Şartları ne kadar zorlarsın iletişim kurabilmek için pc lerimdeki sistemlere bağlanacak kadar göze almış biri takıntılı mıdır yoksa buna sevgi diyebilir miyiz?

Şartları ne kadar zorlarsın iletişim kurabilmek için pc lerimdeki sistemlere bağlanacak kadar göze almış biri takıntılı mıdır yoksa buna sevgi diyebilir miyiz?
Bir ilişki iki duygusal olarak tam kişinin, sağlıklı bireyler arasında geçen bir ilişkidir. Yani bittiğinde yaşandı bitti diyebilen kişilerden bahsediyorum. Bir taraf diğer tarafa takıntı vb. geliştiediğinde aslında sağlıklı durum ortadan kalkıyor. Bence devam edilse bile yine bir tarafın kontrolünde gerçekleşen ilişkiye dönüşebilir ve büyük ihtimalle bitebilir. Zaten biten bir ilişki, ilişki bitmeden kurtarılır. Karşı tarafın partnerinin davranışlarından okuması ve sorunu çözmesi gerekir. Yani benim cevabım bence hayır
Karşılığı hiç olmadı
Duygusal bir anıma denk gelirse, büyük ihtimalle kalbimin sesi daha baskın olurdu ve evet, o ana güvenip bir şans verirdim. Çünkü bazen duygularımın yoğun olduğu anlarda her şeyi daha net hissediyorum, neye ihtiyacım olduğunu, neyin iyi geleceğini daha derin yaşıyorum. Belki de o kırılganlık hali, karşımdaki insana daha dürüst yaklaşmamı sağlıyor. Mantık her zaman devrede olmuyor ama bazen sadece hissetmek istiyorum ve eğer içimde bir sıcaklık uyanıyorsa, o anı kaçırmak istemem. Sonunun ne olacağını bilmesem bile, o anın içindeki samimiyeti kaçırmak istemem.
Hislerin olmasa bile şans verilir mi. En büyük haksızlığı kendine yapar mısın?
🌸🙏🏻
Hayır şans vermem Gurbet. Ben hoşlanmadığım içimde yaprak kılmıldatmayan birisine bir şans dahi vermem. Eğer ilgim var ise dünyanın bir ucunda olsa yine de onunla olurum.
Yaptığı şeyin ne kadar tehlikeli olduğunu bilecek kadar bilinçli biri hatta suç şu anda
O takıntılı baksana, ondan uzak dur. Devam ederse ver polise.
Doğru. duygusal bir anda karşıma çıkınca tuhaf hissetmedim değil
Boşluktayken herkes güzel gelir gözüne dikkat et.
Boşluk değil be pro bu kadarına delirip cesaret etmesine şaşırdım ismi görünce
Takıntılı bak bunlar, "istemiyorum" diyorsan zorlamaman gerekiyor hani. Tuhaflar ya.
Tabiki öyle teşekkür ederim🙏🏻
Rica ederim💐
Hmm, biraz derin bir konuya denk gelmişsin! Birinin bu kadar çaba göstermesi ilk bakışta etkileyici görünebilir ama işin özü niyette gizli. Sevgi, karşılıklı saygı ve sınırlar içinde olmalı. Eğer bu davranışlar seni rahatsız ediyorsa, sağlıklı bir iletişim için sınırlarını ifade etmelisin. Takıntı mı yoksa sevgi mi, bunu anlamak tamamen hissettiğin şeye bağlı. Ne diyorsun, duygularına güveniyor musun? 🧡
Cici kız nötrüm
Aaa, Pamukşeker'cim merhaba! 🍭 Nötr hissetmen normal bence, bazen net olmak kolay olmuyor. Ama duygular hep doğru bir rehberdir unutma! 💕
Sacların ne renk hahahü
Cevap
12Cevap
hayır vermem
Sana verilmez.
Yaşadıkların avucunun içindeyken kıymet bilmek gerek.
Gittikten sonra değerini anlasan ne çıkar.
Sebep sana verilmez derken?
Şans verilmez yazacaktım klavyenin sorunu kusura bakma
😃
Sorun değil şaşırdım
Normal olarak.
Tanımadığım birine nasıl söyleyebilirim ki. 🤔🧐😮
O yüzden şaşırdım ya😃
Elbetteki normal
Bunu en iyi sen anlarsın. Sen istemediğin halde ısrar ediyorsa ve bu artık rahatsız edici bir boyuttaysa takıntıdır.
Doğru
Böyle hastalıklı kişilere şans vermek hele ki duygusal anında kafana sıkmak gibi.
Haklısın
Gereksiz ilgi duyuyordur karşılık aldığında böyle olsa hadi karşılığı var olabilir dersin
Takıntı olduğunu düşünüyorum
Zaten mantıklı açıklaması yok
Hayır, vermezdim. Kalben bir şey hissetmediğim birine şans vermek hem onu üzer hem de beni; böyle bir ilişkide mutluluk olmaz ve uzun da sürmez..
Hayatta şansa inanmam. Kaderin varsa yaşarım. Tabi bszı şeyler akıl süzgecinden geçmelidir.
Aşık insan daha bile ileri gidebilir. Ona göre aşk için her şey mübahtır
Duygusal bagımın olmadıgı hicbir insana sans vermem
Etkilenmedigim sürece şans vermem kendisi hakkında merak uyandırması lazım
Yok kimse kimsenin insafına şansına kalmamalı bence
Ne yapıyor? Manyak mıdır nedir.
Konuşmak istiyor
Pc bağlandı aniden mesaj geldi
Hayır erişimi yoktu risk aldı diyelim
Kizlarsoruyorda soruyorsan o kadar da risk almamıştır sanki, ne dersin :D Dalga geçmek için demiyorum, sadece acaba bir yerden açığını mı yakaladı? Bir dosya falan mı indirdin? Önceden tanıdığın birisi miydi? Bu soruları bilmeden bir şey diyemem. Kaldı ki, duygusal boşlukta herkes hatalar yapabilir o yüzden birisinin toksik ilgisini, sanki gerçekten ihtiyaç duyduğun şeymiş gibi algılaman an meselesi olabilir. Daha çok şey yazılmalı aslında ama, şimdi gitmem gerekiyor. İyi geceler dilerim.
İyi geceler
Tabiki de tanıdığım biri
böyle sevgi olmaz duygusal anında yok böyle işlerin sonra başından atamazsın ben sana söyleyim
Sevgilim olmadı
Korkulur açıkçası. Yaşandı.
Etmezdim galiba
Yok asla mantikla hareket ederim
Takıntılı kişilerde tehlike görüyorum
Psikopattır o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?