Siyah ince külotluçoraplı kız hakkındaki yorumunuz nedir?

Üniversitede okuyorum. Bu sabah kantinde otururken karşıma düşen masalardan birinde 1 kız 2 kız arkadaşıyla birlikte oturuyordu. Kız mini etek, siyah ince külotluçorap giymişti ve açıkçası kızın giyim şekli çok hoşuma gitti ve birkaç kez kaçamak bakışlarla bakmaya başladım. Sonra sanırım kız ona baktığımı fark etti ve o da bana baktı. Daha sonra yine birkaç kez kaçamak bakışlarla baktım. En sonunda ise açık açık 2 kez baktım. Kız benim ona baktığımdan tam emin oldu, ama herhangi olumsuz bir tepki vermedi. Aksine başını diğer tarafında oturan arkadaşına çevirip elini saçlarında gezdirmeye başladı. O arada birkaç kez daha bakıştık. En sonunda oradan kalkıp içeri geçtim. Sonra kız, masada oturan bir arkadaşıyla birlikte yanıma geldi ve arkadaşı bana " Pardon, biraz önce kameranız açıktı sanırım. Bizi mi çektiniz? " dedi. Ben de " Hayır " dedim. O da " Arkadaşımla birkaç kez göz göze gelmişsiniz, o yüzden sordum " dedi. Ama kızla bakışırken herhangi olumsuz bir tepki vermedi, aksine gülüyordu. Sonra bir süre içeride durup tekrar kantine gittim ve kız beni görünce yüzünde canı sıkılmış gibi bir ifade oluştu, ama yine bana baktı.
Siyah ince külotluçoraplı kız hakkındaki yorumunuz nedir?