Sevgilimle ilişkimizdeki yaptigimiz hatalar?

Arkadaşlar merhaba iliskimizde ben çok hata yaptığımı düşünüyorum ve öylede sevgilimle tanisma animizi anlatmicam ama o beni çok seviyordu bana bi kaç kere çıkma teklifi etti kabul etmemiştim en sonunda çocuğu sevdigimi dusundum bu arada sevgilim hafız sonra biz sevgili olduk bana kimseden görmedigim degerleri verdi yani dokunmaya bile cekiniyordu rahatsiz olurum diye sonrasinda bu ailevi sorunlar yaşadı ve bazi sebepler yüzünden üzgün oldugu icin bana eskisi gibi davranmiyordu bende ayrildim ve sürekli özür diledi eve kadar geldi annemlere yalvardi baristik yine ayrildim yani ben sürekli intikam alma derdindeydim soguk yaptığı için daha sonrasinda baristigimizda hersey çok iyi gidiyordu ama bi tane erkek girdi hayatima ister istemez yenildim aldattim sevgilimi evet biliyorum bu yaptigim çok büyük bir hataydi çünkü sevgilim beni her yanlisimda hatamda yanimda durdu beni cevreme karşı korudu maddi manevi hep yanimdaydi ve ben onu aldattim kendimi çok kötü hissediyorum gecen buluştuk yüzüne bakamadim çok heyecanliydi biseyler anlatiyordu dinleyemedim pismanligimdan sonra bozuldu sustu iliskimiz 3 Yıllıktı bu arada kendisi ben hayatindayken hiç bir kizla samimiyet bile kurmadi yani bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum kimseye anlatamiyorum çünkü çocuk gercekten kusursuz kimse kötü bisey demiyor hakkinda ailem bile çok seviyor ama o beni hak etmiyor:(
Sevgilimle ilişkimizdeki yaptigimiz hatalar?