Eski sevgiliniz böyle bir mesaj atsa cevap verirmisiniz? Eger verirseniz ne dersiniz?

Bugün tam 730 gün oldu ilk umudum ilk heyecanım ve ilk hayal kırıklığımın ikinci senesi. Seni halâ seviyorum sanırım sevmeye de devam edeceğim ben bütün kötülükleri seninle yaşadım seni sana rağmen sevdim inan aklımdan bir an bile çıkmıyorsun uyursam unuturum diyorum bu sefer de rüyamda seni görüyorum öyle bir çıkmazdayım ki doğru yol nerede bir türlü bulamıyorum tek yanlı aşk insanı nasıl da aptallaştırıyor nasıl unutuyorum senin bir başkasını sevdiğini sırf bu yüzden seni unutmaya karar veriyorum bu yolda ilerliyorum ama hiç olmadık bir anda tekrar başa sarıyorum ve her defasında seni daha fazla seviyorum. Beni sevmeni istemiyorum buna mecbur değilsin. Sana beni anlamadın da demeyeceğim beni en çok sen anladın buna rağmen canımı en çok sen yaktın. Sana bu tarz mesajlar atmak istemiyorum ama mantığım ve duygularım arasında kalıyorum duygularım ağır basıyor umarım mesajımı sonuna kadar okumuşsundur seni seviyorum hayal kırıklığım iki senem.
Eski sevgiliniz böyle bir mesaj atsa cevap verirmisiniz? Eger verirseniz ne dersiniz?