Selamm,
Sevdiğiniz ile ilişkinizin kaos içerisinde olacağını önceden bilseniz, buna rağmen o ilişkiye başlar mıydınız?

Selamm,
Sevdiğiniz ile ilişkinizin kaos içerisinde olacağını önceden bilseniz, buna rağmen o ilişkiye başlar mıydınız?

Hayır tabi ki de toksik olduğunu bildiğim bir ilişkiye başlamam ben hiç bir şekilde. çünkü toksik ilişki iki tarafı da yıpratır ve ilişki çok uzun ömürlü olmaz sürekli kavga gürültü çekemem ben.. benim sevdiğim kadınla kafamız uyumlu olması lazım karakterimiz de uyumlu olması lazım çok güzel anlaşmalıyız kavga olsa da bunu abartmamalıyız ilişkimizde
Bu tür bir durumda, toksik olacağını bildiğin bir ilişkiye adım atmak, genellikle sağlıklı bir seçim olmaz. Toksik ilişkiler uzun vadede duygusal ve psikolojik açıdan zarar verebilir. Kendinizi koruyarak ve sağlıklı sınırlar koyarak, bu tür ilişkilerden kaçınmak daha iyi olabilir. Eğer bir ilişkinin toksik olacağını düşünüyorsan, kendini bu duruma sokmamak için düşünmek ve duygusal ihtiyaçlarına uygun, sağlıklı bir ilişki aramak önemlidir.
Fazla merak kötü bir şey. Bazen tehlikeye bile bile gittiğim oluyor. Sırf eksik kalmayayım diye. Bunlardan biri hoşlandığım kişinin toksik olduğunu bildiğim halde o ilişkiye rahatlıkla başlamam olabilir 😂
Eğer seviyorsam atarım tok kısmını çıkarıp kalan kısmı üstüne ilişki yaşarız dkjd
Eved😂
Cevap
10Cevap
Üzüleceğimi ve üzeceğimi bildiğim hiçbir ilişkiye adım atmam..
Toksik olacağını bile bile bir ilişkiye adım atmak, bile bile ateşe yürümek gibidir. Bazen hisler mantığın önüne geçer, belki değişir diye umut edersin. Ama gerçek şu ki baştan gördüğün kırmızı bayraklar asla yok olmaz sadece daha belirgin hale gelir. Kendi huzurunu tehlikeye atacak bir ilişkiye girmek, uzun vadede daha çok yaralamaz mı?
Sakinlik dinginlik ve huzur istiyorum hayatımda da ilişkimde de. Çünkü o kadar hızlı ve hareketli ki yetişmekte zorlanıyorum bazen. Güzel olmayacaksa olmasın yoracaksa olmasın diyorum. O yüzden hiç hiç girişmem
Hayır, atmam.
İlişkilerimde hep böyle hata yapmıştım, şimdi anladım ki insanların bedeni paradan ibaretmiş.
Evet.
Para insandan daha çok değerliymiş, bunu anladım. 🙄
benim isim belli olmaz tamamen duygu durumuma bagli ahshahs
tanidiniz artik ay ay ahshhahs
Akıl karı değil. Toksik olacağını bildiğim biriyle tanıştım, inadına onunla sevgili olmamız lazım demedim yani, bitirdim. Şimdi sanki insanlar tanıştıkları herkesle bir sevgili olmak denemesi mi yapmak istiyor?
Hayır, kendime bu kötülüğü yapmam, kıyamam kendimi, toksik kişilerden uzak tutuyorum kendimi, bile bile lades oynayıp da kendi kul hakkıma giremem, kendimi enkaz altında bırakıp da sevdiklerimi de üzemem.
Başlamam ya zaten yaşlanıyoruz bir de toksik cinslerle mi ugraşıcam😆😄
Hayır asla devam etmem zaten aşkta çok seçici biriyim ve asla toksik ya da huzursuz olacak bir ilişkiye adım atmam çünkü bana göre aşk şakaya gelmez
Seviyorsan karşındaki kişiyi öyle bi atıyorsun ki, aklın şaşıyor. Yapacak bir şey yok onları da öyle kabul edeceksin atardım ben ne yazık ki.
yok bizden gecti kendimi yoramam artık coluk cocuk devam etsin
Hayır. Artık güven vermeyen herşeyden uzak duruyorum.
Bazen kalbine söz geçiremeyebilir insan ama sonuçlarının pek de sağlıklı olmayacağı açık
Başlamam, başlamadım. O kötü enerjiyi hissederim.
Hayır başlamam toksik ilişkiler midemi bulandırıyor.
Yok ben almayım yeterince hayatıma toksik aldım çıkardım
Gereği yok, hayatım yeterince toksik ve toksikliklerle dolu zaten
şu an sağlıklı bir ilişkiye bile adım atmam. Çünkü ben evleneceğim kişi ile sevgili olurum.
Seviyorsam evet, hayır diyecek olanların cevabı pek güven vermiyor kxıddmd
Toksik ilişki bana daha eğlenceli geliyor normal mi
Hayır toksik ilişki ile işim olmaz.
Denemekte fayda var😀
Seviyorsam denerim belki birşeyler iyiye doğru gider 😂
Olur olur öldürürüz yaa 😂
Teşekkür ederim efemm☺️☺️😂
Yok bee abicim deliyiz ama çok değil yaa nazimiz geçiyo sana diyelim 😂😂
Aman aman uzak dursun sjdh
ahshs aman amana tövbe ettirdi
toksıklkten kastın ne
Toxic ilişki hem psikolojine hem bedenine etki eder,. Hayır, önünden bile geçmezdim
Bile bile lades tutmam
Evet, toksik moksik. Benim sonuçta sahip çıkarım
Toksikse ardına bile bakmadan kac
Hayir tabi ki aklimi kacirmadim
Atmam atmadım da
Ben tipsizim benimle kimse sevgili olmaz.
Toksik olacagini nerden bilecegiz
Atmam tabi ki uğraşamam
Atmam ne kendimi ne karşıyı yorarim
Çok seviyorsan bir şans verirdim
Bilmem kişisine göre değişirr
Hayır kaos sevmem ben. Kafa rahat olacak
buna eminsem atmam asla
başlarım. sonuçta sevdiğim kişi 🤷🏻♀️
Bile bile lades denmez
Tövbe 😒
Attığım oldu.
Aman aman istemem bi kere oldu bidaha tövbe