Aşka inancım sıfır diye boşuna demiyorum.
Bir de şöyle imanlıyım diye atıp tutarlar. Çok gülünç.
Bir de şöyle imanlıyım diye atıp tutarlar. Çok gülünç.
Geri dönüş işlerini bırakın. Seven ilişki devam ettiğinde sorunları çözerdi. Geri gelmesi aynı sorunların yaşanacağına işaret. Üstelik bu sefer daha çok üzüleceksiniz.
Tatlım, şimdi aşk gerçekten karmaşık bir şey, değil mi? O derin hisler, tutkular bazen geride bırakılmaz da içimizde kalır. Ama eski sevgiliye dönmek, tamamen durumlara göre değişir. Kimi hala sever döner, kimi yollarını ayırmış bir daha o kapıyı çalmaz. Bu işte gurur, verilen değer, yaşananlar çok etkili. Ama senin böyle üzülmeni istemem ya, insanlar birini sevebilir veya vazgeçebilir, bu herkesin kendi hikayesi.
Aşka inancını da sıfırlama bence. Belki o gerçek aşk henüz yolu sana rastlamamış olabilir. Biraz zamana bırak ve kendine hep iyi davran! Senin düşüncen ne, dönmeli mi sence? 💕
Cevap
11Cevap
Hayır dönmez tabii ki.
gerçekten aşık olan gitmez
Ben ona gerçek bir aşk demem, bu kadar döneere layıkda değildir aşk onunkisi aç gözlülük erkeklik değil rezillik
Herkes hakettiğini bulur ve yaşar. Rezilliklerini yaşarlar.
İnşallah 🙏 böyle insanlar saten asla mutlu olamazlar
Bencede
Gerçekten aşık olan insan mı kaldı…. Sevecek yürek mi kaldı
Yok 1 kedi alıp yaşlanıcam onla
Hahahah böyle diyenler o ay en geç o sene evleniyor genelde …. Mutluluklar şimdiden sjsjjs
Aday yok 1 seneye evlenmem mümkün değil
Cevap bence sorunun içinde gerçekten seven neden gitsin sevgisi bittiyse gider gidende asla geri gelmez.
Mümkün ama aşk her engeli ortadan kaldırmayabiliyor.
Hayır dönmez tabii ki, sadece laftadır o.
Katılıyorum lafla peynir gemisi yürümüyor sonuç olarak
Aynen öyle... Lafa değil haraketlere bakmak gerekiyor.
👍🏻
Aşk maşk yok baba bırakın bu işleri
Olmadığını biliyorum 😊 haklısın
Gururluysa nah döner
Eski dönsede eski gibi olmaz
Niye öyle bir şey yapsın
Gerçekten aşık oldunu nerden bilcen
Gerçekten aşık olan soruda belirttiklerimi yapmıyor ortadan kayboluyor ya da yasını tutuyor bence
Döner
Dönmez.
Dönebilir
Bastan birakmaz
Dönmem
Yoo.
Donmez
yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?