Seviyormu yoksa arkadaş olarak mı görüyor? (Lütfen cevap) ?

Bir kız var daha önce nazikçe reddetti teklifimi lakin şimdi şans eseri aynı sırada oturuyoruz ve ilk oturduğumuzda çok arkamı dönüp konuşuyordum oda rahatsız oluyodu ama sonra hocayla konuşmuş ve o arkamdakilerin yerini değişttirtti ve sana bi iylik yaptım değerini sonra anlayacaksın dedi fakat ilerleyen zamanda gerçekten daha sakin biri oldum. Kız da dedi ki başlarda arkanı dönüyodun kafana vurasım geliyodu şimdi değiştin dedi. 2 hafta önce ise dedi bu sınıf çok yaramaz hepsine bi tokat atasım geliyo bende şakasına dedimki ozaman bana 2 tokat atcan oda dediki evet ama onlara benzeme diye atacam dedi. Şimdilerde kız normalde bacağı deyse kaçırırdı şimdi sunavlarda mesela düşük aldım diyelim kolumun yanına gelip durup beni teselli etme çalışıyo bir şey oldummu söylemeyince bebek gibi küsme taklidi yapıyor diğer tarafa dönüp hm söylemezssn söyleme diyip üzgün gibi naz yapıyo ben kolundan tutup çeviriyom tamam tamam üzülme söylicem diyip söylüyom sonra mutlu oldunmu diyince kafa sallıyo wvet anlamında gülerek. Arkadaşlarim la bir konu hakkınds tartışırken felan kız beni savunuyo sürekli geçen ben içecek getirdim oda meyveli yoğurt getirmiş beraber yedik içtik felan benle konuşuyor artık şakalara eskiden pek gülmezdi şimdi baya gülüyor sınavlara beraber çalışıyoz 3-4 hafta önce sevdiği çocuğun baş harfini verdi ben deildim o ama artık benden hoşlanıyor olabilir mi?

Seviyormu yoksa arkadaş olarak mı görüyor? (Lütfen cevap) ?