Kizlar ben beden hocama aşk olduğum ne yapicam 😭😭😭😭?

Arkadaşlar ben beden hocama aşk oldum hergün yüzyılayız bir birimize laf sokuyoruz birbirimize giriyoruz bir birimize trip arıyoruz bir birimize güzel söz söylüyoruz birbirimize karışıyoruz ama malesefki ona aşığım o biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum ona güler veriyorum aşk mektupları yazıp veriyorum bakişiyoruz ama neden normal davranıyor neden ona verdiğim aşk mektuplarindan mahsetmiyor sizce ona dudak dudağa öpüşen bir erkekle bir kizin fotosunu paylaşip onu etiketlemiştim altına ona verdiğim aşk mektubundaki şirin aynısını yazdım görür görmez o fotoyu ve şiiri artık hikâyelerime bakmıyor ve beni en çok şaşırtan şey hikâyelerime artık bakmadığı halde ne zaman yaptığımı ne zaman uyandığımi kadar biliyormuş kendi ağzıyla söyledi beni şok etti ve ben ne yaparsam aynısını yapıyor saçımı maviye boyayım şimdi bana soruyor saçımı maviye boyatacağim sence bana yakışır mi diye soruyor yaptırayım mi yaptırmayım mi diye soruyor ve başı sıkıştığında benden yardım istiyor hep başı bi derde düştüğünde benden fikir alıyor ne yapabilirim diye sence ne yapsam diye sizce ona aşk olduğumu anlamış olabilir mi anlamışsa da niye bunu yapıyor olabilir

Kizlar ben beden hocama aşk olduğum ne yapicam 😭😭😭😭?