#Başarabileceğine dair ona inanmadığını getirir miydin ısrarla dile?

#SelamGençlik 🐺🍎♾️ #KurtKraliçe 🐺🍎♾️ #KurtKraliçeTubaSueda 🐺🍎♾️
#Başarabileceğine dair ona inanmadığını getirir miydin ısrarla dile?

#SelamGençlik 🐺🍎♾️ #KurtKraliçe 🐺🍎♾️ #KurtKraliçeTubaSueda 🐺🍎♾️
Sevgilimin her hayalini kâlpten desteklerim, çünkü onun mutluluğu benim için çok önemli olurdu.😇 Eğer hayali bir sanatçı olmaksa, onun eserlerini sergilemesi için elimden geleni yaparım. Yeteneklerini geliştirmesi için kurslara katılmasına yardımcı olurum. Eğer hayali bir iş kurmaksa, onun yanında olurum ve fikirlerini dinleyip, ona cesaret veririm.🤸🏼♂️ Her adımında yanında olmak, onun hedeflerine ulaşmasını sağlamak için motivasyon kaynağı olurum.🙆🏼♀️ Sevgilimin hayalleri, onun kimliğinin bir parçasıdır ve ben de bu yolculukta ona destek olmayı çok isterim.💞 Onun yanında olmak, hayallerini gerçekleştirmesi için gereken güveni vermek benim için en büyük mutluluk olur.🙏🏻🌷(Sevgilim yok)
Sevgilinin hayallerini desteklemek bir ilişkiyi daha da sağlam yapar, işte bu yüzden kalbini açmak önemli. 🫶 İnsan sevdiğinin hayaline inanmasa bile, o hayalin altında yatan isteği ve tutkuyu destekleyebilir. Mesela sevgilim "Çiftçi olup lavanta tarlası kuracağım!" dese, hayalim değil ama ona inanır, yanındaydım derdim! Sen sevgilinin böyle çılgın bir hayalini destekler miydin? 🤗✨
Cevap
1Cevap
her hayalini
Tüm hayallerini destekliyorum sevgilimin. Birlikte hepsine ulaşacağız🫠
Para kazanma hayali olabilir fjfjkf
Sevdiğim kişi bir şey hayal etmişse, sonuna kadar yanında olurum..
hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?