Evlı olmak esımın her seyım olmasını cok ıstıyorum ama normal bı insana denk gelmıyorum cok ıstıyorum esımın olmasını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 aySeni anlıyorum bir çok aynı durumda olan arkadaşım var fakat düzgün insan bulamıyorlar ve zorladıkları ilişkilerde ellerinde patlıyor. Bence evlilik marifet değil, çoğu ailesinden bu yönde baskı görüyor. Bu çok üzücü. Saçma sapan bir ilişkinin içinde olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen istediğimiz şeyler hemen gerçekleşmeyebilir ama bu, nasibinde olmadığı anlamına gelmez 🌟. Belki de şu an karşılaşmamış olmamanın bir nedeni vardır, bir şeylerin öğrenilmesi ya da doğru zamanın gelmesi gerekiyordur. Kendine güven ve önce kendinle mutlu olmayı öğren. İlişkilerde en güzeli, iki bireyin önce kendi iç huzurunu bulup sonrasında birbirini tamamlamasıdır ❤️.
Kendi iletişim becerine ve beklentilerine bir göz at, doğru insan çıkana kadar sabırlı ol. Bir gün karşına "işte bu" diyeceğin kişi çıkacak, bundan emin olabilirsin! 🌼✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayBende çok istiyorum ama olmuyor bakma sen saçlarda bu yüzden aklar girdi
17 Yorumla
Cevap sahibi10 ayNasıl olacak
Soran10 ayBılmıyorum guvenmıyorum da kımseye ama gercekten ıyı insan yok denecek kadar Az
Cevap sahibi10 ayBenim gözümde de öyle hayirlisi bakalım nolacak
Soran10 ay😔
Cevap sahibi10 ay☺️ valla yaş oldu 30 hep inşallah bu yaşa kadar nasip olmadı olursa hayırlısı nasip olsun diye dua ederim
Soran10 ayOlmaZsada yanlız geberırırm
Cevap sahibi10 ayBendeeee
Gizli Üye(36-45)10 ayCanım moralini bozma.. bende senin gibi hiç kısmetim yok diyordum iki kez nişan attım olmadı…. Sonra seneler sonra başka biriyle tanist bugün eşim oldu. Geç olsun güç olmasın öyle düşün. Evlendiğimde 38 yasindaydim ben 🫤nasip kısmet
00 Yorumla
10 ayBu sözlerini evlendikten 2 ay sonra keşke evlenmeseydim dicen
01 Yorumla
Soran10 aySız öyle mı ddınız
Bizim nasiplerimiz birbirleriyle evlenmiş bence fmföcl
02 Yorumla
Soran10 ayOnlarda bosanır
10 ayO biraz nasip isi ama esin olmasi guzel nadiren gormek zor ben esimi nadiren goren bi insanim sana hayatimi anlatayim sen bana evlidermisin bakalim ablam hayirlisi olsun sabret rabbim neyi ne zaman verecegini en guzel bilendir
112 Yorumla
Soran10 ayBanane herkesın evlılıgınden kendı sorumlu
- 10 ay
İnşallah evlenirsin ne diyim
- 10 ay
Başka
- 10 ay
Sana normal bir şey yazmış verdiğin cevaba bak
Soran10 ay@1adam1sensiz o mu normal
- 10 ay
Senden büyük yasamisligini anlatıyor evlilik güzel ama zorlukları var diyor sen banane diyorsun saygı duy en azından
Soran10 ay@1adam1sensiz banane ondan bundan ben kendımden sorumluyum ben bır derdımı sıkıntı mı anlattıgımda hemen kendı derdını anlatıp konuyu degıstırene uyuz oluyorum
- 10 ay
İşte bu düşünce sana düzgün bir evlilik sunmaz kötü niyetlisin anlayissizsin sorun yaşarsın iyi günler sana
Soran10 ay@1adam1sensiz kes ya
Soran10 ayYazdıgımı bıle anlamıyosun sen daha hangı akılla konusuyorsun bana
- 10 ay
Ondan bundan banane diyip gelip burada ondan bundan dediğin insanların yorumlarına ihtiyaç duyma.
Soran10 ay@1adam1sensiz Benn kımsenın derdını dınlemıyorum burada ben bır soru sordum soruya cevap vermıyo kendı drdını anlatıyo banane ya banane
Gizli Üye(30-35)10 ayKocasızlık başına vurmuş, milletin düşüncesine bak bir de buna bak, kadının başka bi amacı yok peh. 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHamile kalmak çocuk doğurmak emzirme falan istiyorsun artık
032 Yorumla
Soran10 ayHayır
Soran10 ayBen bunların derdınde degılım ben esım olsun ıstıyorum sevmek sevılmek değer görmek
Cevap sahibi10 ayNeden evlenirsin o zaman yaş kaçtır
Cevap sahibi10 ayNormal sevgili yapabilirsin
Soran10 ayCocık şart mı ya valla ıyı degıl kımse
Cevap sahibi10 ayAma insan neden evlenir ki çocuk için tesettürlü müsün
Soran10 ayHayır ben çocuk ıcın evlenmıugem mecbır muyum
Cevap sahibi10 ayMecbursun nerde yazdım kafayı sıyırdın sen şişman mısın
Soran10 ayDegılım sısman
Cevap sahibi10 ayKaç yıldır boşluktasın
Soran10 ayKendımı bldmnbılelı
Cevap sahibi10 ayÇocukları çok sever misin
Soran10 aySevmem pek
Cevap sahibi10 ayNeden ki hayvanları de sevmiyorsun sana iyi gelen bi şey yok mu
Soran10 ayYok
Cevap sahibi10 ayyok mu sen yaşayan ölüsün o halde gögüslerin kaç beden
Soran10 ay95
Soran10 ayEvet yasamıyorum ben benım cok zor hayatım var sıkıntılarımncok derdm cok
Cevap sahibi10 ayHadi canım 95 ne oldu salladın sanki 95 olması için 100 kilo üstü olman lazım
Cevap sahibi10 ayNedir sorunların dertlerin boşlukta olman
Soran10 ayHayır neden atıyım ben böyle olmasını hıc ıstemezdım nerden bılıyosunuz benım buna uzulmeeıgımı aglamadıgımı hayatımı zorlastormadıgını
Cevap sahibi10 ayTamam o halde kaç kilosun kırmayacağım seni yoksa genetik mi gögüsleriniz büyük olması
Soran10 aySızın hıc bı şeyle ılgılı bılgınız yok göğüs büyüklüğünün kılo ile ılgısı yok bazı kılolu kadınkarın gögusu küçücük keşke benımde kıcuk olsaydı
Cevap sahibi10 ayFazla takma boş ver ama seni seven de olur yaş kaçtı
Soran10 ayBen kılolı degılım ankamıyo musjn
Cevap sahibi10 ayBazen değişik olur ama o fiziğe göre değişir ama
Cevap sahibi10 ayAksine büyük iyidir ama Erkekler sever
Cevap sahibi10 ayAnladım kapalı mısın açık mısın
Soran10 ayAckk
Cevap sahibi10 ayAnladım ne güzel gizlden çıktım gelin konuşalım o halde böyle halka açık rahat olmaazsın zorlanırsın
Cevap sahibi10 ayNe oldu gelmeden abartma o kadar içini dökersin diye dedim gel sizden bir şey talep etmem
Cevap sahibi10 aySiz bu kafayla yasak şeylere sapkın şeylere çok düşersin
Gizli Üye(30-35)10 ayAcele etme sakın ol sabret, sevilmek dürtüsüyse evet olabilir ama sevismek icin aceleci olma
02 Yorumla
Soran10 ayAcele degl bu ben bı esım olsun yanmda bırı olsun ıstıyorum evim yuvam bu tür şeyler
Cevap sahibi10 ayOlur olur merak etme
Hepsiburadadan ver bi sipariş
017 Yorumla
Soran10 ay😡
Soran10 ayYa çok komıksın😘
Soran10 ayNe alaka dısım bu nerden çıktı
Soran10 ayDişim ne alaka ya başka yere yazacagını buraya mı yazdın
Soran10 ayDiş ne alaka
Soran10 ayErkekler dıs fırcalamıyor kadın fırcalasada fırcalamıyo gözüyle bakıluyor kendı kıllarına bakmıyorlar kadında tek tük görünce dunyaları basına yıkılıyor dıslerımı de fırcalıyorum kısıeel bakımımı da yapıyorum dısardakı beyınsısler nerden bılecek benım kendıme ne kadar ozen gosterdıhımı dıslerım genetık olarak curuyo benm sucummu kendımı ben bı yarattım
Soran10 ayErkekler aklını yıtırmıs
Soran10 ayBellı
Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Ne meraklısınız el oğlunun donunu yıkamaya
013 Yorumla
Soran10 ayIyı mısın ya senın donunu kımse yıkamaz merak etme insanı sınır edıyorsunyz
Soran10 ayÇocuk degılım ben her seyın farkındayım her seyı sorunsuz güllük gulıstanlkk sanmıyorum öyle sandıgım nerden çıktı evlenmek ısteyınce her seyı güzel mı sanıyoruz
Soran10 aySınırlenıyorum hala matah bı şey degıl dıyosun kaç kere dıyecegım bılıyorum farkımdayımm ben yaşamak çok mu güzel bı şey insanlar çok mu güzel evlılıkte o kadar güzel işte
- 10 ay
Sinirlenmene gerek yok devir değişti sen sevip sevilmek istiyorsun biz sevişip sıvışmak istiyoruz ortam da buna müsait güçlü kadın kendi ayakları üzerinde duran kadın yalnız yaşayan kadın olayları çıktığından beri evliliğin modası geçti tek gecelik ilişkiler dost hayatı vs varken neden evlenip sorumluluk alalım
Soran10 ayValla ıyı degılsınız hem dıyosunuz kı kadın calıssın parası olan kadınla evlenelım hem dıyaunuz kadın calostıgı ıcın boyleyız valla sınır oldum ne yapmaya calısıyo bu erkekler
Soran10 ayKendınıze bakın önce
Soran10 aySen zaten asla anlamazsın evlılıgın onemını kıymetını neden var oldıgunu senın kafandakı insanlar yüzünden bozuldu insanlık evlılık kıymetlı bu seu sız nerden bıleceksınız
Soran10 aySende suçlusun o da kımse daha az hatalı degıl ne bıcım dusuncelerınız var uzak durun
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayçok mu? ne kadar tuz kadar mı?
05 Yorumla
Soran10 ayNe dıyosun ya
- 10 ay
isteğinin gücü işte ahraz mısın?
Soran10 ayDuymayana ahraz denır burada duymuyoruz görüyoruz önce kendı anlama kıtlıgınıza bakın
- 10 ay
abdal mısın dememek içindi ama onuda anlayamamışsın algısal bir sorunun olduğu için evlenemiyorsun sorun anlaşıldı...
Soran10 ayYa he ya
Üzerinde biseylwr olabilir mi
015 Yorumla
Soran10 ayBüyü gıbı mı uzerımde bı şeyler derken
Soran10 ay28
Soran10 ayNıye
Soran10 ayNerden bılıyosunuz
Soran10 ayNe dıyosun ya
Soran10 ayİnsan gıbı nerden bılıyosunuz yaşıyorum
Soran10 ayNerden bıleceksın ya
Soran10 ayİnşallah
pat diye söylenmez ki bu
012 Yorumla
Soran10 ayÇat dıye mı soylenır
Soran10 aySıze göre öyle cevap
Soran10 ayPat dıye söylenmez ne demek oluyor onu anlamadım soruyu sormadan önce sıze haber mı verecektım tanımam bılmem etmem
- 10 ay
anlıyorum seni duyguların çok karışık ve yorulmuşsun bazen bende hislerimi pat diye söylerim sormadan etmeden o anki benimde duygularım sıkıştırıyordu beni kendimi çok kasıyordum sonra zamanla alıştım görüştüğüm birileri oldu süre zarfında anladım ki acele ettiğimi anlıyorum senide şimdi yeni insanlar tanır görüşürsen üzerdeki nekatiff elektriği ata bilirsin
Soran10 ayİnsanlar sadece sınır bozuyor
Soran10 ayBurada yorumlayanların çoğuna sınır oldum evlılık kalmadı gerek yok vs yazıyorlar ıgrenıyorum onlardan zaten evlılık nasip olmuyor yuva kurmak eş bunlar çok kıymetlı seyler hep kotulestırıyorlar evlılıgı kötü seylerı övüyorlar her gün başka bırıyle olmak onlara normal gelıyor
- 10 ay
bana da diyenler oluyor ben şöyle düşünüyorum bana anlattığı hayatı kendisi yaşayamadığı için gelmiş bize akıl veriyor dövmemek için kendimi hep tuttum sende az çok biliyorsun evliliğin zorluklarını sadece her akşam yaşanan şeylerden ibaret değil bazen yeni yerler göreceksin gezeceksin karşılıklı kitap bile okumak öğrenmek işte bu bunu anlamayan insanlar çoktur hep üslubumu kurum kendimi bozmadım bence sende gereksiz insanlar için takılma kendini üzme
Soran10 aycanım canım konuşuyorlar bunlar gercek hayatta da çok var hepsınden nefret edıyorum
10 ayİnşallah çıkar karşına düzgün biri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
10 ayumarım olur da rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEkonomik özgürlüğünü kazan
07 Yorumla
Soran10 ayErkekler parası olan kadınla mı evlenıyo bu yüzden mı
Cevap sahibi10 ayBu devirde iyi bir yaşam için şart.
Ortamın da buna göre oluşuyor.
Soran10 ayAman olmaz olsun ortam isteyen kım
Cevap sahibi10 ayO zaman sen bilirsin
Soran10 ayNıye gızlendın sonradan
Cevap sahibi10 aySen zaten gizli sormuşsun soruyu, bunda ne var ki?
Soran10 ayHepınız anlasmalı mısınız
Gizli Üye(25-29)10 ayAynı durum bende de var
08 Yorumla
Soran10 ayNormal yuva kurmak eş olmak isteyen kımseye denk gelemıyorum
Cevap sahibi10 ayBurdayım 😂
Cevap sahibi10 ayBi tanış istersen bişi kaybetmezsin
Soran10 ayBurdan hıc zannetmıyorym normal insan olduğunu gerçek hayatta da yok
Cevap sahibi10 ayBişey diyemem. Görmeden bilinmez
Soran10 ayHım
Cevap sahibi10 ayEvet hım. 😂
Cevap sahibi10 ayBurayı baz alma yani yorumları. Başaramamış ilişki kuramamışlar. Kadınlar kaf dağında erkekler lakayıt. Sevmek sevilmek güzel. Bir dene.
10 ayKac yasindasin ki evlenmek ustiyorsun
122 Yorumla
Soran10 ay28
- 10 ay
Hala evlenmedin mi bu yastasin yani
Soran10 ayEvlenmedım kı bunu yazıyorum
- 10 ay
Kime sakliyorsun kendini
Soran10 ayHıc kımse olmazsa olmaz bende bekar kalırım
- 10 ay
Bekar mi kalacaksin
Soran10 ayEvlenemezsem ne yapayım bekar kalıcam
- 10 ay
Dayanirmisin ama
Soran10 ayNeye ya neye ıyı mısınız sız hepınız
Soran10 ayBen nelere dayanıyorum evlenememek ne kı yano
- 10 ay
Kocasiz dayanirmisin
Soran10 ayDayanırım
Soran10 ayErkekler o dayanamayan karısız
- 10 ay
Sende öylesin ya
Soran10 ayNe dıyosun ya
- 10 ay
Anladin ne dedim diye
- 10 ay
Uyudunmu
Soran10 ayNe uyuması ya
- 10 ay
Ne yapiyorsun
Soran10 ayDuruyorum
- 10 ay
Ne yapiyorsun Nasilsin
- 10 ay
Ne yapiyorsun yoksun
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aykaç yaşındasın
10 Yorumla bu kadar isteyenler pişman oluyor
00 YorumlaYaş kaç oldu
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?