Aşk İlişkileri Aşk sizin için çocukken neydi, şimdi ne? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Çocukken aşk bende neyse şimdi de tastamam o onu farkettim. Akıl bir tek kâlbime gelmedi sağolsun. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀music.youtube.com/watch Aşk sizin için çocukken neydi, şimdi ne? Cevapla Çocuk Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Açıkçası ben çocukken aşkın ne olduğunu tam anlamıyla bilmiyordum Daha doğrusu kafam aşk meşk işlerine çalışmıyordu düşünmüyordum Şimdi de olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum kalp kırıldıktan sonra bir daha eskisi gibi olmuyor 1 0 Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Öncelikle konudan bağımsız olarak çok güzel bir soru tebrikler şu görseli atmak istiyorum 🌸: 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Süper.Teşekkürler 🙏😍💜 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Eig için teşekkürler ❤️ 😍 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 😍 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşık olmak benim için aşık olmaktı. Şimdi mutsuzluktan başka bir şey değil 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Çocukken babama duyduğum sevginin adı Aşk idi, şimdi.. 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çocukken oyuncağım olmadı hiç çamurdan yapardım aşk oydu benim için.Şimdi de sevdiğimin gülüşü. 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. İlkokulda saf bir masumiyetti. Şimdi ise karşındakinin aklını elde edememek. 1 0 Yorumla