Bir şey danışmak istiyorum size?

Şu an bakınca neredeyse hepimizin kendine ait bir sosyal medya hesabı var , sormak istediğim şey aslında ilişkim hakkında.
2 seneye yakın bir ilişkim var ve geçen hafta söz/nişan yaptık. Buraya kadar her şey normal.
Ben biraz takıntılı bir insanım. Hayatımdaki insan sadece bana bakmalı sadece beni görmeli beni istemeli diye düşünüyordum hep ama ilişkim boyunca bunun pek de mümkün olmadığını anladım. Hem kendi açımdan hem de karşı taraf açısından.

yani karşı tarafı sürekli kontrol edemem o da beni edemez. Misal geçen gün bir anlık telefonunu almıştım elime , instagrama girdim keşfetine bakıyordum full araba videoları vardı ama arada bir yerde araba önünde durmuş dekolteli bir kadın vardı şimdi ben bunun hesabını sorsam kesinlikle “bilmiyorum “der. Ve böyle bir şeyin sorgusu yapılmalı mı? En önemli soru da bu.. siz olsaydınız ne yapardınız?

şimdi kendi sosyal medya hesabıma bakınca ben bakmıyor olsam bile arada erkeklere denk geliyorum.. işte dans eden erkekler olur , vücut geliştirenler olur ve denk geldiğim zaman izleyip geçiyorum ve sonrasında ara sıra tekrar karşıma benzer şeyler çıkabiliyor ama kendi yaptığım şey bana masum gelirken , nişanlımın keşfetinde gördüğüm o şey bana neden masum gelemiyor? Sadece sosyal medya değil aslında birçok alanda bir çok yerde insanlarla karşılaşıyoruz ve hayatımızda sevdiğimiz bir varken en ufak bir bakış , bir giyiniş , bir vücut hattına bakabiliyoruz ama yine burada bile erkeğin yaptığını / bakabilme düşüncesini kabul edemiyorum. Beni hiçe sayıyormuş gibi geliyor.. o yapmamalı gibi geliyor.
Bu konu hakkında sizlerden fikir duymak istiyorum aslında.

Bir şey danışmak istiyorum size?