Ya size danışmak istediğim bi konu var?

Şimdi ben biriyle tanıştım ama tanıştığımız ortam ortam iyi bi yer değildi ve ben ondan hoşlandım oda benden hoşlandı ve birim aramıza para mevzusu girdi ben en başta tanıştığımda belli ettim ve böyle kabul etti beni daha sonrasında ben bunla birliktelik yaşadım ama hiç memnun kalmadım ve vasıfsız olduğunu söyledim çünkü komik bi durumla karşılaştım ve soğudum sonra benim sürekli isteklerim oluyordu yapmaya başladı duygusal boşlukta olduğunu ve her istediğimi yaptığını düşündüm ve uzaklaştım çok peşimden geldi daha sonrasında bende para istedim ihtiyacım var dedim ki vardı da yalan yok sürekli bana kendimi bitiremem yapamam edemem dedi bende yol verdim sonra aramaya yazmaya çalıştı red ettim sonra bana istediğim parayı attı engel attım diye istediğin buydu yazdı bende attı çok geç dedim daha sonra denedim hep bana işte kendimi biliyorum harcayansam sana aşık oldum ben bunu istemiyorum uzak durmam lazım falan yaptı bende tamam dedim bi daha yüz vermedim bi gün baktım sürekli kafası güzel arıyo bende hayatıma birini almak üzereyim bana yazma dedim ve engelledim oda aynı şekilde engelledi şimdi bunun yapmak istediğini anlayan var mı kabul edip sonra yapamam ayakları nedir Manupile mi etmeye çalıştı yani

Ya size danışmak istediğim bi konu var?