Hayır yanlış birşey. gerçekten seven bir insan bırakmaz asla. Seven insan duygularını paylaşmalı sonu ne olursa olsun. seven insan herseye katlanmalı. Tabi bu hayatında ki doğru insansa. Dogru insanı bulduğunuz surece hisse bağlı yani. ama şöyle ki farklı ve kötü bir hayatı varsa o kisinin başına kötü olay gelmesin diye ya da o seven kisi kendini kötü hissediyorsa sevip sevemediginin farkında degilse söylemesin. Insanın ilkesi ya hep ya hic olmalı her konuda. Insan ne istedigini nasil hissettigini bilmeli ki hayatını ona gore sekillendirsin mantık çerçevesinde.
Bahse konu kişiyi hayatınızın merkezi haline getirmek anlamına gelir bu ki bu yapılabilecek en büyük yanlıştır. Hastalıklı ve dengesiz bir durumdur. Kişinin kendi öz değerlerini ve hayatını hiçe saymasıdır. Takıntı veya saplantı olarak da isimlendirilir. Yanlıştır.
Hayır neden öyle olsun ki tam tersine sevmek sevilen ve beğenilen her şeyi beraber yaşamak için atılan adım demektir.. Sevenlerin el ele başlar bir birine dayanmış film izlemeleri kadar muhteşem bir haz olamaz..
Sevgi ile ilgili o kadar sorular çıkıyor ki. Sevmek herşeyden vazgeçmek değil herşeye 4 elle sarilmaktir. Sevmek ağızda seviyorum demekle veya sürekli seni seviyorum demekle degill. Ona verdiği değerdir. Keşke şu hayatta sevgiler bu kadar ucuz olmasa. Seni seviyorum sensiz yapamam deyip arkasına bakmadan giden kişiden sonra insan bazen hiç birşey vazgeçilmez değildir diye düşünüyor.😕
vazgeçemeyeğim şeyler... annem , inancım , vatanıma olan sadakatimdir. her şeyden vazgeçen zavallıdır. karşısındaki insanı haşa kendine ilah edinmiş gibidir.
Sevmek bazen olmektir sevmek bazen yasamamaktir sevmek görmediğin hâlde ozlemktir hissetmektir sevmek öyle bişey ki vazgecmene gerek kalmadan nefes alışını unutuyor olmandir 😔
En İyi Cevaplar