AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Evlenenler çok mu mutlu bi bak, evliliğe can atan kızları anlayamıyorum evlenenler de mutluluktan havalara uçuyor demi, kendi paranı kazan gez toz keyfine bak dertsiz başına dert mi almak istiyorsun
Aklın çıktı demi 25 e gelip evlenemedim diye skkskdsjjsshdh
Artık erkek bulmak zor evlenmek için. Takilmalik yaşıyorlar
Kadın bulmakta zor
walla tuhaf aslında. çok çirkin tanıdığım kızlara bile günde 3-5 kadın görücü geliyordu ailesine bizim bi oğlan var bizim bi akrabamız var ayağına
Ben 36 yaşındayım 37 olcam halen kısmetimde yok gelde kafayı yeme
uzatmalı nişanlın vardı diye biliyorum hep aldatılma olayları yazardın ya da kıskançlıkla ilgili o ne oldu
boş ver kafan rahat sevgiliyle uğraşacağına bence böyle iyi ağrımayan başını ağrıtma
Olabilir, herşeyin vakti var, ama siz sabah akşam evde olur bir şey ile meşgul olmazsanız size işkence gibi olur bu bekleyiş hanımefendi..
Evet ama şöyle yap camideki teyzeler camiye gidince gözetliyor yani namaza başla belki hayrına olur çarşaflıda beğeniyorlar
Taha suresi oku
Vardır bi kusurun ya geçimsizsin ya çirkinsin ya yalancısın ya beceriksizsin gibi gibi gider bu liste vardır bir faktör
Kimse gelip istemiyorsa vardır bir sıkıntı 👍
Birisi büyü falan mı yaptı?
Ben de kafama uygun birini bulsam evlenmek isterim ama görüştüğüm kişilerle bir şekilde bitiyor. Doğru kişiyi bulana kadar kaç tane yanlış kişiyle konuştum bilmiyorum ve bu kötü hissettiriyor
Bebeğim herkesin yazısı farklı Allah zamanlamanın en iyisini bilir. Senin gibi bir çok kişi var yalnız değilsin bu dönemde biraz zor evlilik ama en iyisini bulana kadar kendinle ilgilen 🥰
Görücü gelmemesi tuhaf değil. Okul hayatı iş hayatı derken görücü usulü azaldı insanlar kendi tanıştıkları biriyle devam ediyo. Canını sıkma senin için hayırlı olan elbet çıkar karşına.
Görücü fazla yok artık beğenip beğenmemekle alakalı değil
Görücü ne ya asıl bunun olması çağ dışı. :D Normal hayat yaşıyorsun merak etme.
Hahahaha burdan sana 50 kişi cikar teklif edecek ablasi sen iste yeterli
Baht açma büyüsü yap
niye gelmiyor sence bir düşündünmü?
bunun boyutları örneğin ekonomik olarak kız tarafı çok şey istiyor erkekte yetişemiyor bu zamanda ekonomi kötü vs
evlenmiyorum diyosun, evlenemiyorum demiyosun. fark var.
Mahalendeki teyzelere falan yardım et sohpet kur bak nasıl geliyo niyetin varsada yoksada geliyor nfnfjf
İnan çabuk evlenmekde bir şey değil sadece dua et hayırlısı gelsin keşke bende senin halinde olsaydım ama geç
İnşallah en yakın zamanda bulursun aradığını
@Mht336317 inşallah sende bulursun
Günaydın 3 üncü seviye yaptım
@Mht336317 neden yazmiyorsun özele?
Beni takip et
Kimse de evlenme hevesi kalmadı ki ne istediğini bilmeyen, erkeği $ işareti gören kadınlardan gına geldi!!!
Yok yok biz dükkanı kapattık, yeterin artık!!!
Banada hiç görücü gelmedi. Bende kötü hissediyorum
Oturduğun şehir ile alakalı bazı yerlerde görücü kaldirildi
Evlenincede ayrılmak istiyceksin cicim ayları bittikten sonra çok şey yapma 😂
Evlenmeyi görücüyü boş ver ben de kimseyi bulamıyorum piyasa veletlerde yaşıtlarım hep evlendi sanıyordum boş insanlarda varmış şaşırtıcı
doğru kişiyi bulduğundan emin olmadan sırf evlenmek için evlenirsen eğer pişman olursun, evlilik zorunlu ya da şart değil?
Onun yerine sosyalleşip kendine göre birini bulabilirsin diyorum
@rozasmerti işte doğrular eic
Ansiakks tnx
Görücü gelmesi için görünmen lazım birilerine ki görücü gelesinler
Ayni durumu yasiyirum aukjhgayha😅🤣🤣bosver kafan kulağın rahat
Kimse beğenmediği için değil insanların evlenecek imkanı kalmadı artık
Ben evlendim ve terk edildim evlenmek istiyorum
senle bi alakası yok ablacım kimse 1.5 milyon ₺ borca girmek istemiyor ölü yatırım yani
vay be annem bile diyor sen bullamasan ben sana bulurum köyden birini :) köyden yokmu sizde
Bende 28 yaşındayım aynı durumu yaşıyorum seninle
Aşk ummadığın anda kapını çalar ne bu acele stres 😀
gerçekten nasıl evlenecez kimseye güven yok ısınamyırum ailemin çevresi de hiç bekar yok😒
Dışarı çıkmıyor musun hic
Bizimkiler arıyor bulamıyor bana😅 kısmetim mi? Kapanmıs bilmiyorum Rabbim yazmamış belki sabır et diyor dua et benim huzuruma gel diyor Rabbime güveniyorum🤲 Hangi şehirdesiniz hocam😊
28 yaşımdayım sevgili bile olmadı galiba bekar öleceğiz
Bilmem belki sana göre yoktur ya da istekli değilsindir
Ben de birini bulmaya çalışıyorum 1 buçuk senedir ciddi ilişki için ama gelen giden yok
Adres yaz gelip isteyeceğim seni benimde acil evlenmem lazım
Ne güzel işte şanslısın.
33 yasindaym. 5 yillk erkek arkadasm var ama evlenmiyor. Buna ne demeli
Süründürmeyi bileceksin köpeğin olur
@Sadbut_true ne burcusunuz merak ettim? Boga burcu benm erkek arkadasim. Nasil surundurulur ornek verir misimiz. Ben cok iyi niyetliyim
Neden evlenmiyor neyi bekliyorsunuz
@Dogan_1905 benim bazi hareketlerimden rahatsiz oluyodu. Mesela telefonunu goster vs dedim kiskancim. Paranoyaksin falan demisti. Evlenince bu sorunlar cozulmicek ki dedi. Ayrica evliligin sadece kadinin isine yaradigini erkege bir faydasi olmadigini. Ikna et diyor evlilige. Nasil
Kaç yaşında karşındaki kişi bir birey olabilmiş değil galiba ve senin halen 5 yıldır bu ilişkiyi surdurmen de anlamsiz
@Dogan_1905 32 33
Bunada yuh demeli o zaman korkuyor senle Bir Yuva kurmaya
Erkekler akıllandılar. Bize para yedirmiyorlar. Başka yol bulmamız lâzim. Evlenmek için.
Para yedirmiyorlar derken
Evden dışarı çıkmıyor musun?
Evlenmek için çok erken değil mi 😂🥹
Kendi yanmış başkasını da yakmaya çalışıyor
bacım biz de aynıyız işler kesat
Aklı olan evlenmez
Görücü pek kalmadı artık
Esra Erol programına çık
Garipten daha öte, yalan!
Evliliği bu kadar kurtuluş yolu gormeyin
Kız ne bekliyorsun çık kendin bulsana😂
Görücü usulü evlilik bence azaldı