Evlı olmak esımın her seyım olmasını cok ıstıyorum ama normal bı insana denk gelmıyorum cok ıstıyorum esımın olmasını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni anlıyorum bir çok aynı durumda olan arkadaşım var fakat düzgün insan bulamıyorlar ve zorladıkları ilişkilerde ellerinde patlıyor. Bence evlilik marifet değil, çoğu ailesinden bu yönde baskı görüyor. Bu çok üzücü. Saçma sapan bir ilişkinin içinde olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen istediğimiz şeyler hemen gerçekleşmeyebilir ama bu, nasibinde olmadığı anlamına gelmez 🌟. Belki de şu an karşılaşmamış olmamanın bir nedeni vardır, bir şeylerin öğrenilmesi ya da doğru zamanın gelmesi gerekiyordur. Kendine güven ve önce kendinle mutlu olmayı öğren. İlişkilerde en güzeli, iki bireyin önce kendi iç huzurunu bulup sonrasında birbirini tamamlamasıdır ❤️.
Kendi iletişim becerine ve beklentilerine bir göz at, doğru insan çıkana kadar sabırlı ol. Bir gün karşına "işte bu" diyeceğin kişi çıkacak, bundan emin olabilirsin! 🌼✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBende çok istiyorum ama olmuyor bakma sen saçlarda bu yüzden aklar girdi
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasıl olacak
Soran1 yılBılmıyorum guvenmıyorum da kımseye ama gercekten ıyı insan yok denecek kadar Az
Cevap sahibi1 yılBenim gözümde de öyle hayirlisi bakalım nolacak
Soran1 yıl😔
Cevap sahibi1 yıl☺️ valla yaş oldu 30 hep inşallah bu yaşa kadar nasip olmadı olursa hayırlısı nasip olsun diye dua ederim
Soran1 yılOlmaZsada yanlız geberırırm
Cevap sahibi1 yılBendeeee
Gizli Üye(36-45)1 yılCanım moralini bozma.. bende senin gibi hiç kısmetim yok diyordum iki kez nişan attım olmadı…. Sonra seneler sonra başka biriyle tanist bugün eşim oldu. Geç olsun güç olmasın öyle düşün. Evlendiğimde 38 yasindaydim ben 🫤nasip kısmet
00 Yorumla
1 yılBu sözlerini evlendikten 2 ay sonra keşke evlenmeseydim dicen
01 Yorumla
Soran1 yılSız öyle mı ddınız
Bizim nasiplerimiz birbirleriyle evlenmiş bence fmföcl
02 Yorumla
Soran1 yılOnlarda bosanır
1 yılO biraz nasip isi ama esin olmasi guzel nadiren gormek zor ben esimi nadiren goren bi insanim sana hayatimi anlatayim sen bana evlidermisin bakalim ablam hayirlisi olsun sabret rabbim neyi ne zaman verecegini en guzel bilendir
112 Yorumla
Soran1 yılBanane herkesın evlılıgınden kendı sorumlu
- 1 yıl
İnşallah evlenirsin ne diyim
- 1 yıl
Başka
- 1 yıl
Sana normal bir şey yazmış verdiğin cevaba bak
Soran1 yıl@1adam1sensiz o mu normal
- 1 yıl
Senden büyük yasamisligini anlatıyor evlilik güzel ama zorlukları var diyor sen banane diyorsun saygı duy en azından
Soran1 yıl@1adam1sensiz banane ondan bundan ben kendımden sorumluyum ben bır derdımı sıkıntı mı anlattıgımda hemen kendı derdını anlatıp konuyu degıstırene uyuz oluyorum
- 1 yıl
İşte bu düşünce sana düzgün bir evlilik sunmaz kötü niyetlisin anlayissizsin sorun yaşarsın iyi günler sana
Soran1 yıl@1adam1sensiz kes ya
Soran1 yılYazdıgımı bıle anlamıyosun sen daha hangı akılla konusuyorsun bana
- 1 yıl
Ondan bundan banane diyip gelip burada ondan bundan dediğin insanların yorumlarına ihtiyaç duyma.
Soran1 yıl@1adam1sensiz Benn kımsenın derdını dınlemıyorum burada ben bır soru sordum soruya cevap vermıyo kendı drdını anlatıyo banane ya banane
Gizli Üye(30-35)1 yılKocasızlık başına vurmuş, milletin düşüncesine bak bir de buna bak, kadının başka bi amacı yok peh. 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHamile kalmak çocuk doğurmak emzirme falan istiyorsun artık
032 Yorumla
Soran1 yılHayır
Soran1 yılBen bunların derdınde degılım ben esım olsun ıstıyorum sevmek sevılmek değer görmek
Cevap sahibi1 yılNeden evlenirsin o zaman yaş kaçtır
Cevap sahibi1 yılNormal sevgili yapabilirsin
Soran1 yılCocık şart mı ya valla ıyı degıl kımse
Cevap sahibi1 yılAma insan neden evlenir ki çocuk için tesettürlü müsün
Soran1 yılHayır ben çocuk ıcın evlenmıugem mecbır muyum
Cevap sahibi1 yılMecbursun nerde yazdım kafayı sıyırdın sen şişman mısın
Soran1 yılDegılım sısman
Cevap sahibi1 yılKaç yıldır boşluktasın
Soran1 yılKendımı bldmnbılelı
Cevap sahibi1 yılÇocukları çok sever misin
Soran1 yılSevmem pek
Cevap sahibi1 yılNeden ki hayvanları de sevmiyorsun sana iyi gelen bi şey yok mu
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılyok mu sen yaşayan ölüsün o halde gögüslerin kaç beden
Soran1 yıl95
Soran1 yılEvet yasamıyorum ben benım cok zor hayatım var sıkıntılarımncok derdm cok
Cevap sahibi1 yılHadi canım 95 ne oldu salladın sanki 95 olması için 100 kilo üstü olman lazım
Cevap sahibi1 yılNedir sorunların dertlerin boşlukta olman
Soran1 yılHayır neden atıyım ben böyle olmasını hıc ıstemezdım nerden bılıyosunuz benım buna uzulmeeıgımı aglamadıgımı hayatımı zorlastormadıgını
Cevap sahibi1 yılTamam o halde kaç kilosun kırmayacağım seni yoksa genetik mi gögüsleriniz büyük olması
Soran1 yılSızın hıc bı şeyle ılgılı bılgınız yok göğüs büyüklüğünün kılo ile ılgısı yok bazı kılolu kadınkarın gögusu küçücük keşke benımde kıcuk olsaydı
Cevap sahibi1 yılFazla takma boş ver ama seni seven de olur yaş kaçtı
Soran1 yılBen kılolı degılım ankamıyo musjn
Cevap sahibi1 yılBazen değişik olur ama o fiziğe göre değişir ama
Cevap sahibi1 yılAksine büyük iyidir ama Erkekler sever
Cevap sahibi1 yılAnladım kapalı mısın açık mısın
Soran1 yılAckk
Cevap sahibi1 yılAnladım ne güzel gizlden çıktım gelin konuşalım o halde böyle halka açık rahat olmaazsın zorlanırsın
Cevap sahibi1 yılNe oldu gelmeden abartma o kadar içini dökersin diye dedim gel sizden bir şey talep etmem
Cevap sahibi1 yılSiz bu kafayla yasak şeylere sapkın şeylere çok düşersin
Gizli Üye(30-35)1 yılAcele etme sakın ol sabret, sevilmek dürtüsüyse evet olabilir ama sevismek icin aceleci olma
02 Yorumla
Soran1 yılAcele degl bu ben bı esım olsun yanmda bırı olsun ıstıyorum evim yuvam bu tür şeyler
Cevap sahibi1 yılOlur olur merak etme
Hepsiburadadan ver bi sipariş
017 Yorumla
Soran1 yıl😡
Soran1 yılYa çok komıksın😘
Soran1 yılNe alaka dısım bu nerden çıktı
Soran1 yılDişim ne alaka ya başka yere yazacagını buraya mı yazdın
Soran1 yılDiş ne alaka
Soran1 yılErkekler dıs fırcalamıyor kadın fırcalasada fırcalamıyo gözüyle bakıluyor kendı kıllarına bakmıyorlar kadında tek tük görünce dunyaları basına yıkılıyor dıslerımı de fırcalıyorum kısıeel bakımımı da yapıyorum dısardakı beyınsısler nerden bılecek benım kendıme ne kadar ozen gosterdıhımı dıslerım genetık olarak curuyo benm sucummu kendımı ben bı yarattım
Soran1 yılErkekler aklını yıtırmıs
Soran1 yılBellı
Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Ne meraklısınız el oğlunun donunu yıkamaya
013 Yorumla
Soran1 yılIyı mısın ya senın donunu kımse yıkamaz merak etme insanı sınır edıyorsunyz
Soran1 yılÇocuk degılım ben her seyın farkındayım her seyı sorunsuz güllük gulıstanlkk sanmıyorum öyle sandıgım nerden çıktı evlenmek ısteyınce her seyı güzel mı sanıyoruz
Soran1 yılSınırlenıyorum hala matah bı şey degıl dıyosun kaç kere dıyecegım bılıyorum farkımdayımm ben yaşamak çok mu güzel bı şey insanlar çok mu güzel evlılıkte o kadar güzel işte
- 1 yıl
Sinirlenmene gerek yok devir değişti sen sevip sevilmek istiyorsun biz sevişip sıvışmak istiyoruz ortam da buna müsait güçlü kadın kendi ayakları üzerinde duran kadın yalnız yaşayan kadın olayları çıktığından beri evliliğin modası geçti tek gecelik ilişkiler dost hayatı vs varken neden evlenip sorumluluk alalım
Soran1 yılValla ıyı degılsınız hem dıyosunuz kı kadın calıssın parası olan kadınla evlenelım hem dıyaunuz kadın calostıgı ıcın boyleyız valla sınır oldum ne yapmaya calısıyo bu erkekler
Soran1 yılKendınıze bakın önce
Soran1 yılSen zaten asla anlamazsın evlılıgın onemını kıymetını neden var oldıgunu senın kafandakı insanlar yüzünden bozuldu insanlık evlılık kıymetlı bu seu sız nerden bıleceksınız
Soran1 yılSende suçlusun o da kımse daha az hatalı degıl ne bıcım dusuncelerınız var uzak durun
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılçok mu? ne kadar tuz kadar mı?
05 Yorumla
Soran1 yılNe dıyosun ya
- 1 yıl
isteğinin gücü işte ahraz mısın?
Soran1 yılDuymayana ahraz denır burada duymuyoruz görüyoruz önce kendı anlama kıtlıgınıza bakın
- 1 yıl
abdal mısın dememek içindi ama onuda anlayamamışsın algısal bir sorunun olduğu için evlenemiyorsun sorun anlaşıldı...
Soran1 yılYa he ya
Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Üzerinde biseylwr olabilir mi
015 Yorumla
Soran1 yılBüyü gıbı mı uzerımde bı şeyler derken
Soran1 yıl28
Soran1 yılNıye
Soran1 yılNerden bılıyosunuz
Soran1 yılNe dıyosun ya
Soran1 yılİnsan gıbı nerden bılıyosunuz yaşıyorum
Soran1 yılNerden bıleceksın ya
Soran1 yılİnşallah
pat diye söylenmez ki bu
012 Yorumla
Soran1 yılÇat dıye mı soylenır
Soran1 yılSıze göre öyle cevap
Soran1 yılPat dıye söylenmez ne demek oluyor onu anlamadım soruyu sormadan önce sıze haber mı verecektım tanımam bılmem etmem
- 1 yıl
anlıyorum seni duyguların çok karışık ve yorulmuşsun bazen bende hislerimi pat diye söylerim sormadan etmeden o anki benimde duygularım sıkıştırıyordu beni kendimi çok kasıyordum sonra zamanla alıştım görüştüğüm birileri oldu süre zarfında anladım ki acele ettiğimi anlıyorum senide şimdi yeni insanlar tanır görüşürsen üzerdeki nekatiff elektriği ata bilirsin
Soran1 yılİnsanlar sadece sınır bozuyor
Soran1 yılBurada yorumlayanların çoğuna sınır oldum evlılık kalmadı gerek yok vs yazıyorlar ıgrenıyorum onlardan zaten evlılık nasip olmuyor yuva kurmak eş bunlar çok kıymetlı seyler hep kotulestırıyorlar evlılıgı kötü seylerı övüyorlar her gün başka bırıyle olmak onlara normal gelıyor
- 1 yıl
bana da diyenler oluyor ben şöyle düşünüyorum bana anlattığı hayatı kendisi yaşayamadığı için gelmiş bize akıl veriyor dövmemek için kendimi hep tuttum sende az çok biliyorsun evliliğin zorluklarını sadece her akşam yaşanan şeylerden ibaret değil bazen yeni yerler göreceksin gezeceksin karşılıklı kitap bile okumak öğrenmek işte bu bunu anlamayan insanlar çoktur hep üslubumu kurum kendimi bozmadım bence sende gereksiz insanlar için takılma kendini üzme
Soran1 yılcanım canım konuşuyorlar bunlar gercek hayatta da çok var hepsınden nefret edıyorum
1 yılİnşallah çıkar karşına düzgün biri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılumarım olur da rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEkonomik özgürlüğünü kazan
07 Yorumla
Soran1 yılErkekler parası olan kadınla mı evlenıyo bu yüzden mı
Cevap sahibi1 yılBu devirde iyi bir yaşam için şart.
Ortamın da buna göre oluşuyor.
Soran1 yılAman olmaz olsun ortam isteyen kım
Cevap sahibi1 yılO zaman sen bilirsin
Soran1 yılNıye gızlendın sonradan
Cevap sahibi1 yılSen zaten gizli sormuşsun soruyu, bunda ne var ki?
Soran1 yılHepınız anlasmalı mısınız
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı durum bende de var
08 Yorumla
Soran1 yılNormal yuva kurmak eş olmak isteyen kımseye denk gelemıyorum
Cevap sahibi1 yılBurdayım 😂
Cevap sahibi1 yılBi tanış istersen bişi kaybetmezsin
Soran1 yılBurdan hıc zannetmıyorym normal insan olduğunu gerçek hayatta da yok
Cevap sahibi1 yılBişey diyemem. Görmeden bilinmez
Soran1 yılHım
Cevap sahibi1 yılEvet hım. 😂
Cevap sahibi1 yılBurayı baz alma yani yorumları. Başaramamış ilişki kuramamışlar. Kadınlar kaf dağında erkekler lakayıt. Sevmek sevilmek güzel. Bir dene.
1 yılKac yasindasin ki evlenmek ustiyorsun
122 Yorumla
Soran1 yıl28
- 1 yıl
Hala evlenmedin mi bu yastasin yani
Soran1 yılEvlenmedım kı bunu yazıyorum
- 1 yıl
Kime sakliyorsun kendini
Soran1 yılHıc kımse olmazsa olmaz bende bekar kalırım
- 1 yıl
Bekar mi kalacaksin
Soran1 yılEvlenemezsem ne yapayım bekar kalıcam
- 1 yıl
Dayanirmisin ama
Soran1 yılNeye ya neye ıyı mısınız sız hepınız
Soran1 yılBen nelere dayanıyorum evlenememek ne kı yano
- 1 yıl
Kocasiz dayanirmisin
Soran1 yılDayanırım
Soran1 yılErkekler o dayanamayan karısız
- 1 yıl
Sende öylesin ya
Soran1 yılNe dıyosun ya
- 1 yıl
Anladin ne dedim diye
- 1 yıl
Uyudunmu
Soran1 yılNe uyuması ya
- 1 yıl
Ne yapiyorsun
Soran1 yılDuruyorum
- 1 yıl
Ne yapiyorsun Nasilsin
- 1 yıl
Ne yapiyorsun yoksun
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılkaç yaşındasın
10 Yorumla bu kadar isteyenler pişman oluyor
00 YorumlaYaş kaç oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?