Güncellemeler
1 yıl
Kilo veririm maddi durumum kötü ama elimden geldiğince süslenirim onun için evden yemek tatlı da yapar götürürüm ama böyle şart olunca kalbim paramparça oldu. Bir gün diyeti bozacak olsam baya kırıcı konuşuyor
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Haklı sonuçta kilo her hastalığın kapisni acar bende istemem kilolu insanı itici geliyor şimdi diceksiniz sen seçiyorsun bk seciyorum güzellik aramam sadece bakımlı olsun istiyorum. zor biseymi
Evet doğru tabi orasını anlıyorum güncellemede yazdım
Evet bu seni uzebilir umarım sevgilin senin sağlığın için böyle bir istemde bulunuyordur model gibi biri e bakıyorsa onun erkekligine tukureyim
Bakıyor maalesef... Instagram'da öyle kadınları beğeniyor sürekli.. napalım haklı adam yanına yakışsın ister
Allah sana sabır versin bacım ben öyle görene tekmeyi atardım ama onu belirteyim. tamam güzellik de önemli ama bu saçmalık bakımlı olması bence her şeyin önüne geçer sağlıklı bir hayatı kim istemez ki
Kısmet beni napsın şimdiki kızlar gibi değilim, çiçek çiçek kızlar var hepsi birbirinden güzel ben neyim bir hiç. Allah razı olsun sağolasın cevaplar için
Fiziksel şeyler değer vermesinde etkisizdir. Ki bu bir yana başkası için değişmeye değmez
Değişirim maddi durumum iyi değil süslenirim de ama şartla olması acıtıyor
Seni seven kilon icin sevmez ama iste bence sen bu iliskiyi tekrardan gozden geçir
Çok sacma gercekten adina uzuldum
Teşekkür ederim yok bana bu cihanda bir yar demişler ya ondan
Hayir ya adamina denk gelmemissin oyle dusunme
Yok ben sevilmeyi bilmiyorum olmuyor üzülmeye de gerek yok napalım
Senin kalbin guzel boş ver herseyi sen bir gun kazanicaksin
Allah razı olsun 🌹
Edemezsen herkes yoluna baksın de geç git
İlk defa biri sevecek gibi oldu..
Çok mu kilolusun?
Evet güzelsin derler ama kilo fazla maalesef
Şart koşması sıkıntı. Bunun devamı gelir gibi geliyor
Bence işine yaramaz o da. Yinede sen bilirsin. Yarın anlarsın işte ihtiyaclarimi karsilamazsan olamayız demeye de başlar
Napalım bu yaşa geldik hala biri olmadı bu sefer olur dedik yine olmadı. Olmayacak onu anladım. Sağolasın haklısın...
Bu yaşa geldik derken yaşın kaç 🤔
27.
O kadarda yaşlı değilsin
İlk defaydı bu arkadaşların çocuklar yaptı
Sende yaparsın ne olacak sanki. Görende 30 unu geçtin zanneder
Nasıl boy kilo
O değil sorum. İstersem bin kilo olayım veririm ne olacak. Benim derdim sözleri
Yani bu durumda seni de haklı görüyorum kısmen onu da
Ne diyim üzüldüm
Güncellemeyi görünce sana daha çok hak verdim
Estağfurullah belki kusur bende
Beraber olduğu kadının daha seksi güzel olmasını isteyebilir böyle daha iyi olabilir ama bu şekilde olmaz
O da haklı benim gibi bir yaratığı napsın. Neyse boş ver sağolasın cevaplar için
O zaman baştan hiç başlamasaydı
boş ver suç benim kimsenin kabahati yok
Öyle deme ama ya
boş ver kardeşim ben biliyorum haddimi bilemedim sadece. Sağolasın Allah razı olsun
Sorunu beğendim yazar mısın
Başını ağrıtmiyim
Yok memnun olurum
İki kişi beğenmiş siz Z ile başlayan mısınız
Evet
Beğenenlerj nasıl göreceğimi bilmiyorum
İsmimi yaz ara
Sadece bildirimds görünüyor isminzi
Açtım
Teşekkür ederim
Göbekli misin