Aşk İlişkileri Erkekler bir kez mi aşık olurlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kadınlar birden fazla erkekler sadece bi kez diye bir şey okudum• • •Ne düşünüyorsunuz• • • Erkekler bir kez mi aşık olurlar? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kızıntekiişte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Erkekler sürekli aşık olurlar birine aşıkken diğerine olurlar iki üç kişiye birden aşık olurlar. Uyurken bile aşık olurlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok inanasım gelmiyor erkek herkese seni seviyorum diyebilen bir varlık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahhahah evet bak haklısın Yorumla Ölümünebekar +1 yıl Öyle Yeter ki işleri görülsün Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yok öyle bişi. ilkler unutulmaz ama o kadar da değil yani :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Herkes unutulur ya. 10 yıl önceki ilişkiyi de düşünüp acı çekmez herhalde Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Hayır, bunun sayısal bir sınırı olduğunu sanmıyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum Yorumla technocrates +1 yıl Sonuçta duygusal bir durum. İnsanlar duyguları ile var. Birine karşı bitse de başkasına karşı olmayacağı anlamına gelmez. Aklın yolu bir. Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle! Teşekkürler çoook Yorumla technocrates +1 yıl Ricalar. Yorumla
Hayatt450 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl kesinlikle doğru eğer bir erkeğin ilk aşkı değilseniz sizi sadece sever size aşık ya da bağımlı olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öf😫 Yorumla
St_Joseph Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Bence evet sadece 1 hakkım vardı ve onu kullandım sanırım 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Umarım sadece öyle düşünüyorsundur ve çok güzel aşk bulsun seni🙏 Yorumla St_Joseph +1 yıl Dileğin için teşekkür ederim fakat 10 yıl oldu kimseye aşık olmadım aşık olmak gelmiyor insanın içinden o hep donecekmis gibi sanki ama dönmüyor :( Yorumla Soran +1 yıl 10 yıl baya çokmuş. Bende 5 yıl sürdü hayatıma kimseye alladım inancım da kalmadı. Tekrar birine aşık oldum şimdi.. Yorumla St_Joseph +1 yıl Senin adına sevindim 😊🙏 Yorumla Soran +1 yıl Sevinme tek taraflı olduğu için yine hüsran 😂 Yorumla St_Joseph +1 yıl En azından iki kişiden biri mutlu 😊 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani 😂 Yorumla St_Joseph +1 yıl Sevinen taraf benim dolayısıyla mutluyum😁 Yorumla Soran +1 yıl Hahsh Yorumla Soran +1 yıl Mutlu ol bro Yorumla St_Joseph +1 yıl Tenk yu sis :) Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Ölene kadar aşık olurlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarımmmm Yorumla
AnthesteriA Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Aynı anda iki kişiye bile aşık olabiliyorlar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O aşk mı sence Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değişir. Her insan farklı oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayneeeennn katılıyorum Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sanmiyorum öyle olsaydi aldatmalar olmazdi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ee sonsuz aşk yok zaten aşkı biten karaktersizler aldatıyo Yorumla Soran +1 yıl Ama bende sanmıyorum ya Yorumla кєℓєвєкк___ +1 yıl Ona ask demeyelim heves diyelim ozmn ask öyle bisey olamaz bence Yorumla Soran +1 yıl Evet evety Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşık olma ihtimalim krşkr olds 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Keşke birdaha aşık olma ihtimalim olsa dedim Yorumla Soran +1 yıl Olur. 🙏 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yok ya nerde Yorumla Soran +1 yıl Öff benimde umudum kalmadı ama devam Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Gerek yok ya benim tekrar karıma aşık olmam gerek içimdeki aşkı öldürdü hıyar yani çocuklarım için ama olmuyor işte �nşallah bir gün olurum Yorumla Soran +1 yıl Ha evli misin Yorumla Soran +1 yıl O zaman imkansız bro aşk bitmişse Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ya bittiğini söyledi de Ne yapalım çocuklar için devam edeceğiz problemimiz yok ama bir tutku da yok yani ben de yani tutkuyu çok severim Aman Hayat işte gidiyor öyle Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Günümüzde bir çok kez aşık olan insan var.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir Yorumla Soran +1 yıl Herkes eski sevgilisini unutmadıysa asla sevilmicem😂😂 Yorumla İdentityKa +1 yıl Herkes, herkesi unutuyor.. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Demi bence deeee Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gunde 50 kere falan asik oluyorum heralde. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Abart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersinde bir avm ye girsen kiz halinle sen bile 20 tanesine asik olursun inan bana Yorumla Soran +1 yıl Hahahahha bu aşk mı senceğğğ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet gercek ask hemde😍 Yorumla Soran +1 yıl Hahshshs Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yoo 2 3 4 5 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarımmmm Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Allah bilir😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani😂🫠🫠 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hayir yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarımmmm Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Saçmalık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla GentlamanBoys +1 yıl Eski Ozan lar söz yazamazdi öyle olsa Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yalan dolan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarımmmm Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yok çok olurlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarımmm Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeyy Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Eyy Yorumla
SuatBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Doğru. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Bana öyle geliyor bi kızı cok sevdim olmadı şimdi ne kadar istemesem de diğerleri sadece et parcasi gibi geliyor. Yorumla Soran +1 yıl Umarım sadece öyle sanıyorsundur ve gerçek aşkı bulursun🙏 Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Umarım 😌 Yorumla
ayseeeggl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl cınsıyetı yokkı bunun ask bır defa yaşanır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Yanlış. Herkes çok defa aşığım der 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla karyağsınartık +1 yıl Olursun. Yeterki saçma bir melankolik hale girme Yorumla Soran +1 yıl Ya ben olurumda. Erkekler olmaz bence Yorumla karyağsınartık +1 yıl Olur olur. Erkekler daha kolay aşkım der :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkekler sürekli aşık olurlar birine aşıkken diğerine olurlar iki üç kişiye birden aşık olurlar. Uyurken bile aşık olurlar
😂😂
Çok inanasım gelmiyor erkek herkese seni seviyorum diyebilen bir varlık
Ahhahah evet bak haklısın
Öyle Yeter ki işleri görülsün
Yok öyle bişi. ilkler unutulmaz ama o kadar da değil yani :D
İyi o zaman 😂
Herkes unutulur ya. 10 yıl önceki ilişkiyi de düşünüp acı çekmez herhalde
Hayır, bunun sayısal bir sınırı olduğunu sanmıyorum
Bende öyle düşünüyorum
Sonuçta duygusal bir durum. İnsanlar duyguları ile var. Birine karşı bitse de başkasına karşı olmayacağı anlamına gelmez. Aklın yolu bir.
Kesinlikle! Teşekkürler çoook
Ricalar.
kesinlikle doğru eğer bir erkeğin ilk aşkı değilseniz sizi sadece sever size aşık ya da bağımlı olmaz
Öf😫
Bence evet sadece 1 hakkım vardı ve onu kullandım sanırım
Umarım sadece öyle düşünüyorsundur ve çok güzel aşk bulsun seni🙏
Dileğin için teşekkür ederim fakat 10 yıl oldu kimseye aşık olmadım aşık olmak gelmiyor insanın içinden o hep donecekmis gibi sanki ama dönmüyor :(
10 yıl baya çokmuş. Bende 5 yıl sürdü hayatıma kimseye alladım inancım da kalmadı. Tekrar birine aşık oldum şimdi..
Senin adına sevindim 😊🙏
Sevinme tek taraflı olduğu için yine hüsran 😂
En azından iki kişiden biri mutlu 😊
Nasıl yani 😂
Sevinen taraf benim dolayısıyla mutluyum😁
Hahsh
Mutlu ol bro
Tenk yu sis :)
Ölene kadar aşık olurlar
Umarımmmm
Aynı anda iki kişiye bile aşık olabiliyorlar.
O aşk mı sence
Değişir. Her insan farklı oluyor
Ayneeeennn katılıyorum
Sanmiyorum öyle olsaydi aldatmalar olmazdi
Ee sonsuz aşk yok zaten aşkı biten karaktersizler aldatıyo
Ama bende sanmıyorum ya
Ona ask demeyelim heves diyelim ozmn ask öyle bisey olamaz bence
Evet evety
Aşık olma ihtimalim krşkr olds
Ne
Keşke birdaha aşık olma ihtimalim olsa dedim
Olur. 🙏
Yok ya nerde
Öff benimde umudum kalmadı ama devam
Gerek yok ya benim tekrar karıma aşık olmam gerek içimdeki aşkı öldürdü hıyar yani çocuklarım için ama olmuyor işte �nşallah bir gün olurum
Ha evli misin
O zaman imkansız bro aşk bitmişse
Ya bittiğini söyledi de Ne yapalım çocuklar için devam edeceğiz problemimiz yok ama bir tutku da yok yani ben de yani tutkuyu çok severim Aman Hayat işte gidiyor öyle
Günümüzde bir çok kez aşık olan insan var..
Umarım öyledir
Herkes eski sevgilisini unutmadıysa asla sevilmicem😂😂
Herkes, herkesi unutuyor.. 😂
Demi bence deeee
Gunde 50 kere falan asik oluyorum heralde.
Abart
Mersinde bir avm ye girsen kiz halinle sen bile 20 tanesine asik olursun inan bana
Hahahahha bu aşk mı senceğğğ
Evet gercek ask hemde😍
Hahshshs
Yoo 2 3 4 5
Umarımmmm
Allah bilir😂
Yani😂🫠🫠
hayir yok
Umarımmmm
Saçmalık
Evettt
Eski Ozan lar söz yazamazdi öyle olsa
yalan dolan
Umarımmmm
Aşk palavradir
Bence de
Yok çok olurlar
Umarımmm
Hayır
Yeyy
Eyy
Doğru.
Deme ya
Bana öyle geliyor bi kızı cok sevdim olmadı şimdi ne kadar istemesem de diğerleri sadece et parcasi gibi geliyor.
Umarım sadece öyle sanıyorsundur ve gerçek aşkı bulursun🙏
Umarım 😌
cınsıyetı yokkı bunun ask bır defa yaşanır
Sanmıyorum
Yanlış. Herkes çok defa aşığım der
Umarım
Olursun. Yeterki saçma bir melankolik hale girme
Ya ben olurumda. Erkekler olmaz bence
Olur olur. Erkekler daha kolay aşkım der :)