Her bi zerresine ayrı aşık olduğun ballı sütlü çöreğim sizce ne düşünüyor?

Her bi zerresine ayrı aşık olduğun ballı sütlü çöreğim sizce ne düşünüyor?
Sokakta 15 kedi besliyorum. Ama mama desteğine ihtiyacim var. Hepsine yetişmem zor oluyor. Belki inanmayabilirsiniz. Haklısınız bu dönemde dolandırıcı cok fazla. O. z. e. l. d. e. n size i. n. s. t. a hesabını veririm orada beslediğim kedilerimi görebilirsiniz. Ben bu zamana kadar insanlardan çok fazla bir şey istemedim. Sokak hayvanları için olan mamaların 1 kilosu 40 bilemedin 50 lirayı geçmez. Bir günlük kahve parası ya. İnsanlar hiç destek olmaz olmuş. Kaç yıldır destek oluyorum olmaya devam ediyorum.
Benim de sokakta 18 kedim 10 tane köpeğim var ben belediyeden destek alıyorum o da yetmiyor kendi bütçemi de onlara ayırıyorum. Mama fiyatları fırlamış durumda. Allah yardımcınız olsun
Merhabalar. Belediye yardım yapıyor mu. Yapıyorsa bende almak isterim. Nasıl yaptıklarını anlayabilir misiniz
Cevap
9Cevap
Çok şirin bir köpek ve tatlı sdfsd benim de hayalim bir gün köpek sahibi olmak. ve kız beagle almak :D bence hayatı düşüyor
Ne düşündüğünü bilemem ama o tatlılık nedir hele o tokalar ne öylee ne kjzvsh onun tokalarını yesinler
Çok başka ablası çok bir ton tokası var hâlâ dışarıya çıktığımda dayanamayıp alıyorum 😂
Ya tokalarının güzelliği. Ben de böyle güzeli hiç olmadııı
Teyzesi, Hera diyor ki teyzemi çok çok çok öpüyorummmm
❤️❤️
Benim oğlumu düşünüyor.
Gören dişi benim oğlumun aşkına düşüyor maalesef :)
Her 100 dişi den 99unda görülen bir şey 😀😀
Bu kadında kuru mamayı değiştirmedi gitti arada horoz bacagı verse bir de ne iyi olur falan diyordur
Ayyy hem kendisi hem de tokaları çok tatlı 😻💖
Tesekkur ederiz🧿❤
Yazık günah köpeğe tokalar olmamış
Kız kim üzdü bu ponçiğii
Yine çok asko olduk diyor
Gene mi selfie, bıktım diyor.
cut.
Ekonomiyi dusunuyor
Olabilir, bu annemle babam nasıl evlenecek diye düşünüyor olabilir 😂
bir rahatsızlığı olabilir
Çok şükür gayet iyiyiz
Ona sormak lazım