Bir tane hocamız var, edebiyatçı. Çok gıcık biridir; esprisi falan hiç çekilecek gibi değil. Ben de onu sevmediğim için ona ters ters cevap veriyordum. O da bana “şair hanım” falan diyordu, adımla dalga geçiyordu. Adama soru götürdüğüm zaman “Bunu mu yapamadın?” diye çok dalga geçiyordu. Sonra darıldığımı anlayınca (öldürücü bakışlar attığım için) “Gel, çay ısmarlayayım; benim şakalarım böyledir.” diyordu. Ben de aynı tarzda terslemeye devam ediyordum.
Geçenlerde sınavdaydım. Sınavı hemen bitirip kâğıdımı bıraktım. Adam yanıma geldi, “Kopyanı çektin mi?” dedi. Ben de “Ben kopya falan çekmem.” dedim. O da “Kâğıdına ‘K’ yazacağım.” dedi. Ben de “Yazmayanın…” deyip sustum. Hâlâ o zamanı başıma kakıyor ve her sınıfta anlatıyormuş bu bana şoyle söyle dedi diye. Bir de ders anlatabilse… Derste sürekli aşk aşk aşk!
Şimdi, bu adama kendimi nasıl sevdiricem? Okuldaki bütün hocalarım beni çok sever; hocaların favori öğrencisiyim. Bu adama kendimi nasıl sevdiricem?
Geçenlerde sınavdaydım. Sınavı hemen bitirip kâğıdımı bıraktım. Adam yanıma geldi, “Kopyanı çektin mi?” dedi. Ben de “Ben kopya falan çekmem.” dedim. O da “Kâğıdına ‘K’ yazacağım.” dedi. Ben de “Yazmayanın…” deyip sustum. Hâlâ o zamanı başıma kakıyor ve her sınıfta anlatıyormuş bu bana şoyle söyle dedi diye. Bir de ders anlatabilse… Derste sürekli aşk aşk aşk!
Şimdi, bu adama kendimi nasıl sevdiricem? Okuldaki bütün hocalarım beni çok sever; hocaların favori öğrencisiyim. Bu adama kendimi nasıl sevdiricem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer