Sizce bu erkekle artık her şey bitmiş midir?

Benim 4,5 aylık bi ilişkim vardı 2 ay önce bitti. Ama sanırım ben kendimi fazla kaptırdım ve bağlandım. Onu aklımdan çıkaramıyorum nereye gitsem orada aklımda ne yapsam fayda etmiyor.
3 hafta önce hikayesinden bana gönderme yapıyordu "seni özledim" tarzı şeyler atıyordu. Fakat bi kaç gün geçti aradan ve başka bir kızla konuştuğunu düşündüm. O birkaç günden sonra asla hiçbir şekilde mesaj atmadı. Hikayem üzerinden olabilecek bütün göndermeleri yapsamda asla ama asla yazmadı. Dün hesabımı dondurduğumu söyledim hikayem üzerinden onu bile merak etmedi, neden diye sormadı. Asla hiçbir şekilde yazmıyor. Yani ben ayrılmadım ilişkimiz onun bitirmesi ile son buldu fakat sanki bana düşman kesilmiş beni bi daha görmek istemiyormuş gibi. Yedek hesaplarından da takipten çıkmış çıkarmıştı sadece main hesabı duruyordu. Şimdi hesabımı dondurdum çünkü artık katlanamıyorum başka birilerine göndermeler yapmasına beni görmezden gelmesine. Arkadaşlarım da bana sadece şunu dediler, işte bizi her gördüğünde ters ters bakıyor senin yüzüne bakmıyor ama bize çok sert bakıyor bizim yüzümüzden olduğunu düşünüyor falan dediler anlam veremiyorum.
Bu arada bu şahıs Oğlak burcu bende Başak burcuyum.
Lütfen yardımcı olun.
Sizce bu erkekle artık her şey bitmiş midir?