Aşk İlişkileri 2 ay Siyah saçlı beyaz tenli yesil gözlü kız hakkında ne düşünüyosunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Siyah saçlı beyaz tenli yesil gözlü kız hakkında ne düşünüyosunuz? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oyunadamı3 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Neler düşünmem ki. Keşke bu kıza karsimdayken söyleyebilseydim. 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Öyle betimleme yapmakla olmaz fotoğraf şart 0 0 Yorumla
kronospell Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Siyah saçlı, beyaz tenli ve yeşil gözlü olduğunu ve üstelik kız olduğunu, düşünüyorum!! Aman Allah'ım... İyidir herhal. 0 10 Yorumla kronospell 2 ay Erkek olsa da olurmuş o türlü. Öyle bişi. Yorumla MaviSever1108 2 ay sanane kardeşim, sana mı kaldı kızın güzelliği? Belki sevgilisi ya da sevdiği var Yorumla kronospell 2 ay Yanlış kişiyi yorumladın galiba kanka Yorumla MaviSever1108 2 ay kanka kızın güzelliğinden sanane, belki sevdiği birisi var. Övmek sana mı kaldı :D Yorumla kronospell 2 ay Bana kaldı ben övecem. Yorumla MaviSever1108 2 ay Övemezsin kardeşim :D Yorumla Soran 2 ay @MaviSever1108 sevgilim ya da sevdiğim biri olsa zaten sormazdım Yorumla MaviSever1108 2 ay Belki de kıskandırmak için sordun, nerden bileceğiz :) Yorumla Soran 2 ay @MaviSever1108 ne alaka ya manyak mısın Yorumla kronospell 2 ay Seni de ben överim onu da. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay burada olduğunu biliyordum fjsjskwkwn güzel olduğunu. 0 2 Yorumla MaviSever1108 2 ay sanane kardeşim, sana mı kaldı kızın güzelliği? Belki sevgilisi ya da sevdiği var Yorumla Cevap sahibi 2 ay @MaviSever1108 soruyu soran o boruyu s*kan sen. Sen kızın bir şeyi değilsen senin ne haddine? Diyelim ki öyle Fiziki özelliği üstünden soru Sordu cevapladım işte ne düşündüğümü. Yorumla
m CptSimonRiley Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güzel olabilme potansiyeli var. 0 0 Yorumla
Kocaaadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 2 ay Dünya da mı bu kız 0 6 Yorumla Soran 2 ay ben? Yorumla Kocaaadamm 2 ay Gerçekten var mı öyle bir kız Yorumla Soran 2 ay ben öyleyim gözlerim koyu yeşil Yorumla Kocaaadamm 2 ay Muhteşem bir güzellik. Yorumla Soran 2 ay teşekkür ederim Yorumla MaviSever1108 2 ay kocaadam belki kızın bir sevgilisi ya da sevdiği var. Sen niye hemen her şeye atlıyorsun :) Yorumla
Mkocbas Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Bisey dusunmem 0 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sıradan fani. 0 0 Yorumla
Broky Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Off düştüm 0 10 Yorumla MaviSever1108 2 ay sanane kardeşim, sana mı kaldı kızın güzelliği? Belki sevgilisi ya da sevdiği var Yorumla Broky 2 ay Ya bi git manyak ruh hastası sjdjd Yorumla Soran 2 ay @MaviSever1108 niye her yorumun altına aynı şeyi yazdın Yorumla MaviSever1108 2 ay kızın belki sevgilisi var ya da onu seven biri var. Sana mı kaldı övmek :D Yorumla MaviSever1108 2 ay çünkü senin böyle bir soruyu baştan hata zaten, sevgili arıyormuş gibi olmuş Yorumla Soran 2 ay @MaviSever1108 ya yeter yazma Yorumla Soran 2 ay @MaviSever1108 istediğimi sorarım sanane Yorumla MaviSever1108 2 ay peki tamam sen övgülerini toplamaya devam et o zaman :) yazmam merak etme Yorumla MaviSever1108 2 ay istediğini soramazsın, buradaki erkeklerin niyeti belli. Senin onlardan övgü almaya ihtiyacın yok ki Yorumla Broky 2 ay @MaviSever1108 ya abicim bi defol git yorumumdan herkesin namus bekçisi sen misin yazma daha ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neler düşünmem ki. Keşke bu kıza karsimdayken söyleyebilseydim.
Öyle betimleme yapmakla olmaz fotoğraf şart
Siyah saçlı, beyaz tenli ve yeşil gözlü olduğunu ve üstelik kız olduğunu, düşünüyorum!! Aman Allah'ım... İyidir herhal.
Erkek olsa da olurmuş o türlü. Öyle bişi.
sanane kardeşim, sana mı kaldı kızın güzelliği? Belki sevgilisi ya da sevdiği var
Yanlış kişiyi yorumladın galiba kanka
kanka kızın güzelliğinden sanane, belki sevdiği birisi var. Övmek sana mı kaldı :D
Bana kaldı ben övecem.
Övemezsin kardeşim :D
@MaviSever1108 sevgilim ya da sevdiğim biri olsa zaten sormazdım
Belki de kıskandırmak için sordun, nerden bileceğiz :)
@MaviSever1108 ne alaka ya manyak mısın
Seni de ben överim onu da.
burada olduğunu biliyordum fjsjskwkwn güzel olduğunu.
sanane kardeşim, sana mı kaldı kızın güzelliği? Belki sevgilisi ya da sevdiği var
@MaviSever1108 soruyu soran o boruyu s*kan sen. Sen kızın bir şeyi değilsen senin ne haddine? Diyelim ki öyle Fiziki özelliği üstünden soru Sordu cevapladım işte ne düşündüğümü.
Mavi olsa tam benlik derdim 😃
Güzel olabilme potansiyeli var.
Görmeden yorum yapamam
Dünya da mı bu kız
ben?
Gerçekten var mı öyle bir kız
ben öyleyim gözlerim koyu yeşil
Muhteşem bir güzellik.
teşekkür ederim
kocaadam belki kızın bir sevgilisi ya da sevdiği var. Sen niye hemen her şeye atlıyorsun :)
Gayet güzel birisidir kesin
Bisey dusunmem
Allah derim
Sıradan fani.
Görmeden bir şey diyemem ama iyi gibi
Güzel
Off düştüm
Ya bi git manyak ruh hastası sjdjd
@MaviSever1108 niye her yorumun altına aynı şeyi yazdın
kızın belki sevgilisi var ya da onu seven biri var. Sana mı kaldı övmek :D
çünkü senin böyle bir soruyu baştan hata zaten, sevgili arıyormuş gibi olmuş
@MaviSever1108 ya yeter yazma
@MaviSever1108 istediğimi sorarım sanane
peki tamam sen övgülerini toplamaya devam et o zaman :) yazmam merak etme
istediğini soramazsın, buradaki erkeklerin niyeti belli. Senin onlardan övgü almaya ihtiyacın yok ki
@MaviSever1108 ya abicim bi defol git yorumumdan herkesin namus bekçisi sen misin yazma daha ya
Allah vermiş
Merak ettim seni