AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
hyir, esmer kara kas kara goz bir kiz gordummu hemen vurulurum
Erkek Hayatın da 3 defa aşık olur.
1. Doğarken Annesine
2. Karısına
3. Kızına ; )
Bunun bir zamani yoktur. Ama bir kere yara alirsan ikinci defa cok zor olur
Bence aşk bir kere yaşanır diğerlerini sadece aşık oldum sanırsın
Ayni anda birden fazla kez olabilir ama makul olan bir tabiki
2. ciyi zor zahmet sever ama bundada ayrılık olursa gerisinde mantık devreye girer
Ben inanmıyorum.
Ve bence onemli olan ask degil deger vermek.
Aşık olmaya değer bir kız bulursak belki birkez daha deneyebiliriz.
hayır ama ilki gibi de sevemez hele birde Karşılıksız sevmiş ve kavuşamamışsa.
erkekler kallbine bir kişiyi mühürler diğerleri oyuncak niyetine.
sadkad 1 kere aşık olmak nedir ya , tabikide gerçekten sevebiliriz
Erkek kız diye ayırmak imkansız kiminin gönlü kerhane kapısı gibi gireni çıkanı belli değil :)
ilk aşklar unuttum desende o aşkın sarsınttısı bir koşelerdedir
bir kere aşık olur ama yeniden sevmek ister aşk istemez onu yaşamıştır
arkadaş hesabım kapandı 5xper'den nerelere geldim tekrar başladık baştan allahını seven yorum atsın sorulara :D bu arada 1 kere aşık olmaz kimse erkekte kadın da gerçek aşkı bulana kadar severler aşık olurlar
Kişinin sevdirme becerisi bence sana asik olmam srnin elinde sevdirirsen aşık olurum baska kiz sevdirirse bu defa ona aşık olurum 1 defa degildir o duyguyu yasatan kisiye asik olunur sorun şu herkes herkese her zaman o duyguyu yasatamaz
Ben bir kere aşık oldum ve reddedildim ikinci kez aşık olup uzun bir ilişkiden sonra evlenmeyi çok isterim :((
bence erkekler 1 kere asik olur o devam ederse sıkınti yok ama giderse unutamaz ilk askini hayati degisir zaten dusuncesi herseye bakisi degisir
hoşlantının sayısı olmaz ama aşk sadece 1 kere olur. eğer başkasını sevmeye başlarsa öncekini sevmemiştir zaten.
yooo belli olmaz o da ben bu soruyu 5 gündür görmekten bıktım yaaa kaldırın l*n şunu artık offf:)
Kaldirmak derken? Siteyi tam bilmiyorum kaldirmak mi gerekiyo soruyu?
yok yaa 5 gündür bu soruyu görüyorum da deli etti artık ondan. bişey yok yani:)
Haa tm saol
Günde 4 5 kere aşık oluyorum ayda 150 yıla vurduğunda 1800 kez aşık oluyorum yanılma payinida katarsak yılda 2 bin kz flan aşık oluyorum
Erkekler çocuk gibidir, çabuk kandırılıp mutlu edilebilir
Erkekleri asık etmek saflık ve doğallık gerektirir.
Değişir. Aşık olunca birdaha olmaz sanırsın, o geçer başkasına olursun. Bu olayı putlaştırmamak lazım. Aşk her seferinde ayrı bir güzel çnkü..
Erkegine bagli bence. Mesela ben sevgilimle bazen gezerken bile bana uygun bir masum tatli kiz gorunce asik oluyom gunlerce uyuyamiyom walla
Eğer gerçek aşktan bahsediyorsak ve benim bildiğim kadarıyla sevginin enlerdeki haliyse aşk, bu soruyu sorman bile hata adanalı.. :)
Sevmenin cinsiyeti olmadığı gibi sevilmeninde cinsiyeti yoktur. Fakat erkek kız ayrımı yapıldığı sürece yalnızlık bakiidir :)
değil erkekler kızlar içinde söylüyorum, bir defa aşk diye bişey yoktur, o insanın kendi acizliğidir, sanki sanarki tek o kişi kişi unutamıyorum ayakları falan, bir insan bicok kez asık olabilir
benim için aşk geçici dir kalıcı olan sevgi dir ben sevgi ye inanırım
Bencede aşık iki kere olursun ilkinde deneyim yaşarsın ikinci seferde aşık olursan evlenirsin
zaman gectikce yeniden baskasini sevebilmek bence mumkun.
Tüm insanlar bir kere veya daha fazla aşık olabilir. Hayat nerede karşına ne çıkaracak belli olmaz.
Soru bir kalp kac kisiyi sevebilir diye olmaliydi bence defalarca asik olabilirsin
aşk olan azdır :) hoşlantı vardır. Eger hoşlandığımız kadın bize aynı halde yaklaşmıyorsa tabiki haliyle 1 sene gibi bir zaman diliminden sonra insan unutmaya ve başka kızlara yönelmeye başlıyor ee tabi aşıkta olabilir
Erkek kız diye ayrım yapılamaz tamamen her insana özel değişken bir durum.
Misal benim görüşüm herkes tekrar tekrar aşık olabilir. Tek kişiye yanıp tutuşmak hatta bu durum ayrılık sonrası bile devam ediyorsa bunun adına "takıntı" diyorum ben.
Erkekler birden fazla asik olur ama sonrakilerde ilk askini gordugunden dolayi asik olur
1 kere aşık olursun 1. de kabul etmez 2. de aşık olursun kabul etmez 3. de artık vazgeçersin
kesinlikle bir kez. diğer fikirlere inanmıyorum. ilkler farklı bir heyecan taşır, sadece bu konuda değil her konuda. bir şey ilki gibi olmaz. aşk zaten bir duygudur. eskisi gibi olmayan bir duyguya da aşk diyemem.
Hayır kesinlikle 2kez aşık olunur;
1. Allah aşkı
2. Sevgili aşkı
bir kıza aşık oldum. Aylar sonra kaşar olduğunu anladım. Çok karmaşık ruh halindeyim
bence herşey tekten teke doğrudur ve aşk tek sefere mahsustur.
Hayatında bir kez aşık olursun ama aşık olduğunu onu kaybettikten sonra anlarsın çevrendekiler sorduğu zaman inkar edersin unuttum ayağına yatarsın üstünden bir çok ilişki geçer ama hepside bastırılmış duygularının karşılığı olamaz.
Hiç kimse bir kere aşık olmaz. Bu sayı artabilir. Aşık olduğun insan hakkında herşeyi Unutama ya bilirsin. İllahi ufak da olsa kırıntılar olur. Sevdiği biri varsa zaman ve başka etkenlerle unutur. Ve sonra başkasını da sevebilir elbet...
Kac kere asik oldugun degilde ask adami bitiyor ya onu biliyorum canli canli kabimi sokseler şu an bu kadar canım yanmaz :(
Evet insan bir kere sever digerleri kaciş veya arayistir ama denk getirwnleride goruyorum Allah hepsinin belasini versin
1 kere aşık olmak az olurda içinden bitanesini seçip ''o farklıydı ya '' diye düşünebiliyo olabiliriz
Ben bu yasima kadar bir kere asil oldum bundan sonra olurmuyum bilmem ama ayran gönüllü olan çok piyasada..
aşk diye bişey yok artık. eskidendi o. şimdi sadece karşılıklı menfaate dayalı ilişkiler var daha çok
1 kere gerçeten sever ama 100000 kere aşık olabilir aşık olmaktan kastım hoşlandı begenme etkilenme vs ama sevgi tek kişiye özeldir.
kesinlikle bir kere değil :) bu bilimsel olarakda zaten açıklandı; erkekler çok fazla kişiye aşık olurlar ama az aşık olurlar
Sadece 1 kere asik olursunn.. genelde hic kimse ilk askiyla olamazz.. okul yillarida ne bileyim komsu kizi gibi.. ama dedigim gibi olmass. anilarda rafta kalir tozlanircasina..
Şıp sevdide olan var yani artık sayısını sen hesap et kaç kere aşık olur
Erkekten erkeğe değişir ama takıntı haline getirmek iyi değil.
Mümkün neden olmasınki sonuçta insanız yani olmıcağı düşünülür ama olur
1 kez aşık olur ama ayrıldıktan sonra kimseyi sevemez anlamına gelmez.
hayat bu güzelim belki 2 kere aşık olursun belki hiç olmazsın
Erkekler kendilerine hoş gelen her kıza aşık olurlar
Bence tekrar sevebilir Aşık olabilir Sonucta hayat devam ediyor Yine sevebilr insan
Kiisiden kisiye degisirde sevdigin kisiye de bagli bu durum.
Bayan erkek diye kiyaslanmaz. Ve defalarca olabilir
karşı tarafa bağlı ne kadar severse değer verirse okadar değer görür