Şu an bakınca neredeyse hepimizin kendine ait bir sosyal medya hesabı var , sormak istediğim şey aslında ilişkim hakkında.
2 seneye yakın bir ilişkim var ve geçen hafta söz/nişan yaptık. Buraya kadar her şey normal.
Ben biraz takıntılı bir insanım. Hayatımdaki insan sadece bana bakmalı sadece beni görmeli beni istemeli diye düşünüyordum hep ama ilişkim boyunca bunun pek de mümkün olmadığını anladım. Hem kendi açımdan hem de karşı taraf açısından.
yani karşı tarafı sürekli kontrol edemem o da beni edemez. Misal geçen gün bir anlık telefonunu almıştım elime , instagrama girdim keşfetine bakıyordum full araba videoları vardı ama arada bir yerde araba önünde durmuş dekolteli bir kadın vardı şimdi ben bunun hesabını sorsam kesinlikle “bilmiyorum “der. Ve böyle bir şeyin sorgusu yapılmalı mı? En önemli soru da bu.. siz olsaydınız ne yapardınız?
şimdi kendi sosyal medya hesabıma bakınca ben bakmıyor olsam bile arada erkeklere denk geliyorum.. işte dans eden erkekler olur , vücut geliştirenler olur ve denk geldiğim zaman izleyip geçiyorum ve sonrasında ara sıra tekrar karşıma benzer şeyler çıkabiliyor ama kendi yaptığım şey bana masum gelirken , nişanlımın keşfetinde gördüğüm o şey bana neden masum gelemiyor? Sadece sosyal medya değil aslında birçok alanda bir çok yerde insanlarla karşılaşıyoruz ve hayatımızda sevdiğimiz bir varken en ufak bir bakış , bir giyiniş , bir vücut hattına bakabiliyoruz ama yine burada bile erkeğin yaptığını / bakabilme düşüncesini kabul edemiyorum. Beni hiçe sayıyormuş gibi geliyor.. o yapmamalı gibi geliyor.
Bu konu hakkında sizlerden fikir duymak istiyorum aslında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adamın instagramında rastgele gelen bir kadın yüzünden adama hesap mı soracaksın 😂😂 ablacım ne kullanıyorsunuz. Diksiyonun ve yazımın da iyi cahil de olmaman gerek. Çok garip geldi. Bir de şeyi anlamadım. Erkeğin yapabilme düşüncesini kabul edemiyorum? Erekk yapmamalı. Bu ne tam olarak
Öncelikle ilk sorduğun soruya cevabım tabii ki hayır hesap sormadım / soramazdım da zaten. 25 yaşındayım ve hayatıma aldığım sevdiğim nişan evresine kadar geldiğim tek insan olduğu için her şeyi yeni yeni farkediyorum. İlişkiyi yönetme konusunda başta çok bocaladım ve bu keşfetteki kadın görme durumları bununla sınırlı değildi tabii ki..
ilk tanıştığımızdan bu yana denk geldikçe instagramına bakarım öyle telefonunu elime alırsam ve hani tabii ki ilk 2 aylık sevgililik dönemimizde gördüğüm kadın sıklığıyla şu an ki keşfetindeki kadın görme durumum asla aynı değil.. Bir de ben kız arkadaşlarıma kendimi çabuk açan biriyim ama kız arkadaşlarım pek öyle değil gibiler. Yani ben bunları onlara anlattım ve bir anda tepki gösterdiler , işte ne bilim benimki yapmaz gibi gibi.. istersen bir düşün demeler falan oldu.
İlişkime bakıyorum hayatımda bana tapan bir erkek var kaldı ki bende çok seviyorum ama şu sosyal medya ile ilişkimi bir arada yürütme konusunda çok bocalıyorum kendimle çelişiyorum. Keşfette o kadını görüyorsam kendimle kıyaslıyorum.
Cahillik tabii ki de bu aslında bakınca ama insan bazen kendi kuruntuları içinde kaybolup gidiyormuş ben bile kendime şaşırıyorum. Emin ol mutlu değilim bu halimden. Erkek yapmamalı dediğim şey ise sanırım erkeğin çok çabuk başka birine kapılıp gidebileceğini düşünüyorum.
Benim güzel olmam önemli değilmiş gibi geliyor…
Aslında zaten bu soruyu da sizlerin bakış açısından nasıl görünüyor bu durum onu merak ettim. Hayatında gerçekten sevdiği birisi olan kişiler nasıl davranmalı? Karışık düşünceler içerisindeyim.
Kız arkadaşlarına anlattığında onların verdiği tepki de garip olmuş. Konun Instagram da rastgele çıkan 1 kadın fotoğrafı yüzünden buralara gelmeside oldukça kuruntulu bir yaklaşım. Konu araba olduğu için bazı sayfalar izlenme ve tıklanma için arabalarla beraber kızları da kullanırlar. Onun dışında Instagram keşfeti haricinde sevgilinin sosyal yaşamında da karşısına bir çok kız bir çok fırsat çıkabilir. Erkeğin aldatması daha olağan bu konuda hak veriyorum. Çünkü duygusal değil sadece zevk için bakıp akşamına gelip karımıza sarılabiliyoruz
Sondaki yorumun ben bitirdi işte belki de bu sebep her şeyi kurcalamaya itiyor derinlerde bir yerlerde kadın hissiyatı mıdır nedir hep irdelemek istiyor. Kendim göreyim aptl olmayayım diyerek yaşıyoruz.
Sonra tabii kuruntulu oluyoruz. Ben sevgilim yapar , sevgilimden şüphe duyuyorum diye böyle hissetmiyorum. Genel olarak herkese böyle hissediyorum. Hayatımda Ahmet de Mehmet de olsa bir şey farketmeyecekti. Bence bu sorunun cevabı yok. Ya gözünü kapatıp güvenmeye çalışırsın ya da hep kuşkuyla yaklaşıp kuyruğu dik tutmaya çabalarsın.
Gözünü kapat çok takmamaya çalış. Olacağı varsa olur başına geleceği varsa gelir. Bu şekilde düşünerek sadece kendine zarar verirsin. Aldatmak isteyen her türlü aldatır. Telefonundan kadına bakmak isteyen her türlü bakar. Erkeğin doğası bu de geç
sadece çok takıntılisin bu sadece sende değil bazı kızlarda da bu şekildedir eminim. Eğer hâlâ bir şekilde şüphen varsa onun hesabından beğendiği şeylere bak derim
Bu da irdeleyip ilişkinin ağzına etmek demek oluyor hani adı üstünde sosyal medya diyorsak bana ne onun beğendiklerin demem gerekir değil mi? Eğer ki takıntılı bir boyutta ilerlemeye devam edersem o zaman da değil şu an hsyatımdaki erkek bir başkasına bile asla güven duyamam
ben senin yazdıklarına göre yorum yaptım tabiki de oyle sen bilirsin ama
Çok haklısın