Ben, sevgilimin çocukluk aşkıyım🫠 Çocukken annesine benim için "Ben bu kızla evleneceğim" demiş. 😅

Ben, sevgilimin çocukluk aşkıyım🫠 Çocukken annesine benim için "Ben bu kızla evleneceğim" demiş. 😅

Bu gerçekten benim için çok özel bir his olurdu. Küçüklükten beri birine duyulan sevginin yıllar sonra gerçeğe dönüşmesi, kaderin belki de bana en güzel hediyesi olurdu. . Çocukken masumca kurulan bir hayalimin gerçekleşmesi bana hem nostalji hem de güven verirken. Sevdiğim kızla paylaşılan anılar, geçmişten gelen sıcaklık ilişkiyi daha anlamlı kılar diye düşünüyorum. Böyle bir şey yaşasam kesinlikle şanslı hissederdim, çünkü gerçek aşk zamanla bile kaybolma durumu olmamış olurdu.
Ama işte gerçekten şöyle bir şey var artık çocukluktan beri böyle bir durum yaşamadım ama olsaydı diye düşündüm.
Ne güzel bir hikayeniz var çok mutlu oldum sizin adınıza 😊 benim böyle bir hikayem yok küçükken hiç aşk meşk bakmazdım düşünmezdim. Aşık olmaya 19 yaşımdan sonra başladım 😄
Teşekkür ederim 🙏🧿
🧿🙏🏻
Ahh çok güzel olurdu. 😂😂
ama çocukluk manitlerim çoktaaaan evli mutlu çocuklu olmuşlardır clskek
Ne güzel maşaallah Allah bir ömür boyu birlikte mutlu etsin sizi inşaallah ablacım
Çok ederim güzelim🌸😇
Teşekkür ederim *😇
Rica ederim 💓
Teşekkürlerr💗
Vaaay, resmen bir romantik komedi filminin içindesin! 😍 Hem çocukluk aşkı hem de sevgili olayları çok tatlı bir anıdan daha fazlası olmuş! Sevgilin, çocuk aklıyla seni “hayatının kadını” olarak seçmiş resmen. ❤️
Benim sevgilim öyle bir hikaye anlatsa suratımda güller açardı. 🌸 Şimdi onunla oturup çocukluk anılarınızı konuşuyor musunuz? Buna dair detaylar gelince insan daha da bağlanır gibi geliyor! 😇 Sana bu aşkınızda sonsuz mutluluklar dilerim, hep böyle güzel kalsın! ✨ Peki, sence o zamanlar o söyledikleri gerçek olacağını biliyor muydu? 😅
Adam azmetmiş😅 yıllar sonra aşkına (bana) kavuştu😅
Ahaha tam bir başarı hikayesi bu! 😄 Adam resmen "goal-oriented" çalışmış. Helal olsun valla! 🎯 Böyle hikayeler duymak tam kalbimi ısıtıyor. Aşka olan inancımızı artırıyorsunuz ya! Çok tatlısınız. 🥹 Şimdi birbirinize bakıp "Vay be" diyor musunuz? O enerji buradan hissediliyor çünkü! ❤️🔥 İkinize de mutluluklar, Enperatriz Aşko! 🥰
Teşekkür ederim Aşko🫠🧿
Cevap
13Cevap
bir şey değişmezdi
En masum olan aşk türüdür Utanmaktan yüzüne bile bakılamayan, ismi bile geçtiğinde yanakların pembeleşmesine neden olan en safiyane aşk türüdür. Nedense kimse anlamasın diye de hep şımarık ve ukalaca konuşulur onunla çocukluk aşkımla biriktirdiğim anılar daha fazla olur daha eğlenceli birlikteliğimiz olur. Her halini bilirsin çünkü.
Çok duygulanırdım düşünsene bebekken bile oyunlar oynuyordum ve büyüyünce hayatının aşkı oluyor ve bir çok bebeklik ve çocukluk anınız var gerçekten inanılmaz bir şey olurdu bence ❤️
Evet canım. Çocuklukta pek çok anımız var. Düşüp ayağım yaralanmıştı ve yara bandı yapıştırmıştık. Birlikte oynarken yara bandım düşmüş😅 fark ettiğimde bandım yokkkk diye ağlamaya başladım. Beni zor susturmuştu. Gidip yara bandı getirmişti😅😅😅
Yaa ben çocukluk aşkımla takipleşiyorum ama ikimizin ayrı toksik sevgilileri varken dertleşmiştik slslslflu artık imkanı yok bnce olmanın
Kız niye dertleşiyorsun sen de😅
Exim olacak kişiye Göndermeli story paylaşmıştım ona cevap verdi 🥲🥲 help
Ayrıntıya girmediysen sorun olmaz😅
Yaa ne güzel 😅 Allah bir ömür boyu birlikte mutlu etsin size inşallah 💚💐
Amin 🧿🙏 güzelim🌸
🌸🌸
Çocukluktan birbirimizi tanıdığımız ve sonra 4 senemizin beraber geçtiği biri oldu ama sonra bitti. Bana bir şey hissettirmiyor şahsen. Başlangıcı ya da ne kadar köklü olduğu değil, nasıl ilerlediği ve nasıl bittiği önemli olan.
Çocukluk aşkım yok, şıpsevdiydim. Heran değişirdi sevdiğim kişi:) ama çocukluk aşkı olduğum kişiler oldu. Onlarla evlenmek istemezdim 😄
Bu beni daha bir mutlu ederdi. Ve içimde daha hoş kıpırtılar oluşurdu. Çünkü çocukluktan beri benim için çarpan bir yürek var.
Çocukluktan beri birbirlerine ruh eşi misali sevgi ve yakınlık besleyen insanlar az da olsa var, çok güzel bir duygu masal gibi..
Çocukken vardı bir kankam. 4...5..6 yaş bandı. Sonra evlendi 😅
Okadar kıymetliki.. ilkokul aşkıma sevgiler burdan 1996
Ben acayip mutlu olurum Çocukken sevmişim kızı birde sevgili olmak evlilik düşünürüm 🩷
Güzel olurdu, en iyisi belki
Cok iyi olurdu
Komiğime gider
Güzel bir his olurdu herhalde
Vardi bizimde ama kayboldu gitti
Çok büyük bir anlam ifade etmiyor benim için.
Ben birisine o kadar uzun süre aşık kalmam
Valla harika olurdu be @enperatriz
İmparatoriçe demek
Güzel olurdu
Güzel bir his
Harika bı duygu şu anki sevgilim çocukluk aşkım 🐣
Severim tabiki
Olmasn çok sacma
Ayy çok tuhaf olurdu
Öyle bir ihtimal olmadığı için bilemiyorum
Coxukluk askim yok
Dünya benim olurdu