Ya sizce ne yapmalıyım?

Bana dün bir tane kız mesaj attı. Bir arkadasinin beni bir yerde görüp çok beğendiğini ve evli olup olmadığımı öğrenmek için bana mesaj attığını söyledi. Sonra ben de tamam bana mesaj atsın dedim. Sonra çocukla konusuyoruz. Yani tipini beğendim. Maddi durumu da iyi bir çocuk. Dindar da. Bana sürekli aşk siirleri filan yazdı. Kendisi yazmış. Aylardır beni arıyormuş sosyal medyadan filan. Telefonla benle konuşmak istedi ama ben sadece ses attım o kadar telefonla hemen konuşmaların evde annem var filan dedim. Kimliğinin fotosunu istedim atmadı. Dedi ki ben adliyede çalışıyorum olmaz. Anlık atarım ya da görüntülü ararım dedi. Attığım sesleri sildim. O da dedi ki kalsaydı ben sonra dinlerdim, sesin çok güzel filan dedi. Ama ben dinlemesini istemediğim için sildim. Sonra bayağı romantikti işte , etkilendim. Ama bir yandan da reelden gördüğüm birisi olmadığı için çekindim işte. Dedim ki ben en iyisi reelde tanıştığım biriyle evleneyim. Sana olunca korkuyorum filan. Öyle diyince konuşmayı kesti. Beni engelle filan dedi. Ama çok bağlandım ya. Gerçek de olsa sahte de olsa

Ya sizce ne yapmalıyım?