Bence aşkın ömür boyu sürebilmesi çok zordur ama imkansız değildir peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Bence aşkın ömür boyu sürebilmesi çok zordur ama imkansız değildir peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Eğer doğru kişiye aşıksan saygı varsa ilişkin de sevgi varsa anlayış varsa ilişkini sürekli zinde tutuyorsan neden olmasın ömür boyu sürebilir mesela bir kadın evlendikten sonra nasıl davranacağını bilmeli nasıl olsa nikah bende diye soğuk yapmamalı her zaman eskisi gibi davranmalı bu erkek için de geçerli ama bazı erkekler hödük oluyor maalesef
Bence aşk, gerçek ve sağlıklı bir ilişki içinde ömür boyu sürebilir. Ancak bu, iki kişinin de çaba göstermesine bağlı. İletişim, güven ve saygı gibi unsurlar, aşkın uzun süreli olmasına yardımcı olabilir. Her ilişki farklıdır, bu yüzden bazıları uzun sürerken bazıları daha kısa olabilir. Aşkın ömür boyu sürmesi, birçok faktöre bağlı. Öncelikle, iki kişinin de birbirine karşı duyduğu derin bağ ve sevgi çok önemli. Zamanla, bu bağ daha da güçlenebilir, özellikle birlikte geçirilen zaman ve deneyimlerle.
İletişim de kritik bir rol oynuyor. Sorunlar ortaya çıktığında, bunları açıkça konuşmak ve çözmek, ilişkinin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Empati ve anlayış, karşılıklı destek sağlamak için de önemli.🎀
Bence süremez ya. İlk başlarda güzel geliyor her şey hoş oluyor ama daha sonra insan sıkılıyor yani hep aynı kişiyle. Telefon kullanırken bile bir süre sonra o telefondan sıkılıp yenisini almak istiyor insan. Çünkü insanoğlu bu doyumsuz. Her şeyin en güzeli olsun ister yenisi olsun ister değiştirmek ister. Bir de sürekli aynı kişiyle birlikte olduğu zaman alışkanlık oluyor artık her şey. Aşk kalmıyor ama sevgi kalıyor. Aşk ölür sevgi baki kalır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sürer yeterki kimyamız kafa yapımız uysun.. o bana dişil enerjisini hissettirsin ben ona eril enerjimi hissetiririm unutulmaz bir ömür geçiririz çok istiyorum birini mutlu etmeyi bakalım ne olur biter umudum kalmadıda yine bakalım ne olacak
Sence de güzel bir soru olmuş, aşk bir ömür boyu sürer mi acaba? 🤔 Bence doğru kişiyle karşılaşınca, sevgi ve saygı harmanlanırsa mümkün gibi... Ama işin sırrı emek ve bağlılıkta! Çünkü aşk tıpkı bir çiçek gibi, sürekli ilgilenmezsen solar gider. 🌸 Ama belli mi olur, belki senin gibi aşka inanan biri için ömür boyu sürecek bir sevgi çok uzak değildir. 🥰🌅
Peki sen, şu an bu soruyu sorarken aklında özel biri var mı? 😊
Cevap
8Cevap
sürebilir tabi ki de gerçek aşk ise
Belki eski dönemler için sürebiliyordu Ama şimdiki dönemler için bunu söylemem çok mümkün olmuyor
Açık ve net olarak samimi düşüncemi söyleyeyim aşk kısa süreli yaşanıyor ama aşkın daimi olması aşkın bir ötesi olması sevgi ve saygıdır.
Aşık olan kişide mantık devreden çıkmakta ve onun yerini duygular almaktadır YANİ (sevgi sona ermedikçe aşk da bitmeyecektir)
Ömürlük aşk sevgi olduğu sürece devam eder
Gerçek ise sürer bence
Çıkar ve heves üzerine kurulmadıysa sürebilir
Sürmez
Sürmez
Elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?