Ergen falan değilim. 18 yasındayım ve sene basından beri dersimize giren coğrafya hocamızı deli gibi seviyorum platonik aşk böyle birşey sanırım. Lütfen gülmeyin çünkü ciddiyim.
Onu cok masum seviyorum istediğim tek şey bir kez olsun doya doya sarılabilmek ama biliyorum ki asla yapamam :(
Bu yaşıma kadar coğrafyadan nefret edem ben coğrafya derslerini dört gözle bekliyorum , o ders anlatırken masmavi gözlerine bakıp dalıp gidiyorum, benimle göz teması kurdugunda heyecanlanıyorum, keşke hissedebilse onu ne kadar sevdiğimi diyorum, güldüğünde içim gidiyo o kadar güzel gülüyoki, konunun ne oldugunu bile anlamadan bende gülümsüyorum.
30lu yaşlarda ve evli hatta bir kızı da varmış. O kızı o kadar kıskanıyorum ki. Keşke yerinde olabilseydim. Keşke okul hariç herhangi bir yerde herhangi bir şekilde bağım olabilseydi bu da bana yeterdi.
Allahım bunları yazarken de ağlıyorum.
Keşke bilse onu ne kadar sevdiğimi.
Keşke ders dışında bir şeyler konuşabilsem.
Keşke sıkıca sarılabilsem.
Keşke gerçek yaşamında neler yaptığını nelerden hoşlandığını bilebilsem.
Off..
Çok çok çok aşırı seviyorum ya..
Lütfen bir tavsiye verin.
Napıcam ben? 😞
Onu cok masum seviyorum istediğim tek şey bir kez olsun doya doya sarılabilmek ama biliyorum ki asla yapamam :(
Bu yaşıma kadar coğrafyadan nefret edem ben coğrafya derslerini dört gözle bekliyorum , o ders anlatırken masmavi gözlerine bakıp dalıp gidiyorum, benimle göz teması kurdugunda heyecanlanıyorum, keşke hissedebilse onu ne kadar sevdiğimi diyorum, güldüğünde içim gidiyo o kadar güzel gülüyoki, konunun ne oldugunu bile anlamadan bende gülümsüyorum.
30lu yaşlarda ve evli hatta bir kızı da varmış. O kızı o kadar kıskanıyorum ki. Keşke yerinde olabilseydim. Keşke okul hariç herhangi bir yerde herhangi bir şekilde bağım olabilseydi bu da bana yeterdi.
Allahım bunları yazarken de ağlıyorum.
Keşke bilse onu ne kadar sevdiğimi.
Keşke ders dışında bir şeyler konuşabilsem.
Keşke sıkıca sarılabilsem.
Keşke gerçek yaşamında neler yaptığını nelerden hoşlandığını bilebilsem.
Off..
Çok çok çok aşırı seviyorum ya..
Lütfen bir tavsiye verin.
Napıcam ben? 😞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat