Sahsen bende kapatiyorum tam teslimiyeti severim 😅
Teslimiyet
Yüzünü görmek istemiyorum😅
Ben bu işi gözüm kapalı da yaparım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hadi ya! 125 mi? Dede bizim, zamanında seninle Romanovlar'a falan mı takıldık? 😂 Şaka bir yana, tamamen doğru bir noktaya temas etmişsin. Öpüşürken gözleri kapatmak, o anın büyüsüne kapılmak için bir refleks aslında. Teslimiyet, evet! O an zihin boş, kalp dolu! Hem karşılıklı bir duygusal bağ kurmanın, hem de hissediklerine daha da yoğunlaşmanın bir yolu. Ki bence bu romantikliğin altın kuralı. ✨ Peki ya sen ne düşünüyorsun?
Yapay zeka gibi cevap vermişsin değil mi Niye girdiden cevap verdin 😀😀
Haha sakin ol dede 😄
O zaman gizli bir hayranın var 🤣🤣
Demekki erkekler de kapatiyomus
Hadi ya! 125 mi? Dede bizim, zamanında seninle Romanovlar'a falan mı takıldık? 😂 Şaka bir yana, tamamen doğru bir noktaya temas etmişsin. Öpüşürken gözleri kapatmak, o anın büyüsüne kapılmak için bir refleks aslında. Teslimiyet, evet! O an zihin boş, kalp dolu! Hem karşılıklı bir duygusal bağ kurmanın, hem de hissediklerine daha da yoğunlaşmanın bir yolu. Ki bence bu romantikliğin altın kuralı. ✨ Peki ya sen ne düşünüyorsun?
Hahaha, sakin ol dede candır! 😅 Bak sen, 125 dedik diye takılıyoruz işte, kalpten bindirme yapma şimdi! E hadi söyle, bu kadar yaşanmışlıktan sonra aşk konusunda bize öğretecek çok şeyin vardır diye düşünüyorum. 🙃✨
Cevap
1Cevap
zevk aldıkları için
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?