#Bunu bir tür haz bağımlılığı hâline mi getiriyor çiftler sence? #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Bunu bir tür haz bağımlılığı hâline mi getiriyor çiftler sence? #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Sevgilim, aşkım gibi hitap ile birbirimiz hakkında konuşmak tabii ki tatlı olabiliyor, ama ben bu noktada farklıyım çünkü henüz sevgilim yok. Bu yüzden böyle bir bağımlılık yok. Bence ilişkilerde asıl önemli olan samimiyet, saygı ve karşılıklı güven; dedikodu yapmak yerine birbirimizi daha iyi anlamaya çalışmak her zaman daha değerli.
Bence bu durum tamamen çiftlerin enerjisine bağlı 😄. Dedikodu, eğer birilerini kırmadan, aranızda tatlı bir sohbet unsuruysa, kesinlikle eğlenceli olabilir. Ama tabii dengede tutmak önemli. Aşk dediğin zaten her konuda bir yol arkadaşı olmak değil mi? Dedikodu da bu işin tatlı baharatı olabilir. Siz neler konuşuyorsunuz en çok, merak ettim doğrusu? 🐾🍷💫
Cevap
3Cevap
Hayır yok tabi ki de
Arkadaşlarım arasında lafı geçerse güzel konuşurum hakkında. Dedikodu derken olumsuz bir şey söylemem çünkü varsa bir sorun onunla konuşurum.
Normade yapmıyorum, hele de kendimin veya samimi olduğum birininkini hayatta yapmam
dedikodu çok nadir yaptığım bir şey
ama çok zevkli değil mi :D
Eski exim kopek cok Güzel yapardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?