Daha önce yaptığım bir hata?

Merhaba ben 25 yaşındayım şu an atandım ve öğretmenlik yapıyorum. Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere geçmişte yaptığım bir hata oldu. Lise zamanında üç buçuk dört senelik bir ilişkim vardı ona çok güveniyordum o kadar çok güveniyordum ki bana öl dese bunun doğru olan olduğunu düşünürdüm. Bir gün onunla c1nsel bir birliktelik yaşadım. Bana güvenmiyorsun istemiyorsuna getirdi ona güvendiğimi gösterdim. Aile ilişkilerim çok kötüydü babamdan dolayı bende hep ona sığındım. Bu olaydan kısa bir süre sonra ayrıldık. Bir hatasını yakaladım ve kabul edeceğimi düşündüğü bir tavır takındı. Kabul edemedim. Her neyse ayrılalı yıllar oldu ama hiçbir zaman kendimi affedemedim. Hayatım boyunca ondan başka sevgilim olmadı. Yolda kafasını bile kaldırmayan bir insanım. Bir tane bile erkek arkadaşım yok hiçbir zaman gözü başka şeylerde olan biri olmadım bunları yaşam tarzımı yansıtmak için söyledim okudum öğretmen oldum ve aileme daha rahat bir hayat yaşatmak için elimden geleni yapıyorum ailemi özellikle annemi zorlu hayatında bi nebze olsun rahatlatmak istiyorum. Ama ayrılalı yıllar olmasına rağmen yaptığım bu hatayı bir gün bile unutamıyorum. Hep düşünüyorum soruyorum kendime bir gün gerçekten biri beni sevebilecek mi ben güvenebilecek miyim yoksa karşıma çıkan herkes bu hatamı duyduğunda bu şöyle biridir diyip benden faydalanmaya mı çalışacak. Bazen bu konu durmadan ağlamama neden oluyor. Çünkü kalbim çok kırık kendimi affedemiyorum kendimle barışamıyorum. Annem bana her gün seni çok seviyorum diyor ama ben kendime nasıl zarar verdiğimi kabullenemiyorum. Bu düşünceden nasıl kurtulurum bir gün gerçekten evlenebilir miyim bana inanan birini bulabilir miyim. İşin içinden çıkamadığım zamanlarda belkide evlenmeme fırsatım olmadan öleceğim düşünmeye değer mi diyorum ama maalesef ertesi gün yine aynı düşüncelerde buluyorum kendimi. Çok yoruldum artık takatim kalmadı.

Daha önce yaptığım bir hata?