💥💥
Sevdiğinden vazgeçmek, aşka ihanet midir?
💥💥
Selaamms. 🥀 Vazgeçmek, kendi emeğine, çabana, ve gönül verdiğin her şeye ihanet değil midir?
İhanetse, kurusun kalbim vazgeçersem... 🌺

#ProFighter ❤️🩹
Bazen sevdiğinden vazgeçmek, tam tersine aşka sadakattir aslında. Çünkü sevmek, sadece yanında kalmak ya da tutunmak değil, bazen gitmeyi bilmektir. Seviyorsan, karşındakinin iyiliğini de düşünürsün. Eğer bir ilişki iki tarafı da incitiyorsa, orada kalmak aşkı yüceltmez, aksine onu tüketir. Kendinden ödün vererek tutunduğun bir şey, bir süre sonra seni de sevgini de yorar. Gerçek aşk, bazen kendi hislerinden vazgeçip, ikiniz için en doğrusunu yapmaktır. Bu ihanet değil, cesarettir. Gitmek bazen sevdiğini korumaktır, hem onu hem de kendini… Çünkü aşk, zincir değil, özgürlüktür.
Yine döktürmüşsün 👑
Senin gibi👑
Yaa 🥺🌸
🥹🦋
Sevdiğinden vazgeçmek, karmaşık bir durumdur ve her zaman aşka ihanet olarak değerlendirilemez. Bu, birçok faktöre bağlıdır ve her durum kendi içinde değerlendirilmelidir. Vazgeçmenin Nedenleri: Sağlıksız İlişki:Eğer ilişki toksik, istismar edici veya zarar vericiyse, vazgeçmek bir ihanet değil, kendini koruma eylemidir.
Kişinin kendi sağlığı ve mutluluğu, sağlıksız bir ilişkiyi sürdürmekten daha önemlidir.
Uyumsuzluk:Zamanla, iki insanın yolları ayrılabilir veya farklı yönlere gidebilirler.
Bu durumda, ilişkiyi sürdürmek her iki taraf için de mutsuzluk kaynağı olabilir.
Karşılıksız Aşk:Bir kişi, aşkının karşılığını alamıyorsa, vazgeçmek acı verici olsa da gerekli olabilir. Kendini sürekli olarak reddedilmeye maruz bırakmak, kişinin özsaygısını zedeleyebilir.
Klavyene sağlık kardeşimMmmm sjsjjdd
Eyvallah kardeşim sdfsdf
Merhaba,
Neden vazgeçtiğine bağlı olarak değişir farklılık gösterir! 😅
Net ihanet diyemeyiz! 😅
Hak etmiyorsa sevilen, yol almak gerekir. Vazgeçmek değil, aslında yola devam etmektir! 😅
Engeli aşmaktır! 😅
Körü körüne sevmemek lazım! 😅
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, olur ama birinden biri yapmıyorsa hüsran olur! 😅
Ayrılık ihanettir aşka ve sevgiye, sevilene! 😅
Hiç vazgeçen olmadım! 😅
Son cümlen üzdü 🥺
Bende üzüldüm çokça acıttılar canımı, Allah'ından bulsunlar
Amin bulsunlar valla
Bazen vazgeçmek, aşka ihanet değil, kalbine merhamet etmektir. 🥀 Çünkü sevdiğin her zaman sana iyi gelmeyebilir ya da sevgini hak edemeyebilir. Önce kendini sevmen ve iyi hissetmen gerek. Kalp kırıklarını iyileştirmek için, gerektiğinde kendine bir şans vermekten korkma. 💔 Sence, vazgeçerken aslında kendine mi ihanet ediyorsun yoksa kendini mi kurtarıyorsun? 🌸✨
Bazen kurtarıyorsun kendini Lilacım🥀
Kesinlikle haklısın ProFighter! 🖤 Bazen bırakmak, kendine verdiğin en büyük iyilik olur. 🌟 Kalbini sev, hak ettiğini unutma! ✨
Tamam Lila Bey 🥰😎
Cevap
14Cevap
Bence ihnaten olan şey eskisi kadar neden sevmeye bıraktı ki demeki eskisi gibi olmayan şeyler de var ki sevgi bitti bir ilişkiyi ayakta tutan şey ilgi sevgi ve güvendir
Hoş geldin ya Yamall
He ya özlettin kendini 😂
Hahahha Valla bayağıdır yoksun ya 🤦🏻♂️🌸 Allah kabul etsin
Hahah çalış çalış jdjjdkd
Kahvemi içtim spor yapcam ya sen hahdjkd
Uyu bakalım jdjdjjd
iyi geceler💥
Yani bu değişir ama şöyle düşün birisini seviyorsun o seni umursamıyor bile senin sevgini çöp ediyor böyle birisini sevmeye devam etmek senin kendine yapmış olduğun bir haksızlık olur
Haklısın Redacım jsjjs
Her zaman djdjdjdjdjdjd
Şu emoji gibi hissediyorum yorumlarını olurken hsjsjs 🫠🫠
Erimek o jdjd sıkılıyor musun djdj
Yok eriyorum hajsksjd
Bazen vazgeçmek her iki tarafında yararına oluyor
Karşılıklı bir sevgi ve saygı kalmamışsa, vazgeçmek en iyi çözümdür; hem kendiniz için hem de sevdiğiniz için.. bu hem kendine hem de sevdiğine merhamet etmek oluyor. İlerlemeyecek bir ilişki varsa, zorlamanın anlamı yok; çünkü zorlamak daha fazla yıpratır ve zaman kaybettirir.
Bazenbir vazgeçiş daha güçlü daha güzel daha bir başlangıça yol açabiliyor iyi tartmak gerekir
Oo pp muhteşem
🫠
@wishleon 🌸🌸
Sevdiğin kişi verdiğim emeğe rağmen, o kadar çabalamama rağmen beni görmüyorsa vazgeçerim. Kendime saygımdan ve bu ihanet değil benim gözümde.
Helal 🫠
Bazen vazgeçmekten başka çare kalmaz...
Anasıyla tanıştığın gün:
" Ay varoş bu" derse kızı da babaevinin prensesi olmaya devam eder...
Nitekim gururum aşktan önce gelir..
Öyledir.. Vazgeçme nedeni incir çekirdeğini doldurmayacak nitelikteyse bir de...
Evet abi...
sebepsiz vazgeçiş ihanet sayılır ama ortada gerçek aşk yoksa değil bence
Peki
😄
Bazen vazgeçmek, kendini kazanmak demektir bence...
Bence de bence
Tabikide abi ben hep haklıyım demi 😂😂
Evet abim haha
😂😂
İhanet ama insan mecbur olunca vazgeçiyor 🤷♀️
Evet doğru
Her şeye de ihanet diyip dramatize etmeye gerek yok her ilişki mutlu sonla bitecek diye bir şey yok insan gibi ayrılırsın biter yıllar sonra karşılaşsan bile selamını verirsin o kadar
sevdiğinden vazgeçmek bazen zor ama gerekliyse aşkı korumak yerine kendini korumayı seçmektir. Her zaman bir ihanet değil; bazen bir sevgi şeklidir
bence değil bazen olmuyor yıllar çöpe gitmiş oluyor insan o ilişkiden bunalıyor gerçekten çok aşık olduğum biri var oda bana karşılıklı arada ailem var istemiyor ailemi bir erkek için üzmek istemiyorum odama kapanıp saatlerce ağlamışlıgım var o beni anlamıyor aile herşeydir ailem için canımı veririm sevdiğimi de harcarım kimse Anne Baba gibi olamaz
olan aşkımıza oldu keşke daha önce biterseydim bile bile olmayacağını ilişkiyi devam ettirdim
Bazen kaybettiğinizde değil vazgeçtiğinde yenilirsiniz. Ve sizin yarım bıraktığınızı bir başkası gelir tamamlar. 💁❇
İlişki başlamadan önce vazgeçtiysen kafa olarak bu işin olma olasılığı yüksek olup, içsel gücün bir özelliği olur.
Mutlu olmak için gitmeye mecbur bırakılmak istisnai bir durum olabilir mi
Bazen insan vazgeçmek zorunda kalır istemesede🥀
İhanet değildir. Vazgeçmen gereken zamanı da bilmek gerekir.
evet oyledir. niye sevdigimden vazgeceyim ki yani. sebebi ne olursa olsun hallederiz
Vazgeçmek gerekiyosa geçilir, ihanet farklı bir şey
Bazen vazgeçmek zorunda kalırsın zaman ayırmaz, önceliği yapmaz, aldatır,...
Vazgeçmene sebep olan çok şey vardır. Kimse bir anda vazgeçmez. Çabaların doğrultusundaki sonuçtur.
Bence ihanet değildir bitmesi gerekiyorsa bitecek
O kişi seni sevmiyorsa ihanet falan değildir sktrsingitsin. Seviyorsa bence ihanet olabilirr
Sevdiğimden vazgeçmem için beni her yerden engellemesi falan lazım öyle kolay vazgeçmem
eğer o sevgi benim için zararlıysa ihanet değildir zararlı olduğu sürece sevmeye devam ediyorsam kendime ihanet ediyorumdur.
Evet doğru.
vazgeçmek kötü değildir daha fazla acımaması için kenara çekilmektir
Hayır vazgeçmek aşka ihanet değildir tabi ki.
Vazgeçilmeyi hakediyorsa değildir bence.
Vazgeçmek gerekiyorsa neden ihanet olsun
Evet o da doğru jsjjs
Tabi ki yarı yolda bırakmakta ihanettir..
evet
Ama sevdiğin kıymet bilmiyorsa, o kaliteli vazgeçiştir.
Evet hdjjdd
vazgeciren aska ihanet eder vazgecenin ne sucu var
Evet bu da doğru. d
Vazgeçilmesi gereken yerde kangren olmuş kolu kesmek gibidir
Selamss mı? Pro adamı ne hale getirmişler. Yeri gelir vazgeçmek zorunda kalırsın
Bir yerden sonra vazgeçilmesi zorunlu olmuyorsa yapıcak bir şey yok
Bazen vazgeçmek zorunda kalıyorsun istemesende
Yerim gelince vazgeçmekte bir erdemdir
Kendi hakkını korumaktır.
Bazen gitmek gerekir sensiz ve sessizce diyerek
Evet, seven vazgeçmez
Duruma göre değişir.
Gerektiğinde vazgeçmesini bilmeli
O geçerse bende geçerim kalıcak değilim 😂
Değil, gittiysem haketmistir
Hayır ihanet değil
Seviyorsan niye vazgeçiyorsun kardeşim