Bana yalan soyledi ve affetmedim bitirdim 4 ay gecti uzerinden, ilk basta oda sildi yeniden ekledi ama ses seda yok?

Merhaba, lutfen okuyun ve yardim edin

Erkek arkadasimla 6 aydir birlikteydik, ailesiyle tanistim. Hersey cok guzel gidiyordu.. ara sira kavga oluyor ama hallediyorduk bir sekilde. En son bana yalan soyledi. Kiralik bir evi var ve o gun annesigilde oldugunu soyledi. Bende kiralik evinin onunden gecerken arabasini gordum ve evin penceresi acikti ben sok oldum tabi. Aradim bunu, annemlerdeyim uyuyordum yeni uyandim dedi. Once bilmezden geldim, hadi askim anneni verde konusuyum dedim bayagidir konusmadim dedim Annem simdi yemek hazirliyor uzerimde sort var yukari cikmayim bu halde dedi. Tabi inanmadim. Test ettim bunu. Eger verseydi annesini inanacaktim. Bahaneye bakarmisin yeni uyanmis ve ustu musait degilmiss.. sen bana yalan söylüyorsun az once diger evin onunden gectim dedim. Yok askim ne alaka falan yapti. Arabayi oraya biraktim ve pencereyi acik biraktim ev havalansin diye dedi. Kulliyen yalan! Hemen uydurdu onlari! Sana inanmiyorum bana yalan söylüyorsun dedim kapattim. Sonra 4/5 saat sonra bundan hala ne bir mesaj ne bir telefon geldi! Bende mesaj attim bitti diye.. sok olmuş beyefendi. Telefon acti ve sok oldugunu soyledi askim maskim dedi ama yemedim ben. Ertesi gun bana mesaj atti, neymiş efendim “sana bilerek yalan söyledim cunku 3. kez seninle buluşmak istedim ve sen erteledigin icin zoruma gitti bende boyle bir yalan soyledim” buna cocuk inanmaz bahaneye bak artik sana guvenemem dedim. Ve artik bana yazma bitti dedim.

sonra basladi inkara ve beni yaralamaya.. Allahtan bir isaretti bu bana dedim ve artik sana guvenemem dedim. Birdaha yazma ve sil diye mesaj attim.

ben onu sildim tabi. Oda beni 1 ay sonra sildi iki hafta sonra yeniden ekledi whatsapa. Ve uzerinden 4 ay gecti, ne bir mesaj ne bir telefon.. hic bir sekilde pismanlik, af dileme, duzeltelim, ozur gibi seyler gelmedi. Ama silmedide. Ne dusunuyorsunuz?

ben cok uzgunum. Cok kapilmistim ona. Ailesiyle bile tanistirmisti. Ama bir yalani affedemem.. Acaba o gun o evde kimlerle veya ne ile mesguldu de bana yalan soyledi? Bahaneside cok sacma. Gayet iyidik, onun dedigi gibi 3 kez erteleme falanda yok.. ayrica cocuk muyuz boyle seylere takilicaz? Onu bir bahane olarak kullanmak zorunda kaldi. Icim yana yana kendimde olan saygimdan ayrilmak zorunda kaldim.. ve bir kac gun sonra dogum gunum ya yazarsa diye bekliyorum. Hic mi sucunu kabul etmez bir insan.. bu kadar mi egosu kibiri yuksekte anlamiyorum.. hic mi sevmedi beni.. insan bir telefon acar degilmi? Yani o gun o yalani soylemese bir iki hafta sonra ailemle tanistiricaktim o derece guveniyordum.. ama aklima tilkiyi o soktu..

siz ne dusunuyorsunuz?

Bana yalan soyledi ve affetmedim bitirdim 4 ay gecti uzerinden, ilk basta oda sildi yeniden ekledi ama ses seda yok?