Kardeşim sürekli arkadaşlarıyla buluşmak istiyor benimle pek vakit geçirmek istemiyor gibi geliyor ne zaman bir şey istediği zaman ozman ben yorgun oluyorum ya da müsait olamıyorum ben artık yoruldum bu durumdan yarın dışarı çıkalım senle diyor ama ben pek istemiyorum kırıldığım için ne yapmalıyım sizce bugün de konsere gitti gece döndü benden başka biri evde olmasaydı da gider miydi acaba ne desem de dinlemiyor zaten
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışarı çıkalım dediğinde tamam deyin
Neden
Vakit geçirmek istediğinde eşlik ederseniz, siz vakit geçirmek istediğinizde oda size eşlik eder
Ben vakit geçirmek istesem o istemiyor ona yolculuk tan önce dedim ki birlikte çıkarız bir yerlere diye çok hoşlanmıyordu gibi bu fikirden olurda ben arkadaşlarimla dışarı çıkmayı da istiyorum dedi bende dedim olur neden olmasın arkadaşın la da çıkarsın benimle de dışarı çıkarsın
Tatlı dille biraz emri vaki yapabilirsiniz, yarın buraya gidiyoruz haberin olsun plan yapma diye
Hiç dışarı çıkmak istemiyorum onunla
Evde vakit geçirin o zaman
Normalde biriyle dışarı da vakit geçirmeyi daha çok seviyorum
Kardeşinizle dışarı çıkmak istemiyorsanız arkadaşlarınızdan biri ya da bir kaçı ile dışarı çıkın
Arkadaşım da yok maalesef hiç bir kardeşim benimle vakit geçirmek istemiyor gibi kız kardeşim yinede iyi bana karşı vakit geçirmek istiyor
Fırsatları değerlendirin hangi kardeşiniz sizinle gezmek dolaşmak istiyorsa onunla aktivite yapın
Evet bende kız kardeşimle geziyorum ondan dolayı genellikle
Sorunun çözümü için her zaman alternatif bir kardeş olması güzel
Diğer kardeşim için uğraşmali miyim benimle vakit geçirmek ister mi acaba
Eğer onunla vakit geçirmek size daha iyi gelecekse uğraşabilirsiniz. ya da o istediğinde bahaneniz olsa bile ona öncelik verin
Kardeşinle aranı düzeltmen lazım
Biz birlikte yolculuk yapacaktik ama sanki benimle sıkılır gibi geliyordu oda dedi ki sen istersen fatmayla git yani onun yerine Fatma gelecek anlamında
Senin istemediğini düşünüyordur belki o da
Bilmiyorum kırıldım ya ona yarın da annemler gelecek yeni dedi gidelim diye ama sanki isteyerek değil de beni kırmamak için söylüyor gibi
Böyle böyle barışacaksınız
Ben vakit geçirmek istesem o istemiyor ona yolculuk tan önce dedim ki birlikte çıkarız bir yerlere diye çok hoşlanmıyordu gibi bu fikirden olurda ben arkadaşlarimla dışarı çıkmayı da istiyorum dedi bende dedim olur neden olmasın arkadaşın la da çıkarsın benimle de dışarı çıkarsın
Arkadaşlarıyla da demiş
Yani sadece onlarla değil hepiniz ayrı ayrı zamanlarda
Çıkacak tabi ki arkadaşlarıyla da o kaç yaşında
15 yaşında Ergenlik çağları onu yalnız mı biraksam
Sen kaç yaşındasın
Evet ergenlik çağlarında o yüzden de asilik yapıyor olabilir sana karşı
20 yasındayım
Sen ondan keyif alırken o kendi ayakları üzerine durabildiğini göstermeye de çalışıyor olabilir
Ama pekte bırakma bu yaşında
Birlikte zaman geçirin
Istemiyorsa neden zorluyorum ki zaten kız kardeşimle çok uğraştım bu konuda sırf birlikte vakit harcayalim diye yoruldum artık şimdi de başka biriyle ugrasamam
Evet haklısın koz kardeşim önemli geri kalanlar değil
Tabi koz kardeşinin hal hareketlerini yönelimlerini bilmiyorum
Ama kardeşimle zaman geçirmelisin onu kırmadan üzmeden ki sana daha çok meyillensin
Seninle takilmak istemiyot
Istemiyor gibi zaten ne yapmalıyım sizce
Kabullenip sende onunla takilmayacaksin
Bir miktar para var elimizde dedi ki biz hemen boluselim bende dedim birlikte harcamayacakmiyiz dedi yani öyle demek istedim birlikte harcayacagiz
Aynen
Arkadaslariyla vakit gecirmek hosuna gidiyor ablasiyla takilinca rahat olamiyor belkide
Sanırım evet rahat değil yanımda
O yuzden onu kendi yoluna birak sende kendine arkadaslar edin
Arkadaşım yok işte benimde okula gitmiyorum bizim mahalle de yasitlarim var mı da bilmiyorum birbirimize çok uzağız
Edinmelisin iste kardesinde kendi arkadaslariyla takilsin
Nasıl edinecegim işte evdeyim sadece başka bir yerde olamıyorum bu aralar en fazla kütüphaneye gidebilirim ordada kimle arkadaş olacağım
Yengemlerin yanına giderim bende
Bilmiyorum iste ise gir sosyalles filan
Işe de giremem feracemle kim beni işe alır ki pantolon şart çoğu işte
Bende okuyacağım işte yapacak bir şey yok
Cokmu dindarsin giyim tarzini degistir
Değiştiremem