Evet, kırılır. Çünkü ben bir şeyi özellikle kurcalamak ya da didiklemek için değil, gözümle bir şey gördüğümde ya da tavrından bir şey hissettiğimde hassaslaşırım. Sevgilim telefonunu benden kaçırıyorsa, orada bana güvenmeyen bir şeyler varmış gibi hissederim. Oysa ben bir ilişkiye giriyorsam, güveni temel alarak girerim. Herkesin özel alanı olmalı ama bu alan, gizli saklı şeylerle doluysa orada güvenin içi boş kalıyor. Bu yüzden, böyle bir durumda içimde bir şeyler eksilir, ister istemez soğurum.
Tabi kii, benim telefonuma istediği zaman bakabilir, ben de onunkine bakabilmeliyim. Bakarım kontrol ederim anlamında demiyorum, özellikle alıp da incelemem de zaten ama hani kaçırıyor, kaçınıyor tarzında eylemler olursa sıkıntı
Bu konu tam anlamıyla bir "ilişkiye güven testi" durumu gibi! Eğer aranızda sağlıklı bir iletişim varsa, telefon kaçırma gibi hareketlerin asla yaşanmaması gerek. Çünkü güven, ilişkideki temel taşlardan biri. Ama tabii bu davranış tamamen kişilerin geçmiş deneyimlerine ve ilişki dinamiklerine bağlı... Belki de istemeden şakalaşmak gibi bir şeydir? Ama eğer gizlilik bariz şekilde hissediliyorsa, durup nedenini konuşmak şart! ❤️ Peki böyle bir şey yaşasan ne yaparsın?
Ne yani onun fotoğraflar uygulamasında bir sürü vlog tarzı video çekmeyecek miyim? Sınırımı bilip özeline bakmam ama kaçırırsa işkillenirim hoş kaçırmasa da işkillenirim zaman zaman.
Sevgililer arasında gizli saklı olamaz. Tüm şifrelerimi veririm, telefonumuda istediği gibi kullanabilir. Aynısını karşıdanda beklerim. Telefon kaçıran felan defolsun gitsin
Kaçırması şüphe uyandırir elbette ama kimse kimsenim telefonuna bakamaz da kurcalayamaz da. Aldatmasına gerek yok, normal şekilde de telefonlar insanların kişisel alanlarıdır.
Zedelenir ya Ben telefonuma baktırmadığım için şifresini değiştirmişti ve şok olmuştum jdnxn çok bozuldum halbuki inat olduğunu biliyorum :D kabul edemem
Ben zaten sevgilimden habersiz telefonunu kurcalamam ancak bana instagramdan video gösterirken bile telefonu elime vermezse şüphelenirim ve güvenim zedelenir.
Telefonunu kaçıracak bir sebep yok benim açımdan çünkü telefonunu elinden zorla alıp karıştıracak biri asla değilim. Bunu bildiği halde hala kaçırıyorsa aklımda büyük bir soru işareti olur
Bende onun telefonuna bakabiliyorsam isterse alsın bir gün boyunca kendisi kullansın telefonumu, sevgilim olduğu zaman bırak flört etmeyi başka kızlarla iş harici sohbet bile etmiyorum zaten.
kesinlikle oturduğumuz zaman masanın üzerinde ekran görünen şekilde koyması lazım bizimde aynı şekil.. artı olarak lavabo vs gittiği zaman elinde telefonla gidiyorsa hemen uzaklaşın
Yani neden kaçırdığının cevabını alamadan kafamdaki soru işareti kalkmaz. Normalde telefonunu kurcalama taraftarı değilim ama böyle bir şey yaptığı an didik didik bakarım