşuna işte. Oni kıracak hiç bişey yapmadım kendisi de diyordu bana hiç yalan söylemedin beni hiç kırmadın çok sevdin ama böyle yapma seveni üzerlerine üzen severler sen sonunda çok üzülürsün diyordu. Özet olarak böyle
Cevap sahibi+1 yılGarip bir seym anlamadim ben. de. umur verip verip yolda birakiyorlar iste. Aptallae hepsi. Gorurse okurm cevap bile yazar. fb kullandigindan eminmisin?
Soran+1 yılEvet eminim bir kaç gün önce dondurdu ama messengerda oturumumu açık tut diye bir secenek var onu işaretlemiş o yüzden mesaj atabiliyorum ama mesajlar bildirim olarak gidiyor mu bilmiyorum acaba bildirim gitmiyor diye görmedi mi yoksa gördü de cevap vermedi mi. Kanser edecek bu çocuk beni
Cevap sahibi+1 yılMesengeri silmis de. ola bilir. gorse okur. emin ol. Erkekler boyle seyleri merak eder
Soran+1 yılBelki de dediğin gibi silmistir. Tek umudum bir an önce facebooka girmesi
Cevap sahibi+1 yılKeske. facebooka atmasaydin.
Soran+1 yılGördüğü zamandan emin olmak için sms atmam gerçi iletim raporu gelirdi ama keşke ordan atsaydim whatsapptan engeller diye atmadim sanırım konuştuğu var çünkü. En uygunu messenger gibi görünüyordu ordan hemen görür bildirim gider dedim ama yanıldım :(
Cevap sahibi+1 yılHmm. Bence mesengeri sildi. Facebooka da girmemis daha. gormemistir.
Soran+1 yılMuhtemelen dediğin gibi oldu. Ama yine de küçük bir ihtimal var bilerek okumuyor da olabilir
Cevap sahibi+1 yılSelam. Canim. noldu? Sana cevap yazdimi?
Soran+1 yılCevap vermedi. Facebooku kapalıyken mesaj bilgilerine baktığımda sadece gönderildi yazıyordu facebookunu açtı hemen ben attığım dakika görmüş gece 2.30 gibi atmistim hemen görmüş. Aradan bir kaç gün geçti tekrar mesaj bilgilerine baktım yine sadece gönderildi yazıyordu. Anlamadım ne olduğunu kısaca cevap vermedi. Ama bakışları beni öldürüyor bir anlam yükleyemiyorum o bakışlara
Cevap sahibi+1 yılHmmm. Cok garip ya. Benimki de bana baskasini seviyorum derdi.. melun melun bakardi. Sora evlendi. Bence umudi kes cabim. Sen de baskalarina bak artik. yoluna bak. Insan saygi gosterip cevap verir ya. dimi?
Cevap sahibi+1 yılOkumus. sonrada okunmadi olarak isaretlemis. fb da boyle birsey vary hani. okunmadi olarak isaretle. Ondan yapmjs
Soran+1 yılYok okunması olarak işaretlese teslim edildi yazardı ya ben ona mesaj attıktan sonra kendime başka hesaptan mesaj attım mesajı açtım görüldü yazdı sonra tekrar kendime başka hesaptan mesaj attım okuyup okunmadı olarak isaretledim teslim edildi yazdı yine kendime başka hesaptan mesaj attım okumadan sildim yine teslim edildi yazdı karışık bişeyler. Evlenirse zaten ümit kalmaz ama şimdilik bir ümit var diye kendimi kandırıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmmm. O zaman fb bir yalnis yapmis. Hala okumamis.
Soran+1 yılya da okudu ama facebookun yaptığı başka bir yanlıştan dolayi böyle gözüküyor.
Cevap sahibi+1 yılO da ola bilir. Kaldik boyle. Her gun goruyirmusun?
Soran+1 yılHergün görüyorum. Geçen gün arkadaşlarıyla kapıda oturuyordu ben de markete gidicektim onların kapıdan geçtim beni gördü bayağı baktı sonra aynı anda başımızı çevirdik
Cevap sahibi+1 yılCanim. yaa. oyle. bakarlar onlar. Hic bir sey disunmeden. umut verdiklerini anlamadan
Soran+1 yılBoş baksa bile bir an çıkarıyorum 😩 öyle bir etki bıraktı bende
+1 yılbu kadar üzdüğüm eski sevgilim olmadı böyle kız bırakılır mı kız olduğunu var sayarsak
012 Yorumla
Soran+1 yılBeni bıraktı
- +1 yıl
Ya çevresi çok geniş çok havalı bişey ya da kendini bişey sanıyor hepimiz bu kısır döngüdeyiz bizim sevdiğimizi bizi sevmez bizi seveni biz sevmeyiz ama şu kadarını söyleyeyim ben bu durumda olacam o kıza sırılsıklam aşık olurum ya
Soran+1 yılBenim yüzümden kendini bişey sanıyor. O benim dışımda herkese haddinden fazla değer verdi ben hep hak etmediğimi yaşadım ama sesimi çıkarmadım engelledi engeli kaldırdı defalarca gitti geldi morali bozuldu bana geldi kaza yaptı bana geldi canı sıkıldı bana geldi yanlız kaldı bana geldi hatta eski sevgilisiyle barıştı kız buna tekme attı o yine bana geldi. Bunlara rağmen onu üzecek hiç bişey yapmadım kıracak tek bişey soylemedim
- +1 yıl
Cennetten mi düştün kızım sen ya da bu çocuk nasıl bir sevap işlemiş karşısına sen çıkmışsın ciddiyim bu konuda yavşama felan olarak algılama böyle şeyler okuyorumda ben mi çok sanssızım diyorum
Soran+1 yılOnun sevabını bilmiyorum da benim günahım neydi onu merak ediyorum. Şimdi sanırım hayatında birisi var çünkü son günlerde sürekli whatsappta online onunla biterse tekrar bana dönem isteyebilir ben yine güveninin yine ortada kalırım böyle bir kisır döngü içindeyim resmen. Bu arada yanlış anlamam sorun yok
- +1 yıl
Senin gibisini zor bulur emin ol ama ileriyi düşün diyelim ki evlendin çocuğun oldu hatta onla gene bu olayları yaşıyorsun kavga ediyorsunuz ilerde ne olacak alışmış olmak daha kötü değil mi
Soran+1 yılOnun yerine kimseyi koyamiyorum başkası olsa bunları yasarmiydim bilmiyorum ona karşı engel olmadığım hisler var içimde. Ama sanırım o başkasıyla evlenicek yeni birisiyle konuşmaya baslamis
- +1 yıl
Bence sende artık onu unutmalı hayatına yeni insanlar sokmalı yeni çevreler edinmelisin geçmişe bağlı kalarak yaşarsan üzülen gene sen olacaksın ilerde gün gelir seni sadece kullanmak için çıkar yapma bence
Soran+1 yılHerseyin farkında olmama rağmen vazgecemiyorum bu ilişkinin aptal benim
- +1 yıl
Yaşadıklarını az çok yaşadım bende umutsuz vakayım ama artık önüme bakıyorum çünkü böyle devam edersem ya intihar ederdim ya da her türlü pisliğe bulaşırdım biz erkeklerde siz kızlara göre daha farklı :)
Soran+1 yılDoğrudur ama intiharı düşünmedim degil
- +1 yıl
Özelden mesaj atsana bana burada anlatamadığımı orada yazayım sana sorun olmazsa tabiki
+1 yılEski sevgilim bu tarz şeylerden hoşlanmadığımı bilir saçma sapan mesajlar atmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçma mi gerçekten ona hislerimi yazmam?
- +1 yıl
Ya güzel yaz da ona yollama bence
+1 yılBu kadar seviyordun madem, daha yeni mi aklina geldi bunlari yazmak.. Derdim!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen lan benle. Derim heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha mesajı okumadı ya :( messengerdan attım bunu şimdi bide normalden atıcam :D gir oku diye
+1 yılArtık eskisi gibi olmaz yoluna bak derdim
011 Yorumla
Soran+1 yılGecen zamanin hatrına çok seven insan bir şansı hak etmiyor mu?
- +1 yıl
Ediyor olabilir ama sonu belli bacım
Soran+1 yılBelki değildir. Kendimi hep böyle avutuyorum ama sanırım hayatında birisi var. Zaten mesajını da daha görmedi
- +1 yıl
Sonra pişman olacaksın
Soran+1 yılBiliyorum bu mesajı atıp atmamak konusunda gelgitler yaşadım ama ya atmadigima pişman olursam dedim kendimi gaza getirdim ve attim
- +1 yıl
Yanlış işte attığına pişman olacaksın..
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
Neyse en azından atmadım diye olmayacaksın
Soran+1 yılAynen öyle umarım sonucu iyi olur. bir umut
- +1 yıl
Umut etmek son noktadır
Soran+1 yılBen de zaten sonundayim artık hersey olup bitsin yoluma bakayim
+1 yılnikah için gün alırım
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bunu ss alır ona atarım da :D daha mesajı görmedi hepsini üst üste atsam engeller heralde
- +1 yıl
kıymet bilmesi için dövelim?
Soran+1 yılİyi olur valla hak ediyor.
+1 yılÜzdü bu mesajın 😒 Niye barışamıyosunuz ki
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Aramızda ki sorunu bile bilmiyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ikiniz adınada
Soran+1 yılTeşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun insallah
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Kizim bunlarin hepsi calma soz
03 Yorumla
Soran+1 yılNe çalması be sadece bir şiirden iki misralik bir yer var diğerleri bana ait çalan benden çalmış olur
Soran+1 yılNe Ceyhun yılmazi ya hepsini ben yazdım sadece bir şiirden iki satır aldım kalanını ben yazdım !
+1 yılGaliba bu mesajı sen aticaksin. Bence atma değmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılAttım bile çok geç :(
- +1 yıl
Yanlış yaptın umarım havalanmaz senin için hayırlısı ne ise o olsun
Soran+1 yılBen onu fazla havalandirdim zamanında. Hepimiz için hayırlısı olsun insallah
+1 yılCok uzun ozeti yokmuydu derim
08 Yorumla
Soran+1 yılÖzetini biliyor zaten onu seviyorum
- +1 yıl
Terk eden hanginiz
Soran+1 yılO bıraktı gitti defalarca geldi çoğunda kapımı actim
- +1 yıl
Gideni asla geri kabul etme
Soran+1 yılKendime engel olamıyorum
- +1 yıl
O zaman aglayinca kimseyi suclama
Soran+1 yılTek suçlu benim
- +1 yıl
Bence de
+1 yılHayatıma yeni birisi girmişse dönüp bakmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım hayatında yeni birisi var bir kaç gündür whatsappta sürekli online.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seven yanında olur, bu tip mesajlar işe yaramaz
00 YorumlaOkurdum da MB' im bitiyor
00 Yorumla
+1 yılDusunecek birsey yok adam sevmis gibi gorunuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdim
+1 yılDon bu mesaja bence
05 Yorumla
Soran+1 yılBen attım bu mesajı
- +1 yıl
Pardon ama barisin ya
Soran+1 yılDaha mesajı okumadı bile keşke barışsa gelse... Ama o hep kendisini yarı yolda birakanlari tercih ediyor benim gibi
- +1 yıl
Ayni durumdayiz sevgine sahip cik asla kimse o olamaz bence. Bende cok denedim baskalarini ama olmadi onun uzulmesine asla dayanamiyorum. O yuzden vazgecmicem ne hata yaparsa yapsin asla vazgecmicem taki gelipte bittidiuyip engelleyene kadar. Cunku sevdini biliyorum asla vazgecme Allah güldurcektir insallah sevenleri...
Soran+1 yılEngelledi engeli kaldırdı defalarca gitti geldi morali bozuldu bana geldi kaza yaptı bana geldi canı sıkıldı bana geldi yanlız kaldı bana geldi hatta eski sevgilisiyle barıştı kız buna tekme attı o yine bana geldi.
+1 yılYazık yahu👀
03 Yorumla
Soran+1 yılKimse beni anlamıyor :( onu neden sevdiğimi bilmiyorum kendime engel olamiyorum
- +1 yıl
Ya ne diyim inşallah unutursun üzüldüm şimcik
Soran+1 yılİnşallah ya :( ben 40 yıl düşünsem biri için bu kadar çaba sarf edeceğim aklıma gelmezdi
+1 yılOkuyamadim kanka :D
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey kaybettin 😡
- +1 yıl
Ya kısacası, seviyorsan eğer pesıni bırakma derim çunku birseyi denemeden bilemezsin bunun sonrasinda denemedigin icin pisman olabilirsin
Soran+1 yıl2 senedir pesindeyim
- +1 yıl
Gorustugu ya da sevdigi birisimi var
Soran+1 yılEskiden biRoni seviyormus kız buna bayagi kazık atıp bırakmış ama o kıza tekrar döndü kız bunu yine bıraktı bana geldi. Şimdi bir maç gündür sürekli whatsappta sanırım biriyle konuşuyor eski sevgilisi mi yoksa yeni birisi mi bilmiyorum
- +1 yıl
O zaman boşver unut gitsin cunku ne yapiyo o biliyomusun, sen ceptesin o herzaman bana doner kafasi var
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten. Ama ben herseye rağmen vazgecemiyorum benim aptalligim
- +1 yıl
Hic kimse vazgecilmez degildir
Soran+1 yılBunu tam olarak ne zaman idrak edicem bakalım
- +1 yıl
Mesela suanda baslayabilirsin resimleriniz varsa sil, rehberinden sil, ve onemli olan sey onun sana kotu yaptigi seyler varsa onlari hatirla nefret edeceksin
Umursamam
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliniz böyle bir mesaj atsa cevap verirmisiniz? Eger verirseniz ne dersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler