AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
582Cevap
Erkekler olarak aşık olmayız genelde, olduğumuzu zannederiz. İlk birkaç hafta herşey çok güzeldir ama sonra kendinize sorarsiniz, acaba gerçekten seviyor muyum? diye. Sırf kızları kendime baglamamak icin aniden bitirdigim iliskilerim oldu.
Aynen ama kisiden kisiye degisir mesela ben hic kimseyi sevmedim:)) çunki illaki ya gecmisten bir yalani ya da icindr bulundugumuz anla ilgili biseyler cikio ortaya ondan sonra iğreniyorum aşik olabilenlere sasiyorum ve saygi duyuyorum.
Ben bir kiza cok pis asik oldum 5 yil unutamadim sokaklarda onu ariyidum adeta olmadi evlendi falan simdi baskalarindan hoslaniyorum ama onun yeri ayri o benim ilkimdi. kendisi o kadar sevdigimi bilse belki farkli olurdu ama gectu gitti Allah mutlu etsin onu onu hale seviyorum ama arkadasim dostun o benim gerci gorusmuyoruz 6 yil falan oldu ama oldun ben hala seviyirum onu
aşk öyle basit bir süreç değildir..! zamanla oluşur ve en iyi görüş seçtiğin kişi daha aşkın anlamını bılmıyor güzelim! yazık.. duygulardan yoksun yaşayan amip canlılardan farkınız var sanıyordum!
Beğenmemeni anlarımda bu tepkin yersiz
yersiz? :) yahu seçtiğin eic den nekadar yerınde olduğu belli olmuyor mu?
Tamam beğenme ama amip ve duygu yoksunu ağır oldu bence.
amip derken hani hissedemeyen cansız canlılar vardırya.. hah işte onu kastettım.. üzgünüm sizi kırmak degıldı nıyetım ama bukadar duygusuzluğa sessiz kalamadım..! ben ki o şiirlerin sessiz tarafı , aşkı anlatırdı gösterebılseydım yüreğimdeki deli adamı..
Anlad tamam saolun yinede
rica ederim
Bu işin matematiği yok. İlk aşk farklıdır ama bu her zaman daha iyidir anlamına gelmez. Erkeğin biraz olgunlaşması, hayatı ve kadınları öğrenmesi zaman alır. Kadından farklıdır erkek.
Kimi icin zaman gerekli kimi unutmak icin tekrar asik olmak ister ama basaramaz. Kisiden kisiye degisir ama bence bir defaya mahsus değil. Sevmek ve sevildiğine inanıp hayatını beraber yaşayacağını düşündüğün biriyle evlenmek aşkların en büyügüdür.
Saçmalık. Tabi ki aşık olunabilir. Sadece öncekinin unutulması için yeterli zaman geçmeli.
Saol
Ne demek.
Herkes aslında hayatında bir kez aşık olurlar :) diğerlirini aşk sanarlar
kim demisse halt etmis yasim kadar asik olmusum ben bea
Kadınlar 30 kere sever hepsini de gerçekten sever. Erkeklerse 1 kere sever ama gerekirse bir daha başkasını gönlüne alamayacak kadar sever.
sanırım herkes bir kere aşık olur ve genelde o aşık olunan kişi de ağzımıza sıçar bir daha aşık olamayız.
Resmen bir paradoxa girer gibi Asik olmusum diyip yillar geçirip sonunda bu da değilmişe gelmek. Belki de hic bulunmuyor.
Mümkün herkes için mümkün sadece erkekler için değil sevişme ihtiyacı mutlaka herkesi birine aşık eder
bir çok kez sevebilirsiniz ama sadece bir kere aşık olabilirsin.
Erkeğe yeteri kadar ilgi gösterir çaktırmadan sıkı takip edersen başkasına aşık olmaz. Ama boş bırakırsan kıyamaz ötekine de hatta berikine de aşık olabilir. 😊
valla 3 ay oldu ayrılalı hala çok özlüyorum. unutmakta istemiyorum açıkçası. güzel anıları hatırlayarak acı çekmeyi tercih ediyorum. takıntı, alışkanlık kim ne derse desin. seviyorum, basit.
Lise 1 de aşık olmuştum ya da öyle sanmıştım sonra üniversite de gerçekten sevmediğimi anladım çünkü gercek aşkı burada tattim bir daha olur muyum bilemem zaten uzak dursun benden. :)
Eyer ilk kez asik olduysa birdaha olamiyacagina inanir ama gercekte erkek veya kiz diye ayirmaya gerek yok kimse yanlizliz kalamaz kendine heb yakisan birini arar...
Ben aşkla geç tanıştım henüz bir kişiye oldum , ama arkadaşlarımdan var olunuyor yani , ama insan ilk ve tek olMayı ister bence ,
saol
Ne demek ;))
Aşık olamayan erkek yoktur , başkasına aşık olamayan erkek vardır.
leyla sevmek hoştur ama, mecnun olmak başkadır başka...
Aşık olmak vardir birde alişkanlik vardir. Benim başımdan geçmiş bir olayi soyliyeyim bir kizla konustuk ben asik oldum acilamadim konusmayi biraktikdan 7 ay sora acildim mesaj attim red yedim unutamadim halada bir acisi var ama gun gectikce den sonra yani mdj attikdan sora 5 ay gecti artik icimde onla ilgili cok az bisey kalmistir. Bu isin erkegi kizi yok
Ask cok guzel ama bazen sonuclari cok kotu erkekler icin soruosan bana gore soyle birine asik oldumu kalbi sadece o bayanicin atimi. Gozu ondan baskasini gormess ayrilsalardaa o asik olan adam baskasina kolay bakamazz ancak birini bulursaa biras zaman verilirse onaa asik olmasi mumkun ancak vakidini alacak cunku gercek ask cok zor unudulur
Kendi adıma konuşmak gerekirse evet. İlk kez bir kıza karşı duygularımı kontrol edemiyorum. Eğer olursa ilk sevgilim olacak yaşım 21 belki komik gelebilir ama inanın böylesi anlatılmaz bir duygu ve sanırım sevgililer gününde karım olacak kişiye sevgilim olurmusun sorusu soracağım.
Aşk saçma sapan bişeydir heleki biz erkeklerde :) Aşka inanmayız ama sevgiyi herdaim ararız aşk dedikleri eğer karşındaki kız seni titretiyorsa heralde ona aşık olmuşsundur benim başıma ilk 3, sınıfta geldi, işin garip kısmı 10 gün önce şans eseri şehirlerimizi değiştirmiş olmamıza rağmen onu karşımda görünce yine elim ayağım titremeye başladı sanırım hala ona aşığım :)
Erkekten erkeğe değişir abazalar gelene geçene aşık olurlar/ beyefendi (benim gibi kişiler :D ) bir kızı sevip onunla birlikte zaman geçirip ayrıldıktan sonra genelde bir kaç hafta ya da gün aklımızda ayrıldığımız iyimi oldu kötümü oldu sorusu olur sonra geçer gider bu soru tekrar bir kız beğeniriz ve aşık oluruz sonra aynı mesele tanışma çıkma aşaması filan böyle umarım yardımcı olmuşumdur :).
Günümüz erkekleri aşık olmaz (kızlarıda öyle )
Aşık oldum der kız inanır erkek alır kız Ağlar ve siz buna aşk dersiniz 😂😂😂
Dipnot: inanmıyorsanız sorun
Bunu erkek olarak ayıramazsınız. İnsan bir kere aşık olur. Gerçek aşktan önce aşkı bulmaya çalışır. Gerçek aşkından sonra ise aynı duyguları yaşamaya çalışır.
Erkekler defalarca aşık olabilir zamanla bir aşk biter acısıylada olsa ve unutulur belki bazen de unutulmayabilir fakat bazende unutmak için de olsa başka kişilere gönül verilir hep daha iyiisi hep daha genci ve güzeli aranır bazende aranılan şefkattir anne şefkatini arar ya da kendine uygun bir eş arar ama erkek hayatı boyunca onlarca defa aşık olur önemli olan son aşk olmaktır kızlar için erkek kızın ilk aşkı kız erkeğin son aşkıdır...
Bir kere aşık olur insan Herşeyi karşısına alarak Herşeyi rest Çekerek ve bir kez Ölür insan Aşkın hançerinden bir daha kimse öldüremez. Birden fazla sevebilir.
aşk farklı kavramdır
neye aşık olduğuna bağlı bazı duygular vardırki gizli onları ortaya çıkaran
kişiye aşık olur bu aşk kavramı değişir bazen bir gülümsemeye bazen bir konuşmaya ilk içinde uyandırdığı
duyguya bağlı sence erkek ne kadar aşık olur sorusu sormak yanlış
aşk içindeki pırpır eden yüreği yerinden oynatan kişiye aşık olur
eğer bir erkekle ilişkin 1 aydan fazla sürmüşse korkmana gerek yok
eğer ki sana bir aydan fazla tahammül etmişse seni gerçekten seviyor demektir.(sana derken kızlara demek istedim)
erkek kadın ilişkileri çok farklıdır sen armut dersin o elma anlar
eğer bir kişinin size aşık olmasını istiyorsanız ne çok yakınınızda tutup onu bunaltacaksınız ne de çok uzağınızda tutup sizden uzaklaştıracaksınız
istersen dene :D
Kendi adima konusayim ben sevdimmi adam gibi seveirm mesela 10 sene gormedim o bir baskasi ile evlendi ama ben hala onu dusunuyorum.
olur olur niye olmayalım herkez olur erkeğide kızıda hatta iki kişiyede olur 3 kişiyede bu herkez için geçerli.
100 kerede aşık alabilir ama bir kere sever tam sever ölümüne sever,
Sen hiç sokaklarda şarap içen kadın gördün mü?
Tabikide herkesin unutamadigi biri girer hayatina ama sionunda kacinilmaz bir ayrilik vardir vede bu ask acisini unutmak icin birini buluruz...
evet 1 kere oluruz ve o oldugumuz kız büyük ihtimal bizi yıkar geçer ondan sonraki kızın işi zor aşk beklemesin sadece gereklilik olarak severiz
Sevgilimle 3 buçuk sene önce kaza yaptım ve onu kaybettim. O günden beri ne bir başka kıza baktım nede düşüncelerim değişti. Sanki birazdan kapı çalıpta tolgaaaa çok sıkıldım gezicez diyecek gibi geliyor hala. Her hafta 2-3 kez kabrine gitmeye çalışıyorum. 22 yaşındayım unutulur mu? Onu hala o ilk gün delice tanışmamızdaki heyecanla seviyorum.
Palavra, fakat zaman geçtikçe aynı duyguları yaşamak sana tat vermemeye başlar. Geçmişte kazık yemişsen bir daha ki ilişkinde hep bir şüphe olur. Sevgi azalır, sorunlar artar vs. vs.
Sadece bir kere aşık oldum hala aşığım ve çok canım acıyor canımın yanmasından gozumun yaşı dinmiyor :( kaç kilo verdim yemek yok uyku yok :( aşık olmayıınn çok acıııı :(
Her erkek için değişebilir durum... ama adam dediğin bir kere vurulur... bir kere tek hayatımda bir kere tek vuruldum kara kaşlı dilberin kapkara gözlerine. ..
İlk aşk çok başkadır. Ama aradan uzun bir zaman geçince unutursun sonra zaten ister istemez başka kızada aşık olursun ama eski ilk aşkını kimsenin kolay kolay unutmayacağı kaanatindeyim
bence ask 1 defa olur kiz veya erkek diye bir ayirim yoktur. Her zaman bir sonraki askimiz bir oncekini yenecek duzeydedir. Ask en uc nokta oldugu icin bir oncesini ask olarak adlandiramayiz.
Bir kızı seveceksiniz onunla uzun bir süre birlikte olacaksınız sonra ayrılık... Bu andan sonra başka birini sevmek ona değer vermek onu tanımaya çalışmak insana çok güç gelir. Tekrardan aşık olmak çorap degistirmek kadar kolay değildir, BENCE.
Soru cok guzel
Insandan insana degisecek bir durum bu
Ama ben ikinci kez asik oldum mesela
Bunlar bizden daha cok anormal bir varliklar, bunlar bir degil bin kere asik olular
Eğer gerçekten ve çok içten aşık olmuşsa bir daha o kadar sevemez.
Benim düşüncem öyle çünkü bir aşkı yaşadım ve sonlandırdım bitti.
kendine aşık edecek hatuna göre değişir... her gönül fet edilir yeterki fet etmeyi bil ;)
1 kere olur. diğerleri onu unutmak için kullanılan parçalardır.
ben kendi adıma konuşuyum çok aşık olduğum delicesine sevdiğim bir kızı unutmam 2 yıl sürer sonra yeni biri gelir onada aynı şekilde aşık olurum... yani mümkün.. sadece hatırlar güleriz bazı bazı ne sevmiştim beya diye :)
iyiymiş :)
Kesinlikle evet aşk bir kereliktir. aslında kadınlar da tek kişiye aşık olur kadın ve erkekler için öncesi veya sonrası yoktur o duyguyu tam olarak tatmıyorsa zaten aşık olmamıştır olduğunu sanmıştır o kadar.
o ilkokuldaki aşkın bile aklındadır hala ama tırsma o aşk çooook küçüktür sadece 'he kanka ya sevdiydim bir ara neyse salla' tarzındadır hatta aşk mı ulen o bir ara öyle biri vardıdan ibarettir, ya neyse tabi başkasını da severiz
Defalarca olabilir :) ya da olduğunu sanar bence tek bir kişi diğerlerinden çok daha özeldir ilişki bitse bile
aşk allahtan kullarina birkerecik verilen bir sans bence hani ilk görüşte olan. ben ayni duyguyu hic bir kizda yasamadim.
Sair ne demis, hic kimseyi seninle ayni tutmak olur mu, ask bir keredir bir sonraki ayni yeri bulur mu...
Sevdiğim kızdan sonra bir başkasını düşünmek bile bena ihanet gibi geliyor. Sence erkekler kaç kere aşık olur? Sen söyle artık?
Aşk vardır aşk vardır seven kişi adamsa bir kere sever tam sever ama eğer ayran gönüllü ise her gün aşık olur yani karşındaki kişiye göre degişir
Birden fazla kez aşık olabilir insan, benim için ilk olanı unutmak zordu. Doğru kişiyi bulunca o kişiye aşık olacaksın zaten.
Bana göre aşk diye birşey yoktur kapitalist ülkelerin ticaret amaçlı uydurdukları birşeydir. Dizilerde filmlerde bunu kullanırlar.