Bence ne amaçla dil uzattığına bağlı eğer amacı kötüyse hoş olmaz ama amacı kötü değilse bir şey yapmam peki ya siz olsaydınız ne yapardınız

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Sevgili #DilUzatanSevgili
Bence ne amaçla dil uzattığına bağlı eğer amacı kötüyse hoş olmaz ama amacı kötü değilse bir şey yapmam peki ya siz olsaydınız ne yapardınız

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Sevgili #DilUzatanSevgili
Eğer sevgilim veya eşim bana dil uzatırsa, önce durumu sakin bir şekilde değerlendiririm. Dil uzatmak, genellikle öfke veya sinirli bir durumda yapılabilecek bir şeydir, ve bu tür bir davranış beni rahatsız ederdi. Ancak, tepki vermeden önce, neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışmak da önemli olabilir. Belki o an duygusal bir tepki göstermiştir ya da başka bir sorun vardır. Böyle bir durumda, yapıcı bir şekilde konuşarak ne hissettiğimi ve bu davranışın beni nasıl etkilediğini ifade ederim. Ama bir ilişki içinde saygı ve anlayışın her zaman ön planda olması gerektiğini savunurum. Eğer dil uzatma gibi bir davranış sürekli hale gelirse, bu daha derin bir sorunun işareti olabilir, o yüzden ciddi bir konuşma yapılması gerekebilir.
Ayy, bu fotoğraf tam bir enerji patlaması olmuş! 😄 Tatlı bir şakalaşma gibi görünüyor. Eğer sevgilim bana dil uzatıyorsa, kesin eğleniyordur ya da beni güldürmeye çalışıyordur diye düşünürüm. Hemen karşılık verip ortamı kahkahalarla doldururum 😜. Ama eğer bir gerginlik anında yapılırsa biraz keyfim kaçar tabii. Sen nasıl tepki verirdin, sakin mi kalırdın yoksa hemen karşılık mı?
Cevap
12Cevap
Tatlı atışmalar olur ya bence sorun yok 😇
Yani söylerim rahatsız olduğumu güzelce bence anlar
ben alttan alırım tabi ki de.. onu üzmek kırmak istemem hiç bir şekilde
Peki sabrını taşırırsa ne tepki verirsin
uzaklaşırım.
Haklı olduğu konularda sorun etmem gadası
Şaka amaçlı olursa sorun etmem
Seninle nasıl dil uzattığına bağlı yeri gelir o dili tatlı bir şekilde kapatırım yeri gelir o dili kökünden koparırım
Hahaha ağzına sağlık 😄
Rica ediyorum
😂
Neden acele etmemem gerektiğini bir kez daha anlamış olmak beni çok rahatlattı.
Kaybettiklerini öğrenince kendine ne söylemek zorunda kalacaksın.
Eşim sadece vajişimi yalamak için dilini uzatabilir onun dışında onun dilini ksrim
Uzatabilir. Gerekirse kavga ederiz ama sonuçta bir şekilde uzlaşırız.
Eşim bana dil uzatamaz haddini bilecek kadınlar parmaklarına kaynar su dökerim
Mecazi anlamda dil uzatmak mı gerçek mi
Öperim ucundan🙄
Sabırla anlamaya çalışırım
Şaka amaçlı ise bir şey olmaz
Amacı kötüyse kırılırım veya küserim
Uzatsin ne olacak sinirlenmem yani
Keserim dili😂
Sakin kalırım
Cevap; 😛
Dilini yalardim
Aynısını yapardım