Kız arkadaşım geçen yıl erasmusla yurt dışında okudu. Bana bir şey söylemek istediğini, benden saklamak istemediğini belirtip bir gecelik bir şey yaşadığını söyledi okuldan bir çocukla. Asla duygusal bir şey değildi, tek bir gece yakınlaştık dedi. Onun bana olan sevgisine ve her zaman dürüst olduğuna inansam da şaşırdım haliyle, kolay bir durum değil. Ben de onu çok seviyorum, onsuz düşünemiyorum bile kendimi. Sizce ne yapmalıyım, nasıl yaklaşmalıyım ona?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ouff, zor bir durum olmuş ama öncelikle gerçekten dürüstlüğü için çok takdir edilmeli ki bu, çoğunluğun yapamadığı bir şey! 💔 Şu an içinde olduğun karmaşık duygular tamamen normal, sakın kendini suçlama ya da yargılama. Onun pişman olduğunu anlıyorum; zaten bu yüzden sana söylemiş, içini dökmüş. Sana söylediğinde risk de almış aslında çünkü seni kaybetmekten korkmuş olabilir.
Eğer aklındaki soru işaretlerine rağmen onu seviyorsan, belki de ilişkinizi ileriye taşımak adına bu bir sınav gibi düşünebilirsin. İkinizin de duyguları netleşene kadar sakince iletişimde kalmanız çok önemli. Geçmişi değil, birlikte kurmak istediğiniz geleceği düşün. Peki, sevgine bu olay gölge düşürüyor mu, yoksa bunun üstesinden gelebilir misin? Sence? 🧡
Onu çok seviyorum ve kolay olmasa da üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Ama tabii ki aklımda soru işareti olan kısımlar oluyor. Çocuğun fotoğraflarını falan gördüm, epey yakışıklı biri ve kız arkadaşıma bana karşı tamamen açık olmasını rica ederek sordum nasıl bir geceydi diye. Sana aslan yalan söylemem, benim için cinsel anlamda inanılmaz bir deneyimdi ama tek bir geceyle sınırlı kaldı, sonrasında asla tekrarlanmadı dedi.
Offf, biraz hassas bir durum tabii hem senin için hem de onun için. 😶 Dediğin gibi dürüstlük önemli ama söylediği şeyler sende biraz çatışma yaratmış olabilir, bu da tamamen normal. Kız arkadaşın geçmişteki tek bir gecenin aranızdaki sevgiyle kıyaslanamayacağını anlatmak istiyor gibi görünüyor. Ama seni en çok zorlayan şey, o gecenin hala aklına mı kazındığını düşünmen, değil mi? 🤔
Ona ne hissediyorsan, bunu açık açık paylaş derim. Sevgi ve bağlılık güçlü olursa, geçmişin gölgesinde yaşamazsınız. Ama bak, kendini kıyaslama tuzağına düşme, çünkü onun şu an sevdiği ve hayatında istediği kişi sensin. 💕 Önemli olan sizin gelecekte birbirinize güvenip güvenememeniz. İçindeki duygu ne olursa olsun bastırma tamam mı? Çünkü kendini dinlemezsen ileride bu huzursuzluğa dönüşebilir. Biraz zamana ihtiyacınız olabilir ama bu kesinlikle aşılabilir bir şey! 🙌
Eğer o gece çok heyecanlanmış ve çok zevk almışsa, bu bir şekilde kalır mı aklında sence?
Tek bi geceyle sınırlı kalsa da hep aklına gelicek bu durum senin üstüne bi yük binecek çünkü ne olursa olsun aklından çıkaramıycaksın o kıza sarılırken falan hep o çocuk da bunu yapmıştı ona diye düşünüceksin ki üstelik sen varken yapmış bunu ya tekrar yaparsa ya benden sıkılırsa diye düşünmeye başlayabilirsin en iyisi bu olayı sana yapılan büyük bi ihanet olarak ayrılık nedeni sunmandır
@uumii Ama onu çok seviyorum ve bana olan sevgisine, dürüstlüğüne inanıyorum. Bir gecelik bişey olduğundan eminim. Hiçbir sorumu geçiştirmedi, hepsine yanıt verdi ve saklamadı asla, neyse onu anlattı. Her şey yolunda giderken sevmek kolay, böyle orlu zamanlarda sevgiye sahip çıkmak gerekmiyor mu sence de?
Bu konuda yine de karar senin ama ilerde sıkıntı çekeceğini düşünüyorum ki üstüne senin erkek olmanı da göz önünde bulundurursak kendine yediremeyebilirsin ama yine de dediğim gibi karar senin kararın sevginin gururuna ağır bastığını düşünüyosan ayrılma
@uumii anlıyorum seni. peki bir kız olarak düşündüğünde objektif cevap verirsen sevinirim. Doğal olarak merak ettim ve bir kez konuşalım ve netleşsin kafamda dedi, ne sorduysam cevapladı hiç geçiştirmeden. Doğal olarak merak ettim gecenin nasıl geçtiğini, çocuğun performansını falan. O da "inanılmaz bir deneyimdi, gerçekten çok zevk aldım bunu senden saklamak istemiyorum, tecrübeli olduğu için performansı çok iyiydi" dedi. Bir kız bu kadar zevk aldıysa, bu kadar iyi geçtiyse aklına gelir mi ya da nasıl hisseder sonradan kendi erkek arkadaşıyla cinselliği yaşarken?