Otururken, yürürken, yanyanayken sevdiğinize temas etmekten hoşlanır mısınız? Bazı insanlar fazla temastan hoşlanmazlar. Ben sevgimi böyle yansıtmayı seviyorum🥰

Otururken, yürürken, yanyanayken sevdiğinize temas etmekten hoşlanır mısınız? Bazı insanlar fazla temastan hoşlanmazlar. Ben sevgimi böyle yansıtmayı seviyorum🥰

Yani genelde çok fazla yakın mesafe ilişkisi yaşamak ya da dışarıda görüşmek gibi bir imkanım söz konusu olmadı genelde uzak mesafe ilişkileri yaşadım Ama tabii ki yani insan görmek sohbet etmek dokunmak ister ama bir de bunu dini boyutu var yani şahsen bir evde kalmak dokunmak temas içinde olmak insanlara birtakım hatalar yaptırabilir O yüzden dikkatli olmak gerek.
Kader ortağım yaa 🥺 bende mesafe ilişkisi yaşadım. Diğerleri de kısa sürdü. Ama temasın belli bir sınırı lazım ya şart
Kesinlikle
Merhaba,
Evet sadece sevdiğime karşı temas bağımlısıyım. Başkası hoşuma gitmiyor, irilte ediyor. Mümkün olduğunca temas etmeneye çalışıyorum. Görsellik süper olmuş soru da aynı şekilde emeğine sağlık! 😅
Mesela evde temizlik yaparken bulaşık yıkarken yemek yaparken arabada motorda yürüyüş koşu her ne olursa temas olsun sıkılmam bıkmam aksine enerji ve neşe ile dolar taşarım. Zaten evden işe işten eve bir insanım her şeyi eşimle yapmak isterim, eşim olmadan ne gezmeye ne misafirliğe giderim. Misafirlikte bile öperim aşkımı, sokakta da öperim, sarılırım oh misss... 😅
Teşekkür ederim yorumun için 😄
Rica ederim 😅
Temas bağımlılığım sadece kedilere 😃
Kedime karşı da öyleyim o yüzden görselde kedi de var 🤣
Öyle kedi mi olur köpek o 😂😂😂
Sus cidden köpekmiş 🤣🤣 ben onu kedi olarak hayal ettim ne rezil ediyosun😅🤣🤣
Bana 2 saat kedi arattın görselde 😃
🤣🤣🤣 tamam sus artık utandım. Kedim var benimm nereye baksam kedi görüyorum normal yanii😆😆
1 2 3 tıp 😃
Sonunda 😅 hadi by
Elleri elimde olsun yeter başka tür temasa gerek yok
Temas derken farklı anlaşılmasın el kol temasından bahsetmiştim 😆
Cevap
12Cevap
Sevdiğim kadın olsaydı evet ona karşı her zaman temas bağımlısı olurdum ama bu tabi ki de kötü anlamda değil. yani elini tutmak sarılmak anlamında. çünkü sevmeyi ve sevilmeyi çok seviyorum. mesela sevgilim benimle ilgilensin isterdim ya da sürekli birlikte zaman geçirelim isterdim. ama kesinlikle onu rahatsız etmezdim.
Hayır ben normalde zaten çok fazla temas seven bir insan değilim. Hele bu sıcaklarda kim olursa olsun temas etmeyi tercih etmem.
Her an sarılasım dokunasım öpesim geliyor sanırım öyleyim 😅☺️
Ne kadar güzel bir şey kadın icin ama cikar benim eski hayvan gibi birisi her yerde ya eline verir mecbur kavrarsın ya da arkandan sarılır
Baş başa iken sürekli temas halinde olurum kucağıma alırım severim
Evet bir tane vurasim geliyor 😂😅
O da olur yeterki temas olsun🤣
Pekii 🤣🤣
Aaaa dokunmadan oksamadan sevmeden olur mu
Seversem evet temas bağımlısı olurum:)
Evet bağımlıyım
Temas olmazımız en iyi yöntem
Öyleyim galiba 😄….
Evett
Baş başayken olur
❤🙊🤩🦋🐞💐💋