Sizce onun için gerçekten bitmiş midir?

6 senedir beraberdik. Uzak mesafe ilişkisiydi ama zor günlerimizi beraber atlattık. İşsizdi işe girmesi icin moral verip iş görüşmesi olduğu günleri alarm kuruyordum sabah mesaj atıp yalnız hissetmesin diye. İse girdi. Bu sefer babasıyla kavga edip evden ayrıldı. Ailesiyle görüşmedi bi ben vardım durumunu bilen. Ayrı eve çıktığı arkadaşı ev sahibiyle kavga etti ve evsiz kaldı. O sırada sevgilime maddi yardım ettim bir kaç ay. Ailesiyle bazen arası düzelip bozuluyordu ama ben yine hep vardım. Corona falan girince yine işsiz kaldı. Yine maddi yardım yaptım kirası icin. Bi ara sonra hem işe girdi hem kiraya da zam geldi. Benden sürekli istemeyeceğine göre o da evi boşalttı ve annesinle konuşup onların yanına döndü. Annesiyle tanıştım görüntülü ve mesajlaşıyordum arada. Kardeşlerin numarası zaten ilk 2 seneden sonra bende vardı. Annesi benden daha sevgili olmadan öğrenmişti sevgilim bahsetmiş hoşuma giden biri var ama uzakta diye. Annesi ilk günden itibaren isteyelim demiş ve hala beni sever. Annem kanser hastası şu an tedavide olduğundan hep annemi soruyor ve toparlandığı an istemeye gelmek istiyor. Ailem ilişkime karşı uzak mesafe diye. Kendi köylümüz veya akrabamız olsun istiyorlar. Sevgilim babamla görüştü ama babam aynısını ona söyledi ve ayrılmamız iki taraf için daha iyi olucağinı söylemisti. Sevgilim pes etmedi seni bırakmam dedi ve daha da çok bağlandık. Neyse geçrn ay basit bir şeye sinirlenip (ruh halim bozuk bu aralar) kavga çıkarttım. Sonra konu büyüdü ve eski konular yine ortaya çıktı ve sevgilim umrumda değilsin bu son şansdı bitti defterimizi kapattım aileme yazdığinü duymayacam dedi. O günden beri annesiyle yazışmıyorum ama durumlarımı beğeniyor. Geçen konuşmaya calıstım sevgilimle cevap yazmadı. Sonra sinirlenip ağır konuştum. Bitti umrumda değilsin dedi ve engellemekle tehdit etti. Dün sinirlerim çok bozuktu berbat bir gün yaşadım ve yanımda ol başıma böyle böyle şeyler geldi dedim. Yine engellemekle tehdit etti ve hiç hissim kalmadı dedi. Beni sevdiğini biliyorum yapma böyle moralim bozuk zatrn dedim ve gergindim. Tekrar uyarıp beni sonunda engelledi. Sizce unutmuş mu beni gerçekten yoksa sinirden mi? Ne kadar kavga etsekte hep barışıyorduk bu kavga hafif kaldı. Normalde numaramı da hiç silmezdi ama direkt engel atardı 1-2 hafta uzak durup barısıyorduk.

Sizce onun için gerçekten bitmiş midir?