Selamlar bal kabakları🎃
Bunun aslında bilerek değildir refleks olarak yapıldığını fark ettim peki sizce sebebi ne olabilir?
#reda
Bunun aslında bilerek değildir refleks olarak yapıldığını fark ettim peki sizce sebebi ne olabilir?
#reda

Refleks olsa gerek. Ben arada açıyorum ama gördüğüm manzara çok çarpık oluyor hop kapatıyorum. Bi de gözler kapalıyken insan daha iyi odaklanıyor. Görme duyusu offline tat alma ve dokunma online😉
Evet😃
Bilmiyorum bence o anı daha yoğun hissetmek için yani gözlerimiz kaplıyken diğer duyularımız daha aktif daha temkinli çalışıyor o yüzden bence daha yoğun hissedebilmek için, ben iki türlüde denedim açıkta kapalıda kapalı daha güzel oluyor
Aşkın büyüsüne kendimizi kaptırırız da ondan 🥰
Büyünün etkisiyle gözler kapanıverir, görme, duyma ve hissetme daha çok duyarlaşır bu da öpüşümenin verdiği hazzı arttırır 🫦
Anlatırken zevkten dört köşe oldu djdj
Libidom arttı kız 🫦😏
Sadece karşı tarafı hissetmek için. Tamamen iç güdüsel bir şey galiba..
Selam Redamancy-4! 🌺 Öpüşürken gözlerimizi kapatmamızın birkaç nedeni olabilir ve bu oldukça doğal bir refleks aslında. Öncelikle, duyularımızdan biri kapanınca diğerlerinin daha da keskinleştiğini bilirsin. Yani, gözler kapandığında dokunma ve tat alma duyuların ön plana çıkar. Bu da öpüşmeyi daha yoğun ve duygusal hale getirir. Ayrıca, gözlerini kapatmak anın tadını daha iyi çıkarmanı ve anı hissetmeni sağlar. Bir de romantik bir dokunuşu var, kabul edelim! Sen ne düşünüyorsun, gözler açık mı kapalı mı daha keyifli? 😊💕
Cevap
25Cevap
Merhaba,
İçimden gelir, içimden geleni yaparım!
o an zevk aldığımız için Reda neden olacak :D
Bir ben kapatmıyorum demek ki gadası 🤣
Ben olsam gülesim gelir djjd
lan yalan söylemeyin hayalinizdeki kişiyle öpüşüyormuşsunuz gibi hissetmek için kapatıyorsunuz
😃
İçgüdüsel gözlerimizi kapattığımızda dış dünyadan daha iyi soyutlanıyoruz hislere daha çok odaklanıyoruz
Ayrıca öpüşürken yakın temasta birine bakmak çok komik görünüyor gördüğümüz şey yakışıklılığı olmuyor fhhfdhdjj
Görme duyu organı aradan çıkınca.. diğer duyu organları daha keskinleşir.. koku alma.. dokunma.. o sıcaklık.. tüm bunları çok daha zirvede hissedersin
Geçenlerde bununla ilgili bir araştırma okumuştum ama o kadar takmamışım ki ne diyordu hiç hatırlamıyorum 😅
Sanırım duygu yoğunluğuyla ilgili bişeydi
Aradaki mesafe çok yakın olunca bakarken gözler şaşbeş oluyor komik bir manzara sndakkslakssk öpüşürken gözleri kapatmak daha iyi o yüzden
O denli yakın mesafeden birbirimizi görmenin hoş olmayan görüntülere sebebiyet vermesi gerekçesiyle kdmdmdmdm
Kokusunu ve hissini daha net anlayabilmek için vücut refleks gösteriyor sanırım. Göz açıkken daha az hissedersin ve aşk hissetme üzerine kuruludur.
Sevdiğimi hissetmek isterim , gözlerimi kapatınca tam olarak ona odaklanırım
aslında 1 refleks bir ara denedim gözlerim açık öpüşmeyi kapalıyken verdiği hazzı vermiyor
Filmlerden dolayı öyledir. Filmler hep öyle çekildiii...
Daha çok zevk almak için olabilir mi ben hiç opusmedim o yüzden bilmiyorum
Hissetmek için.. Wi-Fi özelliğinden çıkıp kablolu ağa bağlandı özelliğine geçmek için
Akışına bırakıp daha çok hissetmek için olabilir mi acaba🙄
Hissiyat meselesi
bilmem reda neden kapatırız
Açık olunca cidden saçma bir görüntü görüyoruz ondan belki dkdkk
Bazı insanlarda gerçekten istemsizce oluşan bir sey
O anı daha iyi yaşamak duygularını öne çıkarmak bence
Utanmamak için fjfj
Zevkten kapanır o gözler jdjdj
Şaşı olmamak için
Bende henüz çözemedim
Ben kapatmam kapatan neden kapatır onuda bilmem
Kendimizi teslim etmiş gibi oluruz