Mümkün olduğunca hiç girme bu işlere ne güzel kalbini kıran olmamış sevgilin olur sen çok seversin o gider seni aldatır sen üzülürsün ve zamanla tüm hislerini kaybeder acımasız birine dönüşürsün umarım karışına seni seven üzmeyecek biri çıkar da pişman olmazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
HAyır olmaz tabi ki de
Eski sevgiliden bu saatten sonra olsa olsa eski sevgili olur
Olsa bile günün birinde yine "eski" olur. Kişilere bir artısı olmaz, zaman kaybı olur.
İki taraf da kafasındaki "daha iyi"yi bulamayınca 'bildiğimiz olsun, benim olsun' diyip deniyorlar ama hiç benlik değil gibi
Olmaz.. ve ibo, dan. At gitsin... At gitsin!!! Eskimisse Attt gitsin... Sarkisi dinlenir sevinc ile..
duş aldığın da aynı eşyayı tekrar giymektir bu pis kokar yani gerek yok
Neden ayrıldığımıza bağlı, eğer yalan, aldatma ihanet varsa olmaz
Olanlar vardır elbet ama nasıl ayrılık olduğunada bağlı birde çaba gerekir ilişkinin düzelmesi için
Olurda eskisi gibi olmaz araya bir soguklu girdiyi icin
Eskimiş adı üstünde eski sevgili, bizde eskiler atilir
benim çevremde eski sevgilisi ile tekrar sevgili olup onlarla da evlenen çok kişi var. oluyormuş demekki
Bence ayrılma sebebine göre değişir. O yüzden eski sevgiliden tekrar olabilir diye düşünüyorum.
Eski sevgiliden hiçbir s***kim olmaz🥰
al benden de o kadar
Ayrılma sebebine bağlı
ex'ten next olmaz.
aynen öyle
Yıka yıka kullan tabi
Eski duygular kalmıyor olmaz gibi
Kesinlikle olmaz ben o yüzden tercih etmem.
Kredi kartı olur
Neden ayrıldığına bağlı
Belki denenebilir yani neden olmasın
Olmaz.
Eskilerin canı cehenneme
aynen daima geleceğe
Pişman olursun
Bence de olmaz zaten ya ben sadece insanların fikrini merak ediyorum
Evet çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmuyor eski tadı kalmıyor
Doğrudur hiç sevgilim olmadığı için fazla uzağım bu konulara bu yüzden insanların fikrini alıp aşkı öğrenmeye çalışıyorum ilerde sevgilim olur diye
Mümkün olduğunca hiç girme bu işlere ne güzel kalbini kıran olmamış sevgilin olur sen çok seversin o gider seni aldatır sen üzülürsün ve zamanla tüm hislerini kaybeder acımasız birine dönüşürsün umarım karışına seni seven üzmeyecek biri çıkar da pişman olmazsın
Tavsiyelerin için teşekkür ederim Umarım Seninde Karşına Seni gerçekten seven birisi çıkar
Teşekkür ederim ama bu devirde biraz zor iyi gecelerr 🙃
Zor değil bence senin benim gibiler hâlâ var İyi Gecelerr 🙂
Var evet ama denk gelmek gerek yoksa nasıl bulcaz birbirimizi gkfkkfkd
Sen kalbini ferah ve temiz tut o gelip seni bulur merak etme
İnşallah bekliyoruz bakalım
Hayır olmaz.~
Olmaz
bence olmaz
Olmaz
Olmaz bence
Özlem duymak lazım
Zevk vermez 🖕